• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşiniz ve para mevzusu

Bende erkeğin para istemesini tuhaf buluyorum madem geçim yapacak gücü yok evlenmesin
Çok akıllı düşünüyorsun
Erkekler kadınları gelir kapısı görüyor
Hem evde hem işte çalışsın diyor
Tabiki evlenince aynı olur keserler ama çalışıyor diye sömürülünmez
Kadın kendine bir parfüm alamıyorsa düşünmeli bence
Arkadaş haklı

ay dalga geçmediyseniz bence anladınız beni :) ben böyle sömürme yönündeki insanları sevmiyorum işte..

bunlar dışında evlilik konusunda şüphelerim vardır. aldatılmayı kaldıramam çünkü önceden asla evlenmicem gereksiz derdim de artık biraz daha alıştım bu fikre ama gene de çok tedbirciyim. ve evlenceksem de tek bi evlilik yapmak isterim. ayrılma gibi bi durum söz konusu olmamalı benim için. detaycıyım biraz dolayısı ile.. bide işte aile varlığı da önemli bir şey. hem evlilikte sömürülüp sonra boşanınca aile varlığımın yarısının ona kalmasını da istemem ( evlenmeden önce tapu devri yapmam çünkü annem babam hayattayken (allaha şükür) böyle bir şey istemem ) ondan böyle babam gibi bi nevi her şeyiyle destek olcak biri olmalı. o beni bir düşünse ben zaten istemsizce 100 düşünürüm yani yapı olarak :) yüzsüzce para isteyen erkekleri gördükten sonra böyle oldum biraz ya. ne biliyim azıcık çekinse yani..

Ya bu dusunulmez ki o an kimde varsa o öder bu kadar hesap yapılacak bir şey değil bu. Hep erkek ön planda olsun demek de yanlış bence bu konuya çok kafa yoruyorsun. Asıl dert ne bu arada? Daha çok anket gibi olmuş bu konu. Sevgilin hesabı mı ödemiyor nedir yani?
Bir de daha ogrenciyken maaş hesabina girmen üzerimde çok hoş bir intiba bıraktı.
Ahaha canım yaa 20 bin.. gibi duruyor yorumların eleştiri alırsın uyarayim.

eleştiriyi göze alarak aslında böyle bi konuyu açıp bu kadar net bir şekilde düşüncemi ifade ettim. çünkü hiç birimiz aynı görüşte olmak zorunda değiliz bence. evet 20 bine biraz daha eleştiri gelebilir ama 20 binin emeğini vermek için 6 yılın her bir günü 1 ay sonra sınav var 2 hafta sonra sınav var o hasta bu hasta sabah 6 vs demeden çalışıyorum çalışıyoruz. şuanda 2 gündür uyumuyorum ve bundan önceki 3 gündür de 4 saat uyudum sanırım ders çalışmaktan.. hakedeceğim bi para olcağı için paranın miktarı konusunda eleştirileri görmezden gelebilirim..
öğrenciyken bu hesaba girmemin sebebi de öğrencilikten çıktıktan sonra insanlar daha da çıkarcı oluyor kadınlar zengin bi koca erkekler zengin bir kadın arıyor. ben zengin de aramıyorum aslında ben elindeki bu benim sen de kazanıyorsun niye vereyim ki sana demeyecek ve düşünceli olcak birini arıyorum.
Sevgilim hesabı ödüyor bazen ama şöyle mesela ben onun ödeyeceğini hissettiğimde az yemeye çalışıyorum onun durumu benden iyi değildir ( ikimiz de öğrenciyiz ama onun son yıl olduğu için aylık cüzi bi miktar intern maaşı var 300-400 tl falan sanırım.. ) ama o param yok pek sen ödersin diyeceği zamanlar ( hissediyorum davranışından da ) hiç sallamıyor hiç çekinmiyor. ben mi hatalıyım anlamıyorumki karşımdaki ödeyeceği zaman bi dikkat ediyorum bunu hissettiğimde sonra gelip kendim alırım şimdi yanında o kadar pahalı şey almayayım sorun olmasın diyorum. bu düşünceliliği ondan göremediğimden şüphelerim var. aslında baya iyi biri ve aldatmaz yani beni kaybetmekten baya korkuyor ama bu para olayında ne biliyim huylanıyorum işte valla sonum evlilik sözleşmesi gibi :) babamın fakirlik hallerinden rahat günlerine gelişinde yaptığı birikimi kimseye harcatmak istemem açıkcası ya.. kendim de satmam kefene saklarım ama baba yadigarı derim yani.. bu konu da geçmişti saçma bulmuştu biraz ondan da şüphelendim :D
Ama dertten çok meraktı ve evet anket gibi yapmak istedim aslında ama daha çok eleştiri ve tartışmaya döndü gibi.. uykusuzluktan da biraz üşendim ankete tek tek şık girmeye aslında anket yapacaktım :)

erkek para harcadıkça kadını malı olarak görmeye başlıyor, ona sahip olduğunu zannediyor. sonra bir sorun olduğunda ya da ayrılık durumunda ben sana şu kadar harcadım diye yüzüne vuruyor erkek milletine güven olmaz. o yüzden erkeğe fazla harcatmadan hesaplar ortak olmalıdır. yani kadın ve erkek evin geçimine eşit katkıda bulunmalıdır kadın çalışıyorsa.

sevgililik anlarında da kadın çalışmasa bile hesaplar bir sen bir o olmalı ki erkek havalanmasın.

sonra seni para yiyici olarak görüp ileriye dönük düşünmeyebiliyor.

bana göre evi erkek geçindirmeli demen çok anlamsız sen kendi paranı gönlünce harca ama erkeğin parası evin parası olsun bir akıllı sizsiniz değil mi?
şu hayat şartlarında sadece tek maaşla geçinmek kolay zannediyorsunuz?

saçma kalıplarınızda kurtulun artık. bu benim fikrim deyip geçemezsin, kendi çocuğunu da böyle ataerkil kafayla yetiştireceksin demek ki...

babanız böyle diye elin oğlundan da seni beslemesini isteyemezsin.
erkeğin değeri parayla ölçülseydi eskiden erkeğin masrafları üstlendiği dönemde kadınlar çok mutlu olurdu ama bugün kızlarına öyle olmamalarını o duruma düşmemelerini öğütlüyorlar.
bilmem anlatabildim mi?

merhaba arkadaşlar, bu çok merak ettiğim bir konu çünkü erkeğin harcadığı para benim için verdiği değeri ve ona güvenebilceğimi temsil ediyor.

• siz eşinizle nasıl yapıyorsunuz ödeme olayını?
  • ayrı hesaplarınız var mı?
  • bir sen bir ben ödiyeyim mi?
  • ortak hesaptan beraber harcama mı?
  • evi eşim geçindiriyor mu?(çalışıyor musunuz?)
  • eşiniz mi siz mi daha çok kazanıyorsunuz ve bu problem oluyor mu?

hatta bu sorulara ilaveten ev işlerini siz mi yapıyorsunuz yardım ediyorlar mı bunu da eklerseniz çok mutlu olurum :)

bana göre evi erkek geçindirmeli. kadının parasına paraya sıkışıldığında, acil durumlarda yada erkeğin parası az kalınca dokunulmalı. bir yere gidildiğinde erkek ödemeli. parası yoksa bile evde baska zaman benden istesin dışarda gene o ödüyor gözüksün isterim. sebebi sanırım korumacı tavrını görmek istemem.

sevgillilik dönemi için de erkeklerin değer verdikleri kadına para harcadıgını gördükten sonra cimri olanlardan direk vazgeciyorum. dediğim paranın miktarıyla alakalı da değil. illa lüks bi yere götürsün de istemem. simit yeriz sahilde otururuz ne olacak yani ama kadından para istemeleri yada ödetmeleri çok itici geliyor.

not 1: bazılarımız sinirlenebililr dediklerime belki ama benim görüşlerim sizin görüşlerinizi veya uygulayıp yaşadıklarınızı da duymak istiyorum. :)

not 2: varlıklı bi aileden geldiğimi söyleyebilirim (allaha şükrediyorum, şükredelim her ne durumda olursak olalım..) olmasalardı bile (allah korusun) mezun olunca mesleğim en çok kazandıranlardan biri dolayısıyla böyle bir sıkıntım yoktu umarım da olmayacak.. mevzum parayla değil de paranın insanların davranışına yansıma biçimiyle daha çok..
mevzu para bence:))
para demişssin başka bişey dememişsin.
ilahi ya:))

İkiniz de doktor olacaksanız o paraları harcamaya pek vaktiniz olmaz zaten:D
Bizde herkesin kazandığı kendine, masrafları paylaştık onları ödedikten sonra kim ne kadar tasarruf ederse artık...

Benim düşüncem su.
Erkek mizaç olarak dışarıda çalışmaya kadınsa mizaç olarak yuva düzenlemeye uygun olarak yaratılmış. Buda benim için tüm soruların cevabını vermiş oluyor :)

biraz katılıyorum :) ama bu demek değil ki ben çalışmayacam o da yuvaya katkı sağlamayacak. ama temel burdan çıkmalı bana göre de..
  • siz eşinizle nasıl yapıyorsunuz ödeme olayını?
  • Herhangi bir şey ödemiyorum, sadece bır ıkı ay ıcınde her ay duzenlı olarak 1500 tl alacagımız bır mal ıcın odeme yapacagım 24 ay boyunca.
  • ayrı hesaplarınız var mı?
  • Benım var , ben maaşımı eve kullanmıyorum
  • bir sen bir ben ödiyeyim mi?
  • Hayır , ben ödemem . Sadece bu ara giderimiz cok oldugu ıcın sadece kendı harclıgımı kendı maasımdan alıyorum , onun harıcınde yinede agır bı gıderım varsa ayakkabı veya cocugun tum ıhtıyacı ona aıt
  • ortak hesaptan beraber harcama mı?
  • Ortak hesaptan harcama yapmıyoruz o kendı maasından kalanı ortak bırıkıme koyuyor ben ayretten bırıktırıyorum , claısmadıgım bır donem olursa acıl ıhtıyaclarımı kocama danısmadan karsılıyabılmek ıcın .
  • evi eşim geçindiriyor mu?(çalışıyor musunuz?)
  • Çalışıyorum
  • eşiniz mi siz mi daha çok kazanıyorsunuz ve bu problem oluyor mu?
  • Eşim daha çok kazanıyor.
Hafta sonu temızlık yapmıyoruz, yardımcımız var ben sadece camasır serıyorum, utuluyorum , ve evı topluyorum tum bunlarda bana tamam gelıyor zaten daha fazlasını yapabılecek gıbı degılım

kocanız özel isteklerinize laf edecek tarzda biri mi? yada nolur nolmaz kendime ayırayım erkeklere güven olmaz dediğiniz için mi :)

biraz katılıyorum :) ama bu demek değil ki ben çalışmayacam o da yuvaya katkı sağlamayacak. ama temel burdan çıkmalı bana göre de..

kocanız özel isteklerinize laf edecek tarzda biri mi? yada nolur nolmaz kendime ayırayım erkeklere güven olmaz dediğiniz için mi :)
Hayır degıl ama calısmadıgım zaman hersey daha farklı olacak bır kere eve tek maas gırecek,acıl bır ıhtıyac olabılır begendıgım bısey olabılır esıme sormadan elımde param olsun dıye bırıktırıyorum ayrıca cocugumda var onun kursu aktıvıtesı bıtmıyor elımde ne kadar olursa kafam rahat olur sonucta tek maas ıle ıkı maas aynı sey degıl karsılayamayacagı bısey olursa keske calıssaydım demek ıstemem

İkiniz de doktor olacaksanız o paraları harcamaya pek vaktiniz olmaz zaten:KK70:
Bizde herkesin kazandığı kendine, masrafları paylaştık onları ödedikten sonra kim ne kadar tasarruf ederse artık...

hahahahahahahahahahaha güldüm ya valla doğru dediniz aslında :D ondan şimdi kalan vakitlerimde bolca gezmeye yurtdışında tatil yapmaya çalışıyorum şimdiden avrupayı bitireyim nolur nolmaz diye :D
hayat gunumuzde çok laylaylom değil
erkekler de eşek değiller
ev işlerinde yardıma gelince hersey ortak dıyorsunuz, konu maddiyata gelince erkek halletsin diyorsunuz.

kadın calıısyorsa bence eşine destek olmalı,
erkek de ev işlerinde eşine destek olmalı
maddi tüm yük erkekte olacak dıye bır lüzum yok.

destek olma kısmına katılıyorum :) ama dediğiniz gibi kadın para da destek oluyor erkek ev işinde. yani herkesin 1. planda nerde olacağı belli gibi. sosyolojik bişey bu sanırım beynimizde var olan bir şey.. ondan bu düşüncenin aksine ısınamıyorum..

Bence biraz erken hesap yapmaya başlamışsınız ama neyse..
Bizim maaşlarımız düzgün, çocuğumuz da ev kredimiz falan da yok o yüzden daha rahatız. Ben maaşımdan ev kirasını, aidatı yakıtı ödüyorum. Bu kendiliğinden gelişti. Üzerine konuşup hesap yapmadık. Evi tutarken ben tutmuştum, o şehir dışındaydı. O da genelde market masrafı ödüyor, faturaları ödüyor. Paramızın büyük kısmı kalıyor geriye. Ben pek para biriktiremem. İstediğim gibi harcıyorum ama çok da müsrif de değilim. Biraz artıyor. O uzun süredir hep kendi hesabımda dururdu. Ama sonradan biraz birikince eşimin üzerine olan hesabına gönderdim çünkü ben biriktirdiğimden de harcamaya başlıyorum öyle olunca. Eşim ise hiç parayı umursamaz. Masraflardan sonra kalan parayı yatırım hesabına yatırır. Öylece durur. Birikmiş paramızın çoğunu o biriktirdi. O hesabın onun üzerine olmasını ben istedim. Çünkü bazen borsada oynuyor ya da altın hesabı var altın alıp satıyor. (Çok risk alan bir insan değildir.) Rahat hareket edebilmesi için onun adına oldu hesap. Ama benim param senin paran muhabbetini asla yapmadık. O yüzden kimin adına olduğu zaten önemli değil. Mesela arabayı alırken eşim senin adına olsun mu dedi, ben de tabi işleriyle ben uğraşayım istiyorsun dimi hiç uğraşamam dedim güldüm. Onun adına olan her şey de zaten ikimizin, o yüzden önemli değil.
Şimdi mesela ben yurtdışına gideceğim eğitimim için 3-4 ay. Bütün masrafları bizden. Burs bulamadım çünkü kısa zamanda gelişti. Ben dert ediyorum bunu. Çünkü bizim olan parayı tek başıma harcayacağım. İkimiz harcayacak olsak beraber 3 ay gidelim bütün paramızı harcayıp gelelim hiç sorun olmaz. Ama onun için hiç önemli değil. Aynı şekilde Antalya'da falan sempozyumlar oluyor, ücretli. Onlara gitmem gerekecek biraz. Hatta yurtdışında da olabiliyor. Onları da dert etmez. Ben araştırıyorum. O da gelip bakıyor fikrini söylüyor sadece. Evet getirisine göre ücreti çok uygun bence vs. diyor. Ya da bunun masrafı çok az olacak yayınlayacağı dergiler de masrafına göre iyi değil vs. diyor. Yine senin param benim param yok.
Dışarıda çok zaman geçiririz biz. Çok sinemaya gideriz, yemek yeriz. Avm insanlarıyız. Genelde o ödüyor. Ama bazen de ben ödüyorum. Sevgiliyken de böyleydik. Sevgiliyken ben eşitlemeye çalışırdım sessiz bir şekilde. Aramızda muhabbeti hiç olmazdı. O öder öder, ben arada büyük bir şeyi öder ve kafamda eşitlerdim. Şimdi ise eşitlemeye çalışmıyorum. Zaten ikimizin parası. Ama kasaya yakın olan bensem mesela ben çıkarıp ödüyorum. Erkek hesap öder ben yediğimin içtiğimin parasını ödeyemem, erkek bana bakmalı kafasında asla olmadım, şimdiden sonra da olmam.
İki taraf da sömürücü zihniyette olmadığı sürece orta yol bulunur.
Ev işini zaten yardımcı geliyor çoğunlukla o yapıyor. Canım isterse yemek yapar yoksa sipariş veririm. Çamaşıra falan gel beraber yapalım dersem beraber yaparız. Yardımcının yaptığı dışında bir temizlik işi kendim yapmam. Mutfağı dağınık görürse arada toplar. Bazen de toplamaz. Zaten hiç dağınık değildir. Dağınık olan benim. Bir şey topluyorsam ortalıktan ya kedim dağıtmıştır ya ben.

Hayır degıl ama calısmadıgım zaman hersey daha farklı olacak bır kere eve tek maas gırecek,acıl bır ıhtıyac olabılır begendıgım bısey olabılır esıme sormadan elımde param olsun dıye bırıktırıyorum ayrıca cocugumda var onun kursu aktıvıtesı bıtmıyor elımde ne kadar olursa kafam rahat olur sonucta tek maas ıle ıkı maas aynı sey degıl karsılayamayacagı bısey olursa keske calıssaydım demek ıstemem

düşünce tarzı olarak biraz benziyoruz sanırım evlilikte böyle yapar mıyım bilmiyorum ama yurtdısı gezilerime bazen çok harcıyorsun diye ailem laf edebilir riskiyle ben de türkiyedeyken biriktiriyorum sonra onlara sormadan bilet alıp bilet aldım ben diyorum :D ve evet çocuk konusunda da haklısınız erkekler kursa gitmese nolur tarzında da düşünebiliyor bazen..

böyle konulara çok takılmayın bence. o bunu yapmalı ben şunu yapmalıyım diye kalıplara sokmayın kendinizi. bir ömür aynı evi paylaşacaksınız ve dünyanın binbir türlü hali var. bu konularda rahat olup akışına bırakmak en iyisi. iki taraf da çalışıyorsa kendimden örnek vereyim bizde ana giderler eşimdedir. geri kalanları da aydan aya değişir bir ay ben öderim bir ay o öder... diğer masraflarda da aynı şekilde hiç sen ben olayına girmedik. bir mekana gidince yemek yiyosak o öder mesela ama markette, kitapçıda aldıklarımızı ben öderim... bu şekilde yapıyoruz para konusunun üstünde çok durmayın evlendikten sonra belli bir düzene oturur.

hahahahahahahahahahaha güldüm ya valla doğru dediniz aslında :KK70: ondan şimdi kalan vakitlerimde bolca gezmeye yurtdışında tatil yapmaya çalışıyorum şimdiden avrupayı bitireyim nolur nolmaz diye :KK70:

destek olma kısmına katılıyorum :) ama dediğiniz gibi kadın para da destek oluyor erkek ev işinde. yani herkesin 1. planda nerde olacağı belli gibi. sosyolojik bişey bu sanırım beynimizde var olan bir şey.. ondan bu düşüncenin aksine ısınamıyorum..
benim kardeşimin eşi de sizin mantıkta
kendisi çalışıyor ama eve alınacak bir ekmeği bile kardeşime iteliyor.
düğüne gidilecek altın alınacak kardesim elıyor
eve birsey alınacak kardesım alıyor
hsonu sinema kardesım öder, yemegi kardeşim öder, alısverısı kardeşim öder
karısının benzınını kardesım alır, kaskosunu kardesım yaptırır, sigortasını kardesim yaptırır,
karısı eve temızlıkcı alır haftada bir, her aksam da dısarda yenir ama işten cıkıp karısı eve gelince yorgunluktan ölüyorum diye kardesım eşinin suratını çeker.

bu sekılde benım kardesımı de eşek yerine koyan bencil , düşüncesiz bir karısı var.

bir de kadınların kişisdel masrafları çok oluyor o yüzden ben maaşı genelde kendime harcıyorum. kuaför, kozmetik, alışveriş derken bi bakıyorum bazı aylar bitiyor erkeklerin böyle masrafları da yok:))

benim kardeşimin eşi de sizin mantıkta
kendisi çalışıyor ama eve alınacak bir ekmeği bile kardeşime iteliyor.
düğüne gidilecek altın alınacak kardesim elıyor
eve birsey alınacak kardesım alıyor
hsonu sinema kardesım öder, yemegi kardeşim öder, alısverısı kardeşim öder
karısının benzınını kardesım alır, kaskosunu kardesım yaptırır, sigortasını kardesim yaptırır,
karısı eve temızlıkcı alır haftada bir, her aksam da dısarda yenir ama işten cıkıp karısı eve gelince yorgunluktan ölüyorum diye kardesım eşinin suratını çeker.

bu sekılde benım kardesımı de eşek yerine koyan bencil , düşüncesiz bir karısı var.

ay keşke ev hanımı tercih etseymiş şimdi bir de çalışıyorum diye yemek falan da yapmaz o, adam en azından eve gelince 2 kap sıcak yemek yerdi

düşünce tarzı olarak biraz benziyoruz sanırım evlilikte böyle yapar mıyım bilmiyorum ama yurtdısı gezilerime bazen çok harcıyorsun diye ailem laf edebilir riskiyle ben de türkiyedeyken biriktiriyorum sonra onlara sormadan bilet alıp bilet aldım ben diyorum :KK70: ve evet çocuk konusunda da haklısınız erkekler kursa gitmese nolur tarzında da düşünebiliyor bazen..
Yok bu sekılde dusunmeyebılır ama hakketten karsılıyamıyor olabılır o ay , bende sonrakı ay beklemek yerıne elımdekı paradan oderım dıye dusunuyorum. Bakalım bu sekılde 2 senemı garantı altına alsam ıyı olacak :D

Arkadaşlar bu konuyu millet niye yanlış anlıyorr ben anlamadım.

Senin paran ayrı benim param ayrı mı diyor konu sahibi???

Diyor ki; Para işleri erkekte olur kısaca.

Yemin ediyorum su 4 yılda tanıdığım adamlar yüzünden evlilikten soğudum be

Kadın parasına güvenen adamla kim evlenir yahu???

Kadın çalışıyormuş daaa parası varmışdaaaaa ; erkekler bu yüzden hem çalışan hem de evde köle olan kadın arıyor zatenn..

Kusura bakmayın valla,ben çalışsam da eşimi rahata alıştırmam.Erkekler gelmiyor rahata.

O erkek olmayı,ben kadın olmayı unutmadan yaşamak istiyorum.

bir de kadınların kişisdel masrafları çok oluyor o yüzden ben maaşı genelde kendime harcıyorum. kuaför, kozmetik, alışveriş derken bi bakıyorum bazı aylar bitiyor erkeklerin böyle masrafları da yok:))

erkekler alışveriş yapmıyo mu :)
sen benim kardeşimi bir tanısan...evlenince nasıl olur bilmem de tabi şimdi kadından fazla harcaması var

aylık 15bin geliri olacak bi insanın yapmaması gereken ne küçük ne saçma hesaplar. karakteriniz böyle demek ki..

mantıkcı bi insanım, risk sevmem, kandırılma gibi bi olasılığa tahammül edemem. küçük hesaptan çok insanların nasıl yaşadığını sorgulamaydı aslında ama herkes daha çok benim düşünceğimin doğruluğunu yanlışlığını tartışmaya takıldı :)
olay maaş da değil dediğim gibi ben 15000 o 1000 de kazanabilir ama o az kazanıyor diye her zaman sen ödersin dememeli bence. o ödemeli bitmeye yakın canım yarısını versen bana demeli. yani o düşünceliliğini fedakar olabilceğini ortaya koymalı ilk sonra dilesin benden ne dilerse o fedakarlığı gördükten sonra :)

ay keşke ev hanımı tercih etseymiş şimdi bir de çalışıyorum diye yemek falan da yapmaz o, adam en azından eve gelince 2 kap sıcak yemek yerdi
yapmıyor zaten
ben kardesımle bırlıkte calıstıgım için herseyden haberım oluyor
hatun işten cıkıyor her aksam 5 gbi arar kardesımı,
boncukkk bu aksam nerde yıyıyoruz, boncukkkk onu mu yesek, boncukkk bunu mu yesek
yiye yiye bitiremedi çocuğu :D

Normalde erkek eşini arar , ne yiyelim aksam , ne yemek yaptın falan diye bizimkilerde tam tersi, nerede ne yenecek :)

Arkadaşlar bu konuyu millet niye yanlış anlıyorr ben anlamadım.

Senin paran ayrı benim param ayrı mı diyor konu sahibi???

Diyor ki; Para işleri erkekte olur kısaca.

Yemin ediyorum su 4 yılda tanıdığım adamlar yüzünden evlilikten soğudum be

Kadın parasına güvenen adamla kim evlenir yahu???

Kadın çalışıyormuş daaa parası varmışdaaaaa ; erkekler bu yüzden hem çalışan hem de evde köle olan kadın arıyor zatenn..

Kusura bakmayın valla,ben çalışsam da eşimi rahata alıştırmam.Erkekler gelmiyor rahata.

O erkek olmayı,ben kadın olmayı unutmadan yaşamak istiyorum.

ay neden güvenmesin karısının parasına, bu kız nasıl kocam doktor olacak öyle istiyorum diyosa bir erkek de pekala çalışan eş isteyebilir,ha bunun şartı nedir çalışan kadına her koşulda yardım etmesi sorumluluk alması, tam bir hayat arkadaşlığı, birlikte bir düzen kurmaktan kendi yağında kavrulmaktan daha güzel bişey olabilir mi, eşi çalışıyoken neden tek maaşlı gibi tüm harcamaları erkek yapsın ki

Back