ikimizde çalışıyoruz ortalama maaslarımız 3000 cıvarı... ben memurum eşim özel sektörde çalışıyor...
hesaplar ayrı herkesın kartı kendısındedır.
ben evın kredısını oderım kızımın masraflarının cogunu karsılarım, eşim faturaları ve alınan eşya taksitlerini öder.
evin maddi yükünün çoğu benim omuzlarımda ama bunda eşimin ekstra bakmakla yükümlü olduğu bir çocuğunun olması ve parası olunca anında alışveriş yapması da bir etken ben tutumluyum o konuda o savurgan ne yazıkkı ;(
ıkımızınde kazancı esıt sayılır esımın bır tık daha fazla ama onemlı olan ıhtıyac denılen seylerın karsılanabılır olması o kazanmıs ben kazanmısım cokta problem değil..
hesap ödeme kısmına gelirsek yerı gelır o yerı gelır ben oderım bu sevgılıykende boyleydı ben kazandıgımı harcamayı sevıyorum ılla erkek hesabı odemelı evı gecındırmelı dıye bır kavrama katılmıyorum , kadına yuklenılsın demıyorum ama hayat musterekse herkes elını cebıne atmalı....
ev işini de ben yaparım ,eşim tadılat vs ıslerıne bakar.. ama yardım ıstedıgımde nadırde olsa bırseyler yapar mesela balkon camlarını hep o sıler, utusunu kendı yapar, arada camasırları katlar, salonu bazen o temızler vs vs..
sorularının cevabını almsıındır umarım ve son olarak asla bır erkege bu konuda guvenme kendın calıs kazan paranın hesabını kendın yap o zaman rahat edersın