Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Siz onu bunu bırakın da demek ki sizde bakıyorsunuz ki göz ucuyla bile bakanları görüyorsunuz

Bence adamların gözünü bağlayın. Yolu siz tarif edersiniz. Şimdi sağa dön, sonra sola, önünde basamak var diye. Yoksa mazallah sizden daha güzel olan kizlari falan görür

Mesele o değil. Mesele yanında sevgilisi varken başka kadınlara ağzının suyu akarak bakması. Öylesine bir bakış anından bahsetmiyor arkadaş. Hem sadece güzel diye dikkat çekmez bir insan, bir insanın tarzı, ilginç görünümü, yürümesi, tavrı vs de dikkat çekebilir.

Göz ucuyla bakanı bile gördüğünüze göre siz de sürekli bana bakıyorlar mı diye ortalığı kolluyor olmalısınız yoksa bön bön baksalar eşin de fark eder karşı taraf da o kadar aptal değildir heralde bön bön bakacak

Erkektir illa ki bakar şimdi ki kızlar da az buz süslü değil ben bile bakıyorum eşim de benden korkar ben yanımdayken bakamaz yalnızken bakar mı bilmem ben yanımdayken göz ucuyla bile baktığını görsem şaplağı yer o yüzden bakamaz cicim hiç sinir olma bakılmasını istemiyorsan dışarı çıkma cicim tamam mı?

Yoo kuru iftira!Ben kendimden güzel kadından nefret ederim.Hiç o kadar medeni değilim,kusura bakmayın.Kıskancım da.Geçen senelerde dershanedeki bir kız çok güzel ve kusursuz geliyordu kendini ezik hissediyorsun. MİDEM BULANDI bu duygudan ve onun yanından geçerken başka yere bakarak geçtim hep.Zaten pek insanlarla ilgilenmem ben genellemeniz saçma olmuş.

Baskalarina ağzının suyu akarak bakan erkeği kiskanip engellemeye çalışmak yerine kapının önüne koymak lazım. Bi taraflarını kaldırmaya gerek yok bence. Surekli onlari mi takip etmeli? Kısa ve anlık bakışlar da gayet normal

Il Ilk zamanlar baktığını farkettim rahatsız oldum dile getirdim. Birdaha bakmadi.Ama bi zaman sonra baktımki kadınlara değil tüm insanlara bakiyor.Tekrar sordum neden diye .Oda dedi nasıl giyindiklerine bakiyorum.Bende güldüm sonra beraber bakmaya basladik herkesi yorumluyorduk. Ama bence çok masumca insan anlayabiliyor bakışlardaki art niyeti ne denli baktigi inanin

Ya 2-3 kere daha bakarsa

Ayyyyynen yemin ediyorum aynı şeyleri düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…