Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Kimseye bakmadığım için bana bakan varsa da görmüyorum düz mantık bakmazsan göremezsin bence kendinide bir sorgula erkeklerden önce

Herkes bakar. Kocam bakmaz diyenler de kendilerini kandirmasinlar. Şöyle sütun gibi bir kadin yuruse bakmayan olmaz. Gercekci olun hanimefendiler.

Katılıyorum harfiyen

Bir kadın herkesin giyindiginden ilginç bisiy giymiştir onu farkedince şaşkınlıktan dolayı tek seferlik bakarım, partnerim de öyle. Ama normal şartlarda insanız yani gelene geçene başımızı aşağı eğecek değiliz.

Hayalimde boylesin

Yani öyle dünya güzeli değilim ama bir kaç kere eşimin birilerine ters ters baktığını gördüm bana bakıyorlarmış
kimsenin bana baktığını da farketmedim çünkü ben kimseye bakmadan yolumda yürüyorum..

Alimli guzel bi kadina genelleme yapmamakla birlikte kadinda bakiyor erkekte sahsim adina bende bakiyorum bunu fazla takıntı haline getirmemek lazim diye düşünüyorum

Sana hiç bakmamışlar demek
Birine bakılması marifet mi oluyor.bana yüz adam baksa güzel
bakmiyorsa çirkin bakımsız miyim.aksinaeyaşadığımız yere göre de değişir İzmir gibi biyerde kimse kimsenin dotune başına bakmıyor mesela yada Amerika'da .ancak ben dubaideyken bakmayan kalmadı yada ankaradayken rizedeyken sakaryadayken batmandayken
Bu orada bulunanların kendini gelistirmisligiyle de alakali . O taraklarda bezi olan var olmayan var

İllaki fark ediyordur ancak eşimle kanka olduğumuz dönemlerde bile öyle çapkın bir tip değildi - ki kendisine kız ayarlamaya çalışmışlığım bile olmuştur kankayken

Benim esim bakar guzel giyinmiş hoş bir bayan görünce mutlaka bakarsonra ben farkederim...hatta o bakmadan önce ben bayanı görürüm onunda birazdan ona bakacağını bilirimsonra göz göze geliriz başlarım yolun ortasında kafasına kafasına vurmayadayak cennetten çıkmadır

Güzel kızlara ben de bakıyorum.Elimde olmuyor.Esim de ben yokken bakıyordur heralde.Sorun etmiyorum.Kompleksim yok çünkü ben de güzel bir kadınım

Ben bakıyorum açıkçası. Ne güzel kız maşallah diyorum. Göz bu,dağa kuşa ağaça çiçeğe adama kadına bakıyorum. Erkek arkadaşımda illa ki bakıyordur, aksi imkansız. Bunun için gözlerini yere çivilemeleri lazım. Bunun kıskançlığını zerre yapmam. O iğrenç ve tacizci bakışlar zaten anlaşılır ve öyle bir insanı zaten yanınızda barındırmazsınız. Bu gibi bir durum yoksa bu konuda takıntı yapmanın hiçbir manası yok. İster kendimizi yırtalım ister takıntıdan kuduralım yaşadığı süre boyunca zibilyon tane güzel kadın görecek bu adamlar. O yüzden boş verin ya hu. Siz zaten çok güzelsiniz. İki dakika sonra yüzünü bile hatırlamayacağı kişiler için ne diye zulüm edelim hayatı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…