Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
Takmak zorunda değil, yüzük sadece bir simge!!!
Yüzük takıp da evliliğini zoraki yürüten çok kişiye şahit oldum!!

takmasın :1closedeyes:
neden olsa benim kocam :dilcikar:
ama kendi takmayı çok seviyo :ecrin_bebek:
ben takmıyorum :tomato:
şaka nen şaka takmas olur muyum -tatlicadiarzu-

yapacak olan adam yüzük parmagındada yapar yada karısının yanında takıp dışarıda cebine atar sadakat malesef bi altın halkasında degil insanın beyninde:1closedeyes: tabi takılmalı ben hiç çıkarmadım eşimde araba kullanırken falan takılıyo diyodu ilk zamanlar ama şimdi takıyo bende sorun etmiyorum:icecream:

bende sorun yaparım tabıkı onemlı olan kalbıne takması yuzugu ama yıne parmakta da olsun

benimki bikac senedir takmiyo,
neymis kilo almis olmuyomus parmagina:roflol:
cok da umrumdaydi,takmazsa takmasin..............isten cikinca eve gelsinde...........

sorun etmem belki ama takmasını isterim ..
veya o takmazsa ben de takmam olur biter -tatlicadiarzu-

çok sorun ederim,değer vermediğini düşünürüm,önemli olan kalbindeki yerim tabi ama yüzüğünü takması da çok önemli benim için:1closedeyes:

eşim unutkan olduğunu bilidiği için 3 senedir takmıyor.bende onu tanıdığım için kötü niyetli olmadığını biliyorum.arada bir taksa ya lavaboda ya cebinde bulurum.takarsam kaybederim onada çok üzülürüm diyor.

büyük söylemim ama gebertirim takmasını isterim bana deger vermedigini düşünürüm güven duymam

bende takmasını isterim...
kalbindeki yerim hepsinden önemli tmm ondanda eminim zaten ama genede taksın.
fenalık edecek adam onu cıkarır gene yapar buda dogrudur buda kişiye baglı tabi ben aşkıma sonsuz güveniyorum.

bekarken önemsiyordum ama evlenince pek önemsemedim,Çok üzgünüm çoook eşim yüzüğü hiç çıkarmaz sorun bende sanırım çünkü ben takmıyorum:roflol::roflol:

Eşim alyansını takar zaten takmasam gibi birşey demedi hiç...
Amaaa lavaboda,banyoda filan çıkartıp sonra da takmayı unuttuğu çok olmuştur.Ben arkasından götürür unutmuşsun derim...Bazen ben de lavaboda unuturum o hiç farketmez bile :)))
İşte kadınlarla erkekler arasındaki fark... Bizim baktığımız yer sanırım direk parmaklar oluyo...
Peki bence bi erkek mutlaka takmalı mı:
Evet ama geçerli sebebi varsa sorun olmamalı.İş yerinde çalışma koşulları,,,unutması vs.vs...
Çünkü sadakatinden emin olmak yüzükle olmaz, yüzüğü çıkarıp cebine koyan ,eşini aldatan sonra da eve gelirken takıp eşine sevgi gösterisinde bulunan onca erkek varken...

kiyamet kopuyor yavastan yavastan....is dolayisiyla takmaz ama eger ki bir yere gideriz ve takmamis olur, kizarim, ben alirim takarim....bu yüzügü takmak mecburiyetinde ben nasil takiyorsam o da takacak...

hiç öyle bir problemimiz yok çok sevrek, isteyerek gönülden takıyoruz yüzüklerimizi çünkü anlamı büyüktü bizim için! hiç çıkarmamak üzere taktık ...

Çıkmaya başladıktan 3 ay sonra beni sürükleyerek yüzük almaya götüren biri illaki takıyor.
Yüzüğü takalı 1 hafta falan olmuştu ben unutmuştum yüzüğü takmayı çok fena bozulmuştukaydirigubbakcemile3

evli deilim ama evlenince mutlaka takmalı büyük sorun benim için takmıcaksa evlenmeseydi o bir simgedir kalbinde yerim varsa bunu herkes de görmeli yani değil mi amaaaa ...:)))

Back
X