- Konu Sahibi meraklikiz
Bende erkeğin para istemesini tuhaf buluyorum madem geçim yapacak gücü yok evlenmesin
Çok akıllı düşünüyorsun
Erkekler kadınları gelir kapısı görüyor
Hem evde hem işte çalışsın diyor
Tabiki evlenince aynı olur keserler ama çalışıyor diye sömürülünmez
Kadın kendine bir parfüm alamıyorsa düşünmeli bence
Arkadaş haklı
ay dalga geçmediyseniz bence anladınız beni :) ben böyle sömürme yönündeki insanları sevmiyorum işte..
bunlar dışında evlilik konusunda şüphelerim vardır. aldatılmayı kaldıramam çünkü önceden asla evlenmicem gereksiz derdim de artık biraz daha alıştım bu fikre ama gene de çok tedbirciyim. ve evlenceksem de tek bi evlilik yapmak isterim. ayrılma gibi bi durum söz konusu olmamalı benim için. detaycıyım biraz dolayısı ile.. bide işte aile varlığı da önemli bir şey. hem evlilikte sömürülüp sonra boşanınca aile varlığımın yarısının ona kalmasını da istemem ( evlenmeden önce tapu devri yapmam çünkü annem babam hayattayken (allaha şükür) böyle bir şey istemem ) ondan böyle babam gibi bi nevi her şeyiyle destek olcak biri olmalı. o beni bir düşünse ben zaten istemsizce 100 düşünürüm yani yapı olarak :) yüzsüzce para isteyen erkekleri gördükten sonra böyle oldum biraz ya. ne biliyim azıcık çekinse yani..
Ya bu dusunulmez ki o an kimde varsa o öder bu kadar hesap yapılacak bir şey değil bu. Hep erkek ön planda olsun demek de yanlış bence bu konuya çok kafa yoruyorsun. Asıl dert ne bu arada? Daha çok anket gibi olmuş bu konu. Sevgilin hesabı mı ödemiyor nedir yani?
Bir de daha ogrenciyken maaş hesabina girmen üzerimde çok hoş bir intiba bıraktı.
Ahaha canım yaa 20 bin.. gibi duruyor yorumların eleştiri alırsın uyarayim.
eleştiriyi göze alarak aslında böyle bi konuyu açıp bu kadar net bir şekilde düşüncemi ifade ettim. çünkü hiç birimiz aynı görüşte olmak zorunda değiliz bence. evet 20 bine biraz daha eleştiri gelebilir ama 20 binin emeğini vermek için 6 yılın her bir günü 1 ay sonra sınav var 2 hafta sonra sınav var o hasta bu hasta sabah 6 vs demeden çalışıyorum çalışıyoruz. şuanda 2 gündür uyumuyorum ve bundan önceki 3 gündür de 4 saat uyudum sanırım ders çalışmaktan.. hakedeceğim bi para olcağı için paranın miktarı konusunda eleştirileri görmezden gelebilirim..
öğrenciyken bu hesaba girmemin sebebi de öğrencilikten çıktıktan sonra insanlar daha da çıkarcı oluyor kadınlar zengin bi koca erkekler zengin bir kadın arıyor. ben zengin de aramıyorum aslında ben elindeki bu benim sen de kazanıyorsun niye vereyim ki sana demeyecek ve düşünceli olcak birini arıyorum.
Sevgilim hesabı ödüyor bazen ama şöyle mesela ben onun ödeyeceğini hissettiğimde az yemeye çalışıyorum onun durumu benden iyi değildir ( ikimiz de öğrenciyiz ama onun son yıl olduğu için aylık cüzi bi miktar intern maaşı var 300-400 tl falan sanırım.. ) ama o param yok pek sen ödersin diyeceği zamanlar ( hissediyorum davranışından da ) hiç sallamıyor hiç çekinmiyor. ben mi hatalıyım anlamıyorumki karşımdaki ödeyeceği zaman bi dikkat ediyorum bunu hissettiğimde sonra gelip kendim alırım şimdi yanında o kadar pahalı şey almayayım sorun olmasın diyorum. bu düşünceliliği ondan göremediğimden şüphelerim var. aslında baya iyi biri ve aldatmaz yani beni kaybetmekten baya korkuyor ama bu para olayında ne biliyim huylanıyorum işte valla sonum evlilik sözleşmesi gibi :) babamın fakirlik hallerinden rahat günlerine gelişinde yaptığı birikimi kimseye harcatmak istemem açıkcası ya.. kendim de satmam kefene saklarım ama baba yadigarı derim yani.. bu konu da geçmişti saçma bulmuştu biraz ondan da şüphelendim
Ama dertten çok meraktı ve evet anket gibi yapmak istedim aslında ama daha çok eleştiri ve tartışmaya döndü gibi.. uykusuzluktan da biraz üşendim ankete tek tek şık girmeye aslında anket yapacaktım :)