- 5 Eylül 2018
- 6.517
- 7.447
- Konu Sahibi papatya39000
Ben bile bakarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz onu bunu bırakın da demek ki sizde bakıyorsunuz ki göz ucuyla bile bakanları görüyorsunuzMerhaba; bazen gittiğimiz yerlerde yanımda eşim olmasına rağmen göz ucuyla bana bakan erkekler görebiliyorum ve bu tiplerden nefret ediyorum, eşimin böyle bir davranışını hiç yakalamadım ama belki de yanımdayken farketmiyorumdur bile. Tüm erkekler böyle midir ya
Bence adamların gözünü bağlayın. Yolu siz tarif edersiniz. Şimdi sağa dön, sonra sola, önünde basamak var diye. Yoksa mazallah sizden daha güzel olan kizlari falan görür
Kız yok güzellikle ne alakası var bazı adamların gözü fıldır fıldır.O adam bu kıza özel bakmıyordur herkese bakıyordurÇok güzelsin , ne kaa güzel
Ben ortalamada olduğumdan zaar sıkıntı yaşamıyorum
Yoo kuru iftira!Ben kendimden güzel kadından nefret ederim.Hiç o kadar medeni değilim,kusura bakmayın.Kıskancım da.Geçen senelerde dershanedeki bir kız çok güzel ve kusursuz geliyordu kendini ezik hissediyorsun. MİDEM BULANDI bu duygudan ve onun yanından geçerken başka yere bakarak geçtim hep.Zaten pek insanlarla ilgilenmem ben genellemeniz saçma olmuş.Bence kadınlar kadınlara daha çok bakıyor ne giymiş yakışmış mı yakışmamış mı ay o ayakkabı o çantaya olmuş mu tarzı degerlendirmeler.
Eski erkek arkadaşım kızlar sana niye bakıyor demişti E tabi bilmiyor yazık
Baskalarina ağzının suyu akarak bakan erkeği kiskanip engellemeye çalışmak yerine kapının önüne koymak lazım. Bi taraflarını kaldırmaya gerek yok bence. Surekli onlari mi takip etmeli? Kısa ve anlık bakışlar da gayet normalMesele o değil. Mesele yanında sevgilisi varken başka kadınlara ağzının suyu akarak bakması. Öylesine bir bakış anından bahsetmiyor arkadaş. Hem sadece güzel diye dikkat çekmez bir insan, bir insanın tarzı, ilginç görünümü, yürümesi, tavrı vs de dikkat çekebilir.
Ilk zamanlar baktığını farkettim rahatsız oldum dile getirdim. Birdaha bakmadi.Ama bi zaman sonra baktımki kadınlara değil tüm insanlara bakiyor.Tekrar sordum neden diye .Oda dedi nasıl giyindiklerine bakiyorum.Bende güldüm sonra beraber bakmaya basladik herkesi yorumluyorduk. Ama bence çok masumca insan anlayabiliyor bakışlardaki art niyeti ne denli baktigi inaninMerhaba; bazen gittiğimiz yerlerde yanımda eşim olmasına rağmen göz ucuyla bana bakan erkekler görebiliyorum ve bu tiplerden nefret ediyorum, eşimin böyle bir davranışını hiç yakalamadım ama belki de yanımdayken farketmiyorumdur bile. Tüm erkekler böyle midir ya
Ya 2-3 kere daha bakarsaBen bakiyorum ya bazen dikkatimi çekiyor, karsimdaki de bakabilir normaldir. Anlık bakıp kafasini cevirebilir. Ama öküzün trene baktigi gibi de bakılmaz. Bir de ne amacla baktigi önemli dikkatini cekmistir anlik bakıp kafasini cevirir bunda yanlış bir şey yok.
Kız banlana banlana bir hal oldunBen bile bakarım
Ayyyyynen yemin ediyorum aynı şeyleri düşünüyoruzEşim bakmaz, bakmamaya dikkat eder buna rağmen bu konuda özellikle uyardim hatta öyle birsey gormiyim diye.
Kiskançliktan değil buarada, illa bakmak istiyorsa ben yaninda yokken istedigi kadar baksin ama ben yanindayken beni elin sümüklülerine rezil edip karsidaki sümüklüyü "ayyy yaninda kadin var bana bakiyiiii cok guuzeeeligggm" havasina sokarsa ozaman sikinti başlar.
Yok canım ne alakası var insan hissediyor sonuçta başımız önümüzde gezemeyiz kiSiz onu bunu bırakın da demek ki sizde bakıyorsunuz ki göz ucuyla bile bakanları görüyorsunuz