Eşiniz iş de sizi arar mi?

Çok yoğun mu çalışıyor? Eşimin işteyken arayacağı zamanlar bellidir hep ogle arasında ve cikista eve gelmeden arar hic sasmaz. Bir sey soracaksam veya o soracaksa arar muhabbet de ederiz yani müsaitse.
Herzmn ayni yogunlukta degil.bazen cok yogun yemek yiyecek firsati olmaz bazende saatlerce bos olur

Eşinizin karakteri bu değişmez benim elimde aynı mesela hastahaneye gitse arkasından ararım ben ama o beni aramaz asla eve geleceği zaman varmı alınacak bir şey diye arar sadece benden önce sevgilisi varmış eşim bir yere gitmiş üç ay boyunca sevgilisini aramamış gelince aklına gelmiş ama iş işten geçmiş böyle bir insan düşünün eşinizi böyle kabul edin

Bu aralar kafama taktim kizlar eşim herkes öyle diyor ama ben gercekten cok merak ediyorum cogunuzun eşi böyle mi? 7 yillik evliyim cocugum var 2 tane.kocam isteyken tum gun hic beni aramaz (önemli birsey sormak icin fln haric) ne bir mesaj atar ne bi sesinini duyum.ne yapiyorsunuz gibi bir arama hic olmaz. Bazen hasta olurum grip mesela ozmn da aramaz nasil oldun veya cocuklar hastaydi nasilniz.Nobetleride oluyor Ay da 2/3 gece nobetinde de mesela sabaha kadar hic aramaz? Yani ölsek.kalsak haberi olmayacak sabah eve gelene kadar gecenlerde tartistik bu konu ile ilgili hatta agladim.cunku bana karsi ilgisiz.hissettiriyor bu durum beni önemsemiyor gibi geliyor ama kendi kabul etmiyor tabi cogu erkek boyledir diyor. Normal mi sizce eger degilse eşim neden boyle yapiyor cok konustum önemse bu durumlari ilgilen lutfen benim icin onemli diye ama yok yine ayni:KK12: bu arada dogum gunu evlilik yildnm vs şeyleride önemsemez hatta cogu zmn hatirlamaz bile hatirlayincada en fazla bi pasta??? 7 yillik evliligimde sadece ilk evlilik yil donumunde yemege ciktik.mesela birkac dogum gunumde hediye almisligi vardir. İsten fln gelince de sohbet muhabbet pek yoktur hatta nerdeyse ben konusmazsam o hic konusmaz genel olarak da cok konuskan bir tip degil ama sonucta ben karisiyim daha muhabbetli olmasi gerekmez mi?Nasil düzelir ki bu adam ne yapmaliyim??? Bazen acaba beni sevmiyor mu diyorum.sevginin gostergesi sadece bunlar olamaz dimi kizlar??
Ben aramam . Aramasini de istemem ama o arar. Kimin nerede oldugu belli aksam zaten gorusecegiz bik bik sevmiyorum ben . Arada Whatsaap tan yazisiriz ama .
Bu arada sizin bir konunuzu hatirliyorum sanki
Sorunlar çözülmüş sanirim baya merak etmistim

Mesela neyi merak eder

Evde olan bir kişi hele ki çocuk da varsa ne yapar kahvaltı hazırlar yedirir oyun oynar öğle yemeği hazırlar yedirir parka çıkar geri gelir vs

Önemli bir şey olursa hastalık vs eşini arar söyler

Onun dışında işteki biri evdeki birini neden merak etsin ki farklı ne olabilir

Merak eder derken şu anlamda söyledim, iyi misiniz, bir sorun var mı ? Vs gibi. Çocuk olduğu için söylüyorum bunu da.

Olmasaydı da gün içinde bir kez olsun arardık birbirimizi, evden çıkıp işlere gidiyoruz , hele ki büyük şehirlerde, insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor.

Herşeyin yolunda olduğundan emin olunca kafası rahat oluyor insanın.

Kişiden kişiye değişen durumlar bunlar. Siz aramasanız da içiniz rahat ediyor olabilir, önemli bişi olursa arar yada ararım diye düşünüyor olabilirsiniz.

Bizim içimiz de bu şekilde rahat ediyor.

Arar..büyük kızımin okulu ile eşimin iş yeri birbirine yakın.Ogle yemeğini birlikte yiyorlar.Ogle arası bitmeden veya 4:30 gibi arayıp akşama birşey isteyip istemedigimi sorar..bebeğimizin nasıl olduğunu filan sorar.Oyle romantik bir konuşma değil tabi bizimkisi ....."Naptın?Ufak nasıl? Size de çorba alayım mı?" öyle yani

Aramaz ben de aramam. Çocuklar hastaysa sadece arar sorar. Bir de gelirken ihtiyaç var mı diye sorar.

Okuldayken ben de aranmak istemem.
Bizde özel günler de yoktur. Çok da huzurluyuz şükür.

Ama biz çok muhabbet ederiz,her seyden konusuruz. Bence aranızda muhabbet yoksa paylaşım yoksa sıkıntı var demektir

Ben aramam . Aramasini de istemem ama o arar. Kimin nerede oldugu belli aksam zaten gorusecegiz bik bik sevmiyorum ben . Arada Whatsaap tan yazisiriz ama .
Bu arada sizin bir konunuzu hatirliyorum sanki
Sorunlar çözülmüş sanirim baya merak etmistim
Ben o degilm.nickler benzer karistiryor cogu kisi.tesekkurler

Sadece bu davranışı yüzünden ilgilenmediğini düşünmüyorsunuz sanırım ? Genel olarak bir ilgisizlik durumu varsa birşey diyemem ama sadece çalışırken aramıyorsa ‘kocam ilgisiz’ damgası biraz acımasızca olur :)
Ben çalışırken hiç aramam düşünüyorum da belki 1-2 defa aramışımdır , çünkü çok yoğun işim var ...
Ama arada tuvalete filan gittiğimde kalp yollarım :)
o çalışırken müsaitse arar fakat bazen de aramaz . Yani o günkü yoğunluğa bağlı . Hastalık vs. Olduğunda özen gösterir ama.
Belli ki eşinizin işi yoğun, eğer bir tek bu konuda eksikliğiniz varsa üstüne gitmeyin eşinizin ama genel olarak bir ilgisizlik hissediyorsanız bunu ‘sen beni iş yerindeyken hiç aramıyorsun !’ demek yerine , genel olarak bir ilgisizlik olduğundan bahsedebilirsiniz ..
Tek bu davranisi degil dedim ya eve gelince de sohbet etmez özel gunleri onemsemez. Durup dururken sarilmaz öpmez şimartmaz gibi gibii gibiii... soguktur biraz bende tam tersi. Sevdiklerime Ilgi gostermeyi seviyorum ve ayni sekilde sevdiklerimden ilgi gormeyide istiyorumm

Bence bu soruyu burdaki kadınlara sorup,
eşinizi onların kocalarıyla kıyaslamanız hem yanlış hem de sizin derdinize derman olmaz.
Benim eşim mesela, beni gün içinde arar ama özel gün kutlamakta ve hediye seçip almakta hiç iyi değildir.
Bu onun kötü bir eş olduğunu mu gösterir?
Elbette hayır,25 yıldır gayet güzel geçinip gidiyoruz ve seviyorum eşimi.
Evlilik biraz da böyle bir şey,eşimizi her huyuyla kabul etmek ve kötü huyları iyi huylara katık etmek.
Ben beni aradı,aramadı,hediye aldı,almadı'ya takılmam.
Merhametli mi?Dürüst mü?Kişiliğime ve isteklerime saygılı mı? Sorumluluk sahibi mi?
Hayatın yükünü benimle paylaşıyor mu? Vb.
Bunlara bakarım.

Herkesin karakteri,eşinin kişiliği ve evlilik dinamikleri birbirinden o kadar farklı ki.
Herkesin sevgiyi-ilgiyi algılayışı ve karşısındakine aktarma yolu da farklı.
'Sevginin 5 Dili' diye bir kitap var.
Bence herkes özellikle de evli veya romantik ilişkisi olanlar okumalı.
Dediklerinizde cok önemli tabi bir evlilikte.

Arar,araması hoşuma gider ve bundan rahatsızlık duymam.Siz eşinizi her gün arar misiniz merak ettim?
Evet ben dayanamiyorum.mutlaka sesini duyma ihtiyaci hissediyrm veya mesaj atarim birseyler sorarim.veya soylerim. Bazen diyorum.ki bende aramayacagim ama yapamiyorum belki 1/2gun aramiyorum ama yine arayan taraf ben oluyorm. Bunu is yogunlugi calismayla.fln da alakasi yok cunku bende calisan bir kadinim

Eşim sabah bana iş yerinden mesaj atar, öğlen yazar ve işten çıktıktan sonra mesaj atar. Ondan hariç işte ara sıra. Ama genel olarak aramasını beklemem, çünkü bütün gün hastalar arasında koşturuyor

Tek bu davranisi degil dedim ya eve gelince de sohbet etmez özel gunleri onemsemez. Durup dururken sarilmaz öpmez şimartmaz gibi gibii gibiii... soguktur biraz bende tam tersi. Sevdiklerime Ilgi gostermeyi seviyorum ve ayni sekilde sevdiklerimden ilgi gormeyide istiyorumm

Hepsini okumayınca öyle oluyor işte :KK23:
Yani ilk zamanlardan beri böyleyse ve siz şimdi rahatsız olduysanız bilemeyeceğim , huyu böyle o zaman ...
Bende çok mıç mıç biri değilim mesela .. ama tabi sohbet ederim ya da arada eşimi öperim . Ama sürekli kafam omzunda gezmem yani :KK66: ruhum daralıyor:KK70:
ama zaman geçtikçe ilgisizleştiyse konuşmalısınız .

Hepsini okumayınca öyle oluyor işte :KK23:
Yani ilk zamanlardan beri böyleyse ve siz şimdi rahatsız olduysanız bilemeyeceğim , huyu böyle o zaman ...
Bende çok mıç mıç biri değilim mesela .. ama tabi sohbet ederim ya da arada eşimi öperim . Ama sürekli kafam omzunda gezmem yani :KK66: ruhum daralıyor:KK70:
ama zaman geçtikçe ilgisizleştiyse konuşmalısınız .
Kafa omuzda gezmemek.gerek bence de o beni de daraltir:KK48: bana evde gosterecegi ilgi alaka fazlasiyla yeterli olur baskalrina birsey ispatlamaya gerek yok. Evet aslinda en bastan beri bitazcik.boyledi.ama bukdr degildi.

gündüz aramamasından şikayetçi olmanı anlarımda gece niye aramasını istiyosun boş yere niye uykun bölünsün.benimkide pek aramaz gelmesine yakın bişey lazımmı diye arar. hastaysam gün içinde nasıl oldun diye arar. özledim sesini duymak istedim tarzı romantik aramalar olsun isterim aslında ama onu yapmaz hiç. özel günleri hiç unutmaz ama romantik gösterişli bol hediyeli kutlamalarımızda olmadı hiç.pasta yemek için bahane bizim için sanki başka zamanlarda pasta yemiyomuşuz gibi :KK70:

X