Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Erkek arkadaşımdan/eşimden ziyade ben bakıyorum önce (kıskanmasız, özenmeli). Hatta diyorum yahu ne güzel kız diye. Bu sizden bir şey götürmez ziya daha güzeli asla bitmez. Siz kendinize ve yanınızdakine güvenin yeter. Ama, abartırsa bozulurum yalam yok

Güzel yorumun için teşekkürler

Nişanlıyken yandan yandan kontrol ederdim geçenlere bakıp bakmıyormu diye cunku ben bile guzel kadın veya acık sacık giyimlilelere bakıyorum yani. Ama artık aştım o şeyleri bakıyo mu diye kontrol etmiyorum. Baksa da bakmasada kök bende yani... aksam yine benim koynumda uyuyo Ama illaki bakılıyor reflek ile yukarıdaki arkadasın dediği gibi bakmak var bakmak var her bakmak bildiğimiz bakmak değildir. Biraz değişik bir anlatım oldu ama siz anladınız

Haklısın ben de sizin gibi düşünmeyi umuyorum

Yalnız konu öyle bi yerden öyle bi yere geldi ki konu, konu sahibinin dikkat çekmesiydi. Bir anda eşlerden dem vurmaya başladık. Hakkaten bu adamlar ne çekiyor yavv.

Bazen göz takılması olabiliyor, bende de oluyor illa ki yakışıklı dikkat çekici diye mi bakıyoruz hayır o an göz kayıyor ya birine benzetmiş oluyorum ya bir şeyler anımsatıyor ya da refleks gibi farkında olmadan oluyor, o yüzden refleksle bakmalara bir şey diyemem. Bana da birileri bakabilir ben de birilerine bakabilirim, kadınlara da erkeklere de bakıyorum yani ne bileyim bunda bir sakınca görmedim ben.
Eşim de bakabilir refleks olarak, illa baktı diye iç geçirip onunla ilgili hayal mı kuruyor anlamına geliyor bu, ben gördüğüm baktığım kimseyle bu kafaya girmiyorsam o da girmiyordur.
Yukarıda bir üyenin de dediği gibi, birlikteyken başka bir kıza dikkatle bakar da o kızın, aayy adama bak yanında kadın varken bana baktı diye egosunu şişirecekse orada olay kopar o ayrı.

Gün içinde bir sürü insana bakmamız yüzyüze gelmemiz gerekiyor çalısınca. E kör değil insan bakar da önemli olan ne hissettiği.

Yalnız konu öyle bi yerden öyle bi yere geldi ki konu, konu sahibinin dikkat çekmesiydi. Bir anda eşlerden dem vurmaya başladık. Hakkaten bu adamlar ne çekiyor yavv.
Adamlar ne çekiyor biz çekiyoruz. İyi olsalar 'koca' denilmez. Denildiyse bile 'kocadım' kelimesi yaşlandım anlamında kullanılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…