- 13 Temmuz 2020
- 423
- 1.309
-
- Konu Sahibi papatya39000
Herkes mi dik dik bakıyor size hemde sürekli? Eğer cevap hayırsa bunu problem etmenizde ilginç.Önünde sana dikdik bakan birini görmemen için etrafa bakmana gerek yok kör olmaman yeterli
Güzel yorumun için teşekkürlerErkek arkadaşımdan/eşimden ziyade ben bakıyorum önce (kıskanmasız, özenmeli). Hatta diyorum yahu ne güzel kız diye. Bu sizden bir şey götürmez ziya daha güzeli asla bitmez. Siz kendinize ve yanınızdakine güvenin yeter. Ama, abartırsa bozulurum yalam yok
Herkes bana sürekli dik dik bakıyor diye bir şey yazdım mı???Herkes mi dik dik bakıyor size sürekli? Eğer cevap hayırsa bunu problem etmenizde ilginç.
Bende onu diyorum eğer herkes dik dik bakmıyorsa size ufak bakışları bile görmek için sizinde onlara bakıyor olmanız lazım.Herkes bana sürekli dik dik bakıyor diye bir şey yazdım mı???
Aynen canım aynenBende onu diyorum eğer herkes dik dik bakmıyorsa size ufak bakışları bile görmek için sizinde onlara bakıyor olmanız lazım.
Herkes mi dik dik bakıyor size hemde sürekli? Eğer cevap hayırsa bunu problem etmenizde ilginç.
Güzel bakmak sevaptır olucakSiz bakmasanız dışarıdan size bakıldığının farkında olmazsınız. Demekki siz de bakıyorsunuz. Afet gibi biriyseniz bendegüzele bakmak sevap diye boşa dememişler.
Haklısın ben de sizin gibi düşünmeyi umuyorumNişanlıyken yandan yandan kontrol ederdim geçenlere bakıp bakmıyormu diye cunku ben bile guzel kadın veya acık sacık giyimlilelere bakıyorum yani. Ama artık aştım o şeyleri bakıyo mu diye kontrol etmiyorum. Baksa da bakmasada kök bende yani... aksam yine benim koynumda uyuyoAma illaki bakılıyor reflek ile yukarıdaki arkadasın dediği gibi bakmak var bakmak var her bakmak bildiğimiz bakmak değildir. Biraz değişik bir anlatım oldu ama siz anladınız
Şey oluyo bende de, biri dik dik bakıyosa "aha diyorum ya burnum aktı ya gözüm".
Sizi mi kırıcam düzenledim mesajıGüzel bakmak sevaptır olucak
Hayır konu benim dikkat çekmem değil benim yaşadığımı hemen herkes zaten yaşıyor mesele beylerYalnız konu öyle bi yerden öyle bi yere geldi kikonu, konu sahibinin dikkat çekmesiydi. Bir anda eşlerden dem vurmaya başladık. Hakkaten bu adamlar ne çekiyor yavv.
Ben sana teşekkür ederim asıl papatyacıkkGüzel yorumun için teşekkürler
Adamlar ne çekiyor biz çekiyoruz. İyi olsalar 'koca' denilmez. Denildiyse bile 'kocadım' kelimesi yaşlandım anlamında kullanılmaz.Yalnız konu öyle bi yerden öyle bi yere geldi kikonu, konu sahibinin dikkat çekmesiydi. Bir anda eşlerden dem vurmaya başladık. Hakkaten bu adamlar ne çekiyor yavv.