Anket eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa

eşiniz yada nişanlınız yüzüğünü takmazsa........

• Ankete Katılan
    409
hele bir takmasınnn :oklava::oklava::oklava:

üçüncü dünya savaşı çıkar valla

pişman ederim takmadığına

benim eşimde işinden dolayı takamıyor ama taksın isterdim.
bende çıkardım takmıyorum ,bişi demiyor:)önceden yüzüksüz yapamazdım.o takmayınca bana da bişeyler mi oldu ne anlamadım.:))

hele bir takmasınnn :oklava::oklava::oklava:

üçüncü dünya savaşı çıkar valla

pişman ederim takmadığına
Kesinlikle katılıyorum canım.:içelim: takmadığı süre içinde ne yemek yiyebilir ne benle yatabilir nede ütüsünü yaparım :roflol: a.s.

bvlgarı idi yüzüklerimiz ellerini yıkarken hep çıkartırdı bi yerde çıkartmış ve unutmuş hemde evliliğimizin 2. ayında :oklava:benneyaptımki:kızgın:
bu ne benzerlik aynısı bizde de oldu.ellerini yıkarken hep çıkartırdı bir yerde çıkartmış ve kaybetmiş evliliğimizin ilk 3 yada 4. ayında daha sonra yeniden yüzük aldık.bunu da 1 sene içinde kaybedince daha da almadık.bende bu duruma sinir olunca kendi yüzüğümü çıkardım.anlasın bakayım nasıl oluyormuş:mymeka:

derim ya o yüzügü parmagına takarsın :oklava:yada evlılık cuzdanına zıncır takar; kolye nıyetıne boynuna asarsın.sen sec bakem derim:mymeka::asigim:

anaa tabiki takicak..takmazsa cok fena bozulurum :oklava:
benimki bi kere elini yüzünü yikarken banyoda aynanin önünde unutmus öyle ise gitmis..
önüne gelen herkes nisani attinizmi diye sormus oooooh canima degsin,kendi dedi askim millete laf anlatasiya kadar canim cikti..en iyisimi bidaha cikarmamak..

öyle olur iste cikarma su yüzügü cikarmaaaaaaaaa :1closedeyes: :dilcikar:

eşim işleri dolayısıyla takmıyo çünkü bigün az kalsın parmağı kopacaktı...
bende inat etmiştim takıcaksın diye ama o olay olduktan sonra iş zamanı ısrar etmıyorum ama biyere giderken takıyo...
fenalık yapıcak insan yüzüğü çıkarır cebine koyar yine yapar...

Bencede yapacak adam yüzüğü cebine koyar
Benim eşimde takmıyor ama ben hiç sorun yapmıyorum... Kocişim yanımdan ayrılmaz ki :1hug:

Ya aslında erkekler pek yüzük takmaya meraklı olmazlar ama ben benimki kadar yüzük takmaya meraklısını görmedim o yüzden böyle bir derdim yok... Biz daha flört dönemindeyken düşünün bende yüzük müzük yok o kafasına göre yüzük bulup takıyordu... Kızlar kendisinden uzak dursun deyi :roflol:

Nişanlandık hala bir değişiklik yok... Sabah bi iki kere unuttuğu olmuş ilk başlarda, işe geç kalacağını bile bile koştur koştur sen onca yolu yürü eve geri dön yüzüğü tak parmağına... :asigim: Ben unuttuğum zaman da çok canı sıkılıyor o yüzden kendisi de hiç unutmuyor takmamazlık etmiyor sağolsun canım benim ya :asigim:

Hatta benim nişanlım da bedenini ve ellerini kullanacağı zor bir işle uğraşıyor yani çıkarsa çalışırken iyi olur aslında ama ne bileyim çıkarmıyor işte :sm_confused: yüzükle çok bütünleşti delü benden çok seviyo walla kıskanıyorum yüzüğü heee :dilcikar: Gülmeyn baken :dilcikar:

Son düzenleme:
takmamasını sorun etmem.bir alyans beni ona, onu bana baglamıyor.biz kalpten baglanmışız...ne alyanslar takıp karılarını aldatanlar var.önemli olan gönül baglılıgı...alyans sadece simgedir...

benden daha çok istekli takmaya.ben evdeyken takmıorum bi yerlere takılıo die ama o sadece duş alıoken takmıo .hatta bi kaç ay önce yüzük hep parmağımı kesio dedi bayağı bi iz olmştu bende istiosan çıkar dedim ( derken içim içimi yedii ) ama olurmu öle şeyy isterse parmağım kopsun yinede çıkarmam dioooo :))))))) daha nişanlı bilene deilikkk :D

Yüzüğü bana olan sevgisinin ispatı olarak görmem.Yüzük benim için dışarıya verilen uzak dur mesajı :) Takmalı.

Ama benim sözlüm de diyor ki dışarıya karşı daha bi çekici yapıomuş yüzük sinir

oluyorum böyle dedikçe :oklava: amaa o kendi isteyerek takar aynısından bitane ben de

var ya hoşuna gidiyor beyefendinin takmaza ben de takmam bi de hırgür çıkar bilmiyorum

daha neler olurjeyyar

Back
X