bizim 14 senedir hiç olmadı bu, dersanede tanıştık, öğrenci harçlıkları ile bir hamburgeri bölüştüğümüz oldu, sonra o 20 yaşında göreve başladı ben öğrenci idim, o harcardı çoğu kez ama ben gene de bugün de ben ısmarlayayım derdim, oturup hiç konuşmadık bunu, taraflar birbirini kese olarak hiç görmedi, ben 2 sene ücretsiz izin aldım, sadece 2 seneyi tolore edebilir miyiz 1 sene mi alsam diye konuştuk, çünkü ev kredimiz vardı, ama küçük bir ildeydik hadi dedik 2 sene olsun bizi sarsmaz, bunlar konuşulur ama eşler arasında, hayat zor, adam eşi hayat arkadaşı dururken kiminle konuşacak varı yoğu, sütten ağzın yanmış anlıyorum ama hayata lütfen böyle bakma
bu bakış açısı önünde sonunda erkeğe, insana diyim ehhhh yeter be dedirtir[/QUOTE
Senin konulara yaptığın yorumlardan biliyorum..Profil resmini görsem adını direk söylerim:))Ve severim de yaptığın yorumları.
Ben son zamanlarda çok kötü ( benim için) adamlarla tanıştım.Ve erkeklerin değiştiğini ,ve gerçekten çok değiştiğini görüyorum.En yakın erkek arkaşlarımın yorumlarını dinlerken ağzım açık kalıyor.
Eskiden çalışmasın evde otursun diyen kaç yıllık ortaokul arkadaşım ( erkek) şimdilerde ev almış.
Eşi hamile ,kadının artık gücü yetmiyor.Çalışsın doğuma kadar diyor eşi için;bana o kadar ev aldırdı.
Bu sadece bir örnek,bekar olan erkeklerin yorumlarını yazmıyorum.O denli canım sıkkın,ülke olarak geldiğimiz noktada.
Kadın anne,kadın hizmetçi,kadın her şeye yetişen, kadın çalışıp para kazanması gereken vs vs.
O kadar kimlik yüklendi üzerimize, bunu isteyen adamı sorgularım bu durumda.
Birbirlerine karşı fedakar,merhametli çiftlere zaten lafım yok.
Ama işin içine para girince kimlik değiştiren adamlardan nefret ettim.
Etimle kemiğimle nefret ettim hem de.