çıkamadım konularından sayfalarca konularca hep aynıydın, hatta onların üzerinden yıllar geçmiş hala aynısın. seni uyandırmak için tavsiye niteliğinde tatlı sert bütün yorumlara seri beğenmedim basıp herkese vicdansız vs. minvalinde laflar etmişsin, ben de sana seri beğenmedim basıverdim. bu yorumum da dost tavsiyesidir.
ilk darbesinde kesip atmak yerine ısrarla o kişiyle devam etmeyi, bunca şeyi yaptıktan sonra hele de nişanlıyken hala sana ulaşmasına izin vermeyi, hatta seni seçseydi her şeye rağmen onunla evleneceğini söylemeyi
SEÇENİN
SEN
olduğunu görmezlikten gelerek uykuya yatmayı ve en kolay olan da işte kendinden kaçmak olduğu için "bu dünya çok kötü bi yer ühüüüü" demeyi
SEÇMİŞSİN. kendine uyanmak zordur sen de haklısın. ben de geçtim bu yollardan. buradaki çoğu kadın geçmiştir. kimler kimlerin başından neler geçmiştir vuhuu

kendine acımak-acıya bağımlılık-güvensizlik-kadere maruz kalıyormuşculuk en zahmetsiz olanı inan ki. bir an önce seçimlerinin sorumluluğunu al. yaptıklarını doğru yerden bakıp düşünerek yap. güvenilir bir insan ol ki güvenebilesin. yani prensipli yaşa. yanlışa, etik ve vicdani olmayana kapını kapatırsan güvenilir biri olursun. kocanın da gerçekten bir hatası varsa da ayrılırsın o zaman işte. sen kaçtıkça yok olmuyor içindekiler. değişip başka biri olmak mümkün. her gün kendi gerçekliğine uyanmak ve değişmek için yeni bir gün. mutlu ve huzurlu bir iç dünyası dilerim san