- 1 Ekim 2018
- 4.348
- 3.219
-
- Konu Sahibi papatya39000
Eşninin bundan haberi var mıBen de bakarim esim de bakar
Bir zararini gormedik ailecek
Yok canım ne alakası var insan hissediyor sonuçta başımız önümüzde gezemeyiz ki
Bir anlık farklı sürekli dönüp bakmak farklı.Mesela ben otobüs beklerken denk gelmiştim adam kafasını çevirip bakıyordu yaşı da büyüktü eşi yanındaydı illa ki anladım yani moralim bozuldu.Pek göz ucu olmuyor ama kadın fark etmedi.Bi ara da markette bi çift var kız önden gidiyor çocuk arkadan bana bakarak bu da iyiymiş dedi kız saf gibi döndü neyi diyosun dedi çocuk ürün gösterdi.Böylesine şerefsiz insanları fark etmemek elde olmuyor.Göz ucuyla bakani da görmezsin ama yahu.Ayrica siz başiniz onde gezmeyip size göz ucuyla bakanlari dahi yakalayip goruyorsaniz diger insanlar da başı önde gezmiyor sonuçta
birilerine göz ucu takilabilir gayet.
Her gözü denk gelene de bana bakiyor denmez. Ozellikle ortam kalabaliksa etrafa bakarken benim dahi gozum alakasiz insanlara bir anlik değebilir begendigimden ya da dikkatimi cektiginden değildir.
Bir anlık farklı sürekli dönüp bakmak farklı.Mesela ben otobüs beklerken denk gelmiştim adam kafasını çevirip bakıyordu yaşı da büyüktü eşi yanındaydı illa ki anladım yani moralim bozuldu.Pem göz ucu olmuyor ama kadın fark etmedi.
Var valla hatta oturup dedikodusunu yapiyoruz birlikte.Eşninin bundan haberi var mı
Var valla hatta oturup dedikodusunu yapiyoruz birlikte.
Ya tabi orası öyle☺☺göz ucuyla bakmak normalmiş 3 sn kadar bi psikolog öyle diyorduDonup donup bakmak ya da bakitigini fark edecek kadar uzun bakmak gözü ucu olmuyor bence o bariz bakmak oluyor. Goz ucu "bir anlik" olan birsey bence.
Bir anlik insanlarla yanlislikla goz goze gelinebiliyor oyle durumlar yaşadim ama izledigimden ya da baktigimdan, begendigimden degil
Güzel kadin görünce ben bile dayanamiyorum
Hatta dalip gidiyorum
Aynen ya bilinçli olarak baktıklarını demişler çoğu ... Şaşıp kaldım.Bence bir kadının bakması da yani dik dik sürekli bir kadının bakması da rahatsız eder.Şahsen ben olurdum ...Neden yakışıklı erkek görünce değil de güzel kadın ?
Erkeğin bakmasiyla kadının bakması bir mi ?
Birinin adı taciz oluyor ve çok çirkin bir hareket.
Bir kadinin " ben bile bakıyorum " demesi kadar beni rahatsız eden kelime yok.
Hatta " ben bile bakıyorum , kocama gösteriyorum. " Bu cümle daha da vahim.
Kocasını tacize davet eden , altında özgüvensizlik yatak bir hareket, ötesi yok.
Ya bu bakarım kocamda bakarım diyen arkadaşlar yaptıklarının tacize yönelik bir davranış oldugunun farkında mı? Güzel görünce bakarsın tamam ama dalmalar gitmeler kocaya göstermeler ne alaka yahu daha neler artık
Ben guzel olan herşeye bakarimNeden yakışıklı erkek görünce değil de güzel kadın ?
Erkeğin bakmasiyla kadının bakması bir mi ?
Birinin adı taciz oluyor ve çok çirkin bir hareket.
Bir kadinin " ben bile bakıyorum " demesi kadar beni rahatsız eden kelime yok.
Hatta " ben bile bakıyorum , kocama gösteriyorum. " Bu cümle daha da vahim.
Kocasını tacize davet eden , altında özgüvensizlik yatak bir hareket, ötesi yok.
Ya güzel güzel deyip cidden yüceltmeyin şu tikileri.Tikilerden BIKTIM. Güzelse YARADAN yaratmış öyle güzel! O tikiler aynı anda 3 erkeği idare etse insanları kınasa,insanları çirkin deyip aşağılasa,kötülük yapsa siz yine "çok güzel kız,maaşallah" dersiniz ALLAH bilirSapik gibi bakmaktan bahsetmiyoruz
Guzel tabloya da bakarim guzel olan hersey ilgimi ceker benim.
Guzel kadin gorunce icimden maasallah allah neguzel yaratmis derim.bu fitrattandir.
Guzel olan herşey bakilmaya musait.
Görüyor musunuz nasıl özgüvenliyim kafası herhalde asla anlayamıyorumYıllardır bu konular her açıldığında bıkmadan usanmadan bunu yazdım.
Ve hala bu tür konularda muhakkak en az 10 kişi bu vahim cümleyi kuruyor , çok şaşırıyorum.
ic güzellikten bahsetmiyoruz suanYa güzel güzel deyip cidden yüceltmeyin şu tikileri.Tikilerden BIKTIM. Güzelse YARADAN yaratmış öyle güzel! O tikiler aynı anda 3 erkeği idare etse insanları kınasa,insanları çirkin deyip aşağılasa,kötülük yapsa siz yine "çok güzel kız,maaşallah" dersiniz ALLAH bilir
Biz karı koca bakıyoruzgüzel bi kadın görüyorum mesela, ohaa diyorum rabbim neler yaratıyo? Sonra gülüyo. Hey allah'ım akıl fikir ver diyo. Sonra yolumuza devam ediyoruz. Biri bakmış, birine bakmış çok da umrumda değil. Göz bu, kilit mi vurayım. Ama belki ben böyle davrandığım için denk gelmiyorum gizli gizli baktığına.
Ya güzel güzel deyip cidden yüceltmeyin şu tikileri.Tikilerden BIKTIM. Güzelse YARADAN yaratmış öyle güzel! O tikiler aynı anda 3 erkeği idare etse insanları kınasa,insanları çirkin deyip aşağılasa,kötülük yapsa siz yine "çok güzel kız,maaşallah" dersiniz ALLAH bilir