Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
nişanlıyken takıyordu...
şimdi takmıyor işi gereği......
nişanlıyken işi başkaydı.......
evlendik değişti işi ......
ilk günlerde kafama takardım ama şimdi önemli degil gönlünde ben oldugumu bılıyorum bana yeter,,,,
saglıgından parmagından önemli olamaz.....
işi başka olsa sorun ederdim......

Amaaannn insanın içinde biter herşey.. O sadece bi simge. Alyansını hiç parmağından çıkarmayıp istediğini yapıyorsa ne anladım kii ben o yüzükten . . !

bence önemli. ben bu konuda ne kadar hassassam ondan da aynı hassasiyeti beklerim. ne demekmiş takmamak. bir iki kere ,ellerini yıkarken, unutmak gibi bir gaflete düştü de gördü gününü :mymeka:

bence takması hiçte önemli değil eşim altın takmayı sevmez alışık değil hatta ben dedim zorunda değilsin diye eşimde teşekkür etti

Evet ederim ...17 yıldır eşimde bende hiç çıkarmadık...ben sevmiyorum evliysen takıcan kardeşim..ne o öyle bekarmış gibi dolaşmak....sengözlerimebaksanab

hayır sorun etmem,önemli olan kalbindeki yerim dedim

nişanlımda takmıyor, işime engel oluyor diyor. Napıyım adamın zorla gırtlağına mı çökeyim.
Zorla kimseye birşey yaptıramam ya, sonra iş çığrından çıkar diye düşünürüm.
İşi olmadığı zaman gezerken filan zaten parmağında (yani ben yanındayken) :S

ya bencede takmalı hani altın haram erkekte belki bu sorun olur ama onun da çaresi var gümüş yaptırır aynından bi tane onu takar taksın ya ben çok kıskancım

ilk önceleri alerji yapıyodu,bir taktı bir takmadı neyse alerjiyi yendi takmaya başladı ama bu sefer kilo aldı.takmasını istiyorum ama şimdi kutuda duruyo öyle.önceleride bir yerlere koyup unutuyodu zaten.nikahta bile yokmuş parmağında yüzük ! ama sen takmazsan bende takmıcam dedim bende,ne anlamı kaldı Çok üzgünüm çoook

sorun etmem...
işi gereği yüzük takamıyor,önceleri kızıyordum ama artık alıştım...
bir tartışma sırasında bende alyansımı çıkarıp attım,o gun bugun takmıyorum...

bi yere giderken kesinlikle çıkarmasına izin vermem çalışırken kopmayan parmağı ben koparırım..

aşkımda hiç çıkarmaz yatarken kalkarken her daim parmağında, geçen aşkım çıkar parmağın dinlensin evdesin dedim yok çıkarmam dedi.bende de huy oldu evde hiç takmıoyorum ama kapıdan adım attığımız an parmağımda oluyor onuda unutmuyorum asla...

Evliligimizin ilk gunlerinde cikardi ve sorun etmeme ragmen bin bir turlu bahanelerle takmadi hala takmiyorda.Bende yillardir alistim artik.Simdi ise umurumda degil ister taksin isterse takmasin.Cunku bende misilleme yaptim takmiyorum:))))))

vallahi eşim hiç çıkarmıyoda takmayan benim evlenirken 36 beden pantolonn bana büyük geliken şimdi doğumdan sonra 44 beden olarak kaldım üzerinize afiyet parmaklaarda oldu içli köfte gibi girmiyoki parmağıma zayıflıcam bi gün kısmetse alyansımı takıcam

Back
X