Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben 23 esim 30 yasında hersey gayet güzel rabbim sükürler olsun. Bence erkek geç olgunlasıyor. Ben hala cocuk gibisin diyorum kendim ondan daha olgunum bence bu Bi avantaj. Yani büyütecegimz tek cocuk kendi cocugumz olsun kaynanamın oglunu büyütemem birde yas farkı iyidirÖncelikle merhabalar ablalarim size bir soru soracağım ben 20 ve eşim olacak kişi 30 yaşında sizce avantajları ve dezavantajları neler çok şükür bakımlı ve olgun birisi ama yinede merak ettim
Bende öyle düşünüyorum cok teşekkür ederkm cevabınız içinCanım ben 23 esim 30 yasında hersey gayet güzel rabbim sükürler olsun. Bence erkek geç olgunlasıyor. Ben hala cocuk gibisin diyorum kendim ondan daha olgunum bence bu Bi avantaj. Yani büyütecegimz tek cocuk kendi cocugumz olsun kaynanamın oglunu büyütemem birde yas farkı iyidir
Çok teşekkür ederim cevabınız içinO yaşta çok fazla gibi geliyor ama sonraki zamanlarda o kadar da değilmiş diyorsun.
Biraz fark oluyor tabi, yaşama bakış açısı vs. :)
Bence siz sevgnizi sorgulayın 10 yaş çok bi yaş değil emin ol bu soruyu sorabiliyorsanız içinizde şüphe vardır inş tez zamanda kafanız netleşirÖncelikle merhabalar ablalarim size bir soru soracağım ben 20 ve eşim olacak kişi 30 yaşında sizce avantajları ve dezavantajları neler çok şükür bakımlı ve olgun birisi ama yinede merak ettim
Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olurBence siz sevgnizi sorgulayın 10 yaş çok bi yaş değil emin ol bu soruyu sorabiliyorsanız içinizde şüphe vardır inş tez zamanda kafanız netleşir
Merhaba. Ben 24 nişanlım 38 yaşında. 4 yıldır birlikteyiz ve önümüzdeki yıl evlenmeyi düşünüyoruz. Kim ne derse desin öncelikle sizin aranızdaki uyum, enerji ve sevgi öncelikle de saygi önemli. O yüzden dışardaki seslere kulaklarını kapatmani tavsiye ederkm çünkü herkesin her şey hakkında bir fikri var. Şuan mutluysan evlenince de mutlu kalmanın size bağlı olduğunu düşünüyorum.Öncelikle merhabalar ablalarim size bir soru soracağım ben 20 ve eşim olacak kişi 30 yaşında sizce avantajları ve dezavantajları neler çok şükür bakımlı ve olgun birisi ama yinede merak ettim