Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Yok canım ne alakası var insan hissediyor sonuçta başımız önümüzde gezemeyiz ki

Göz ucuyla bakani da görmezsin ama yahu. Ayrica siz başiniz onde gezmeyip size göz ucuyla bakanlari dahi yakalayip goruyorsaniz diger insanlar da başı önde gezmiyor sonuçta
birilerine göz ucu takilabilir gayet.

Her gözü denk gelene de bana bakiyor denmez. Ozellikle ortam kalabaliksa etrafa bakarken benim dahi gozum alakasiz insanlara bir anlik değebilir begendigimden ya da dikkatimi cektiginden değildir.

Bir anlık farklı sürekli dönüp bakmak farklı.Mesela ben otobüs beklerken denk gelmiştim adam kafasını çevirip bakıyordu yaşı da büyüktü eşi yanındaydı illa ki anladım yani moralim bozuldu.Pek göz ucu olmuyor ama kadın fark etmedi.Bi ara da markette bi çift var kız önden gidiyor çocuk arkadan bana bakarak bu da iyiymiş dedi kız saf gibi döndü neyi diyosun dedi çocuk ürün gösterdi.Böylesine şerefsiz insanları fark etmemek elde olmuyor.

Donup donup bakmak ya da bakitigini fark edecek kadar uzun bakmak gözü ucu olmuyor bence o bariz bakmak oluyor. Goz ucu "bir anlik" olan birsey bence.
Bir anlik insanlarla yanlislikla goz goze gelinebiliyor oyle durumlar yaşadim ama izledigimden ya da baktigimdan, begendigimden degil

Var valla hatta oturup dedikodusunu yapiyoruz birlikte.
benim bir yerelere dalma huyum var eşim sevgiliyken sürekli baktığım yere bakardı.Şimdi yapmıyor o zaman çok kasılıyordum.Ama evlendikten sonra bu sefer bana da oldu bi haller ben bu sefer birine bakıyor mu diye bakıyorum.Bi keresinde tatilde balık rakı yapıyorduk arkamızda 1 i erkek 2 kız üniv öğrencisi vardı.Eşim çocuğa bak biraz bayan gibi dedi.Döndüm baktım.Sonrasında eşim ara ara baktı ama sanki çocuğun tarafına değil de kızın tarafına baktı gibi geldi.Hala içimde kalmıştır neden dönüp bakmadım ya da kavga çıkarmadım diye..Başka da rastlamadım.

Ya tabi orası öyle☺☺göz ucuyla bakmak normalmiş 3 sn kadar bi psikolog öyle diyordu

Güzel kadin görünce ben bile dayanamiyorum
Hatta dalip gidiyorum

Neden yakışıklı erkek görünce değil de güzel kadın ?

Erkeğin bakmasiyla kadının bakması bir mi ?

Birinin adı taciz oluyor ve çok çirkin bir hareket.

Bir kadinin " ben bile bakıyorum " demesi kadar beni rahatsız eden kelime yok.

Hatta " ben bile bakıyorum , kocama gösteriyorum. " Bu cümle daha da vahim.

Kocasını tacize davet eden , altında özgüvensizlik yatak bir hareket, ötesi yok.

Aynen ya bilinçli olarak baktıklarını demişler çoğu ... Şaşıp kaldım.Bence bir kadının bakması da yani dik dik sürekli bir kadının bakması da rahatsız eder.Şahsen ben olurdum ...

Yıllardır bu konular her açıldığında bıkmadan usanmadan bunu yazdım.

Ve hala bu tür konularda muhakkak en az 10 kişi bu vahim cümleyi kuruyor , çok şaşırıyorum.

Ben guzel olan herşeye bakarim
Kadinla sinirlandirmiyorum
Yakışıklı erkek tvde gorunce bakmıyor muyuz
Disarda da cok yakışıklı görünce göz kayabilir sapik gibi suzulmesine karsiyim
Erkek esi yanında dikkat etmeli kadin yada erkek.
Ama güzel olan hersey ilgi çeker
Oyle olmasa tvde encok moda kanallari izlenmezdi.
Yada guzelkadin yakisikli erkek olan diziler izlenmezdi.
Bakilir goz takilir.
Rahatsiz edici olana bende karsiyim.eşe bak bak denmeside ayip onada karsiyim.
Gecen kizkardesimle dışarıdaydım cok guzel hos kadin vardi kardeşime ne kadar guzel kiz maaşallah dedim.
Bunda ne var ki
Birde ben insanda olmayan seyin daha dikkat cektigini dusunuyorum

Sapik gibi bakmaktan bahsetmiyoruz
Guzel tabloya da bakarim guzel olan hersey ilgimi ceker benim.
Guzel kadin gorunce icimden maasallah allah neguzel yaratmis derim.bu fitrattandir.
Guzel olan herşey bakilmaya musait.
Ya güzel güzel deyip cidden yüceltmeyin şu tikileri.Tikilerden BIKTIM. Güzelse YARADAN yaratmış öyle güzel! O tikiler aynı anda 3 erkeği idare etse insanları kınasa,insanları çirkin deyip aşağılasa,kötülük yapsa siz yine "çok güzel kız,maaşallah" dersiniz ALLAH bilir

ic güzellikten bahsetmiyoruz suan
Dis guzellikle ilgili yorum yaptik
Ben guzel kadin degilim ve guzel kadinlar benimde ilgimi çeker.guzel olan herşey ceker
Tablo kiyafet saat esya insan...

Biz de öyle. Ortalamanın üstü guzellik/yakışıklılık söz konusuysa eşim de bakar ben de. Bakma desem eee ben de bakiyorum o nasıl olacak. Ne bileyim sonuçta insaniz dikkatimizi çeken şeye bakarız bu anormal gelmiyor bana

Apla sakin ol. Her güzel insan tiki mıdır yahu. Hiç mi denk gelmedin kendi halinde mazbut yasayan ama çok güzel olan kadina/erkeğe

Yoksa sevgilini bir tikiye kaptırdın da ondan mı bu öfke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…