Eşiniz/erkek arkadaşınız güzel bir kız görünce bakar mı?

Bu mesajınızı okuyunca tekrar sinirlerim gerildi. Geçmişe dair buna örnek teşkil edecek anılarım var. Ben yanındayken başkasına bakan erkek mevzusu, ve bu durumun hissettirdiği berbat aşağılık hissi. Keşke diyorum çenelerine bir tane geçirseydim ve onları orada öylece bıraksaydım. Çok pişmanım böyle yapmadığıma. Öyle harekete böyle hareket.

Ablam evli, ve bu "baldız baldan tatlıdır" sözü beni iğrendiriyor bir baldız olarak. Çok ahlaksız, çok kirli bir deyiş bence. Bir de normal bir şeymiş gibi söylüyorlar. Baldız halimle utanıyorum. Bu arada daldız ne demekti?

Ben bir ara yanlarinda takildigim hatunlardan biliyorum bu tavri...
Bir kişiyle 2 dakika goz goze gelsin yeter ki, bana aşik havalarina girerlerdi. Ordan biliyorum bazi tipler böyle değisik, erkeklerin bu hareketi de cok kucuk dusurucu.

Beni boyle kucuk dusuren bir erkek olsa o an gordugum gibi birakir giderdim.

Hee bakıyo, bana çaktırma ak için de neredeyse göz felci olacaktı, o kadar alttan alttan bakıyor ki, dedim rahat ol tek gözün yamulacak...

bakar ben bile bakar esime su kiz ne kadar guzelmis dimi diye gosteririm. Bunda kotu bisey yok onemli olan icine dusmemesi bakmak ile bakmak arasinda da fark var tabi

Ah keşke bari bunu yapsaydım, onları orada afedersiniz b.k gibi bırakıp gitseydim. Ki ağızlarına bir tane geçirmekten bahsediyorum. Hadi onu yapamadım bari sizin dediğinizi yapabilseydim. Sanki bakmıyormuş gibi farz etmeye çalışmıştım o tür durumlarda.

Agaçtan oyulan arı kovanı bır sürü anlamı var cumleye göre değişiyor marangozların kullandığı ağaç oyma aletınede denılıyor

Avrupa Yakası'ndaki Makbule geldi gözümün önüne "gözleriynen beni yiyolar" der dururdu. Kendin de erkeklerin gözünün içine bakmasan bence fark etmezsin bile. Yolda yola bakarsın yani niye başkasına bakmak anlamam. Kalbi köreltmeye gerek yok.

Eskiden bu konuda çok katıydım.
Ama artık gerçekleri kabul etmeye başladım. Şu bir gerçek ki: güzel olan, farklı ve değişik olan her şey ve herkes ilgi çeker. Gözün kayar yani. Ama onu idrak ettiğin an karşındakine sadakatinden dolayı bakmazsın, kafanı çevirirsin. Bu da karşındakine güvenmekle alakalı.
Şimdi eşinleyken karşına Kıvanç Tatlıtuğ çıkıcak sen bakmıycaksın öyle mi

Ağıza geçirmek olmasa da birakip gitmek lazim aklinda olsun, oyle birsey gorunce bas git kalsin öyle. Saygisiz ve aç küpek

Ben bakiyorum ya bazen dikkatimi çekiyor, karsimdaki de bakabilir normaldir. Anlık bakıp kafasini cevirebilir. Ama öküzün trene baktigi gibi de bakılmaz. Bir de ne amacla baktigi önemli dikkatini cekmistir anlik bakıp kafasini cevirir bunda yanlış bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…