eşiniz ve para mevzusu

kimin evliliği çöker bilemeyiz bence böyle bi laf etme allah getirip senin başına verir.. kimse için etme. baştan beri dediğim gibi evlenmeyebilirim de mantıklı gelmezse mükemmel birini bulamazsam ben mükemmelliyetçiyim. kendim de çok mutlu bi hayat sürebilirim ama birisi eşim olcaksa en mükemmeli olmalı. tiple olcak bişey değil bu karakteriyle zekasıyla..

bunlar benim kendi içimde hesapladıklarım tarttıklarım daha çok ya bakayım böyle misin demiyorum :) insanların davranışlarını seyretmeyi incelemeyi seviyorum. ondan en ufak hareketine dikkat ediyorum doğru bi eş olamayacaksa da çok zaman harcamak istemiyorum.. kardeşimle aramda çok yaş farkı var zaten ben büyütmüş kadar oldum onndan evleneyim çocuğum olsun hevesm hiç yok valla

teşekkür ederim ben de severek herkese cevap vermeye calısıyorum herkesin düşüncesi değerli :) katılıyorum ayrıca ama demek istediklerimi yanlış ifade etmişim sanırım ondan..

hahahah maaşlı koruma. bi üstteki yorumlarda yazılmış baba figürü şeklinde ona bağlı biraz koruma-sahiplenme-değer verme bunlar etkiliyor gerçekten. yani bazı arkadaşlarım da var sevgilisi ağır bişi götürcek olur işim var der vs parayla ölçülcek bişey değil bu da bi ölçüm değeri benim için mesela.. işim var (???) gerçekten önemli işin olur tamam ama hani kendi keyfi şeyi olunca hoş değil..

bu örneği de çok sevdim! demek istediklerimden biri de buydu parayı gene ben ödiyeyim ama benden alsın ev sahibine restorana markete o versin. sanırım kimse yaşamadı ya pos olayını diğer yorumlarda anlattığım. benim kartı uzatınca şifre için erkeğe posu uzattılar afalladılar bi benim kart diyince falan. taksimde olmuştu bu işlek bir yerde istiklalin direk üzerinde öyle diyim..

İyi hoş da artık hayat çok pahalı, sürekli hesap ödetmeyen sevgilinin multimilyoner falan olması gerek

Böyle erkek bulursan bize de haber et ortaklaşıp hep beraber girelim

Ama bunu sevgiliyken yapmayın kızlar. Ayrıldıktan sonra paramı yedi diyor pislik olanlar......

evlenmemek kötü bir şey mi yani? komiksiniz.
ayrıca sorulmamasına rağmen değil alıntılar genelde benim yorumuma olduğu için farketmedim 2-3 gündür uyumuyorum o da üstüne eklenince dikkatimin pek iyi olduğu söylenemez bugün uyuyacaktım yorumlara yetişmek adına gene uyumuyorum :))
paradan bahsetmeyi de ayıp gördüğümü söyleyemem aslında ama bulan vardır bulamayan vardır ondan pek bahsetmek istemezdim de ağır eleştiriler oldu yoksa en baştaki yorumda iyi kazandıran bir meslek olarak geçirmiştim sadece..

aslında ben de başarılı olduğumdan dolayı burs alıyorum bu da bir nevi kazanmaya girer bence :)))

Yok arkadaş konunun bi yerinde parasını söylemeyi kafaya koymuş sanırım. Senin sorunu görünce atladı
dediğim gibi bir kaç gündür uyumadım ( 0 uyku ciddi anlamda dikkatim iyi değil ondan suan) yoksa doktorun ne aldığını siz ne kadar biliyorsanız ben de o kadar biliyorum öğrenciyim şuanda bu kadar kazanmıyorum. ki allah izin verirse daha çok çalışıp daha iyi bi doktor olup daha da çok kaznamayı planlıyorum belki sizi rahatsız eder bu da ama çalışmayı seviyorum

çalışıyorum.
tüm faturalar otomatik ödemede eşimin üstünde

benim maaşımı da eşim alır çeker . ihtiyaç olacak kısmını. mutlaka kartımda para bırakır. lazım olur diye.
ve bana da yine para bırakır. sık sık cüzdanımı kontrol eder. param bitmişse koyar .
çünkü ben genellikle paramı harcar unuturum . var mı yok mu diye.

eşimin üzerine banka hesabı.
birikimimizi de onun hesabında yapıyoruz. ben takip edemiyorum o hallediyor. sadece şu kadar paramız oldu diye söyler bana .

ama ben hiç rahatsız değilim bu durumdan. çünkü artık eşimi tanıyorum. ve şimdiye kadar 15 yıllık evlilikte bi sıkıntı da olmadı . yeni evli iken bu kadar güvenmiyordum sanki ama zamanla o güveni kendisi sağladı

asla söyletmez
biz de söylemeyiz zaten
kendı kendıme sinir olsam da ,içimde tutarım karısmam asla.
Siz söylersiniz manasında değil kendide söylemez daha bir kıymetli oluyor böyle olanlar amannnn benimde erkek kardeşim var ama geçinsin sevsinler birbirlerini ne yaparlarsa yapsınlar modundayim evlenene kadar da değişmem sanırım: -) çünkü ben hiç sevmem kendime karisilmasini

Ne özgüven senin zannettiğin bir şey ne de zeka.
Çok yetenekli doktorlar varken mecburiyetten gidilen doktorlar da var.Her meslekte böyle.
Ayrıyeten eşin senin miras payın üzerinde hak ıddia edemez bu konuda endişen olmasın.

kıymet versin zaten eşine de , kardesım çok yoruluyor hep o yukun altında ben ona uzuluyorum.
ama bir yandan da koca adam banane kendısı dusunsun dıyorum
evet sürekli eşine acır, çok yoruluyor , yazık şöyşe böyşe hep ona yazık der hep yazzık :)
burda bır konum vardı hata kardesımle ılgılı herkes benı taslamıstı bı ara oku ıstersen :)

Ama bunu sevgiliyken yapmayın kızlar. Ayrıldıktan sonra paramı yedi diyor pislik olanlar......

böyle şeyleri umursamıyorum pek kendi ayıbı.. bunu diyen bunla kalmıyor cunku yanında verdiğiniz sırları vs de söylüyor ama aldırış etmiyorum açıkcası sadece bi sonraki kişinin daha güvenilir olmasını arıyorum. böyle bi olay yaşamıştım sonra öğrendim ki hayatı yalandan ibaretmiş iyi ki ayrılmışım dedim.. arkadaşımla sporda yemekte vs oluyorlarmış sevgilisine askım

annem de doktor çok fedakar biri olduğunu söyleyemem daha çok bir anne için fazla eğlenceli diyebilirim babam aşırı fedakardır ama yoruldu artık tabi.. aylık çoğu kişinin maaşından fazla harcıyorum bazen ( üzülüyorum aslında ama bazen oluyor işte.. ) baba ders calısıyorum stresliyim diyince tamam kızım problem değil o zaman sen yeter ki dersine çalış der. aile gibi olamaz belki kimse ama yakın bişi olsa iyi olur :)

bu en son ki pos cihazı olayına bir örnek vermek istiyorum:
nişanlıyım bazen nişanlımın sıkışık olduğu durumlarda hesabı ben ödüyorum
ama kartla ödeyeceğim zaman nişanlıma taa masada otururken kalkmak için hazırlandığımız sırada kartı veriyorum
o gidiyor kendisi ödüyor
bence de bu şekilde olması daha makul

Tabii daha yaşın genç kafa bir karış havada istersin en mükemmelini de sen mükemmel misin?
böyle çöpsüz üzüm arayan senin gibi tipler 30'undan sonra buralarda evlenemedim diye ağlıyor haberin olsun.
en mükemmeli olmalıymış.. mükemmel adam da bayılırdı senin gibi bencil birine para yedirmeye

Hmm anladım. Bunu bilemedim ya şimdiye kadar hayatima giren hiçbir erkek şu anki de dahil bu sefer sen öde demedi bana. Hep ben kendim teklif ediyorum veya hesabı alıyorum ondan önce. Ben kendim de diyemem mesela sen öde diye. Yanımda para yoksa kartla bir şekilde öderim. Cebinde parası olmayan da cafelerde oturmasin kafasindayim. Iki taraf için de geçerli.
Bir de şeyi anlamadım sen hesap ödemekten neden utaniyorsun? Yani ödemek derken garsona parayı bizzat vermenden bahsediyorum. Niye erkeğe vereyim o ödesin düşüncen var? Hesap ödemek ayıp mı?

edilebiliyor yaa ben de merak ediyodum bunu sevgilimin de bilmesi üzerine şok geçirdim sen nerden biliyon ya dedim kısaca kendimi fazla detaycı sanırdım ama erkeklr de az değilmiş. ki yani en iyi aday diyebilceğimdir bu sevgilim dediğim gibi aldatmayacağından emin olabilceğim biri olmasına rağmen.. evlendikten sonra geçen malların hepsi ortak oluyor evlenmeden önce miras kalırsa sana kalıyor.. ama yanlışım da olabilri araştırmak lazım evlencek olursam araştırırırm babamın kazandıklarına saygım var sadece ekmek yediği çok günlük olmuş duyunca çok üzülüyorum kendi harcadıklarımı görüp. hep o günleri yaşadığı için en iyisini yaşatmaya çalışıyor bize zaten

merak ettim sınavım var yarın onu atlatayım baştan aşağı okurum bi link atabilir misin rica etsem :)

Bakıcam mutlaka ama bir erkek tarafından kıymet görmek çok başka şanslı biri gelininiz oda kıymet bilir insallahh

evlilik öncesi ya da sonra ailenden kalanlar senin kişisel malın, ev araba şu bu, ama bunlardan elde edeceğin gelirler ortak bildiğim kadarıyla

evlenmek bi zorunluluk mu yorumlarımda gene belirttiğim gibi evleenceğim kesin değil.. aradığım şartları bulamazsam evlenmem zaten ihtiyacım yok kendi başıma mutluyum kendi başıma şimdiden dünyayı gezmeye başladım kardeşim de çocuğum gibi zaten mutluyum yani. olacaksa en iyisi olmalı. kendim adına da mükemmelliyetciyim dedim zaten kendim için de geçerli bu kimse mükemmel değildir tabi ama kendim için de yakınımdaki kişi için de sınırları zorluyorum :)

çok hoşmuş sizinki de özellikle tek sıraya koyduğunuz şeye bayıldım! umarım hep mutlu olursunuz :)

oha ben ayrılırdım baya net... hepsini ödemesin tamam ama böyle zoraki yapıyorsa çalışmasına rağmen bi laf ederdim baksana sen çalışıyorsun ama ben çalışmazken bile bize bakıyorum hahaha kikiki falan diye aradan laf sokardım... içimde kalırdı valla yoksa........

evli değilim bi kaç sayfa önce açıkladım hem sevgili olayından hem erkeklerin tip tip olabilceğini gördüğümden hem ailemden ötürü ve karakterimden ötürü sömürülme aldatılma sadakatsizlik fedakar olmama gibi durumları kaldıramayacağımdan hem de böyle insanların nasıl yaşadığını merak etmemden dolayı açtım bu konuyu :)

hahhah sizinki sorunsuzmuş baya zaten benim dediğimin ve beklediğimin ötesinde..

beş yıllık evliyim, ikimizde meslektaşız çalışıyoruz maaşlarda aynı... alışverişdi faturaydı aidattı vs. hep eşim halleder şunu sen bunu ben yapayım yok, aynı evde olunca ayrı hesap çok saçma geliyor haaa bende harcarım ama benimki keyfidir, bir şey alacağım zaman mutlaka söylerim hatta onun kredi kartını kullanırımama eşimde saçma sapan şeyler yapmayacağımı bilir, birde gönlüme göre bir ev almayı çok istiyorum onun için biriktirdiğimi de bilir. birikim amaçlı bikaç hesabımız var eşimin ısrarı üzerine onlarda benim üzerime ev işlerine pek yardımı olmaz ama mutfağa benden çok girer, kahvaltı akşam yemeği genelde eşim hazırlar çok da beceriklidirgerçi eve gidince kızımla ilgilenmekten vakit de bulamıyorum o da varbizde durum bu çok şükür bi sıkıntı sorun yaşamadık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…