- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
-
- Konu Sahibi veronika_nika
Küslük olmaz diyenlere istinadan öyle güzel oluyor ki. Eşim de görüşmüyor ben de.
Ben kimseyi evladından etmedim, beni ilgilendirmiyor görüşsün zaten.Peki bu hoş bir sey mi?
Bu dünyanın bir de obur dunyasi var.
Ana baba hakki var.
sizlerden biri ana babalarinin yasliligini gorurse onlara iyi davransin..
Of bile demesin.
Bi dusunsenize sizin evladiniz evleniyor ve bir daha hiç sizinle gorusmuyor.
iciniz ciz eder mi?
Ama anayi babayi evlatlarindan ederseniz basiniza gelmesinden korkmuyor musunuz?
Bi de merak ettim kendi anne babanizla gorusuyor musunuz????
Insallah evladinizin sizinle gorusmeyecegi zamanlari yasamazsiniz diyebilirim sadece..Ben kimseyi evladından etmedim, beni ilgilendirmiyor görüşsün zaten.
Bana söylenen ve atılan iftirayı kulaklarıyla duydu, senin gibi annem olamaz dedi ve kopardı o bağını.
Ben o aileye zerre acımıyorum, görüşmeyi düşünmüyorum şu an için. İlerde kızgınlığım geçerse görüşebilirim onu bilmiyorum. Küfürdür ne bileyim ev konusunda eşya konusunda anlaşamamadır tamam ama bana söylenen şey 32 senedir hayatımı alt üst eden bir durum yani ailemin sürekli kavga etmesi ve mutsuz bir aile ortamında büyümek. bunun üzerinden bana söylenen sözler bıçak gibi kesti attı her şeyi. hiçbir şeyi bilmedikleri halde. Bir de içimi açsaydım neler oldu diye çok düşündüm.
Kendi ailemle de yani anne ve babamla pek görüşmüyorum arada sırada telefonla. Daha çok kardeşimle görüşüyorum, eşim de öyle.
Benim evladım olursa ve benim kendine bir yanlışım olursa görüşmesin zaten benimle hayatını alt üst edecek kadar dengesizleşmişsem anlamı yok.
Ve evet ben onlarla görüşmüyorum çokta iyi yapıyorum evime yılan sokamam.
Ben bu konuda asla ne kendime ne bir başkasına taviz veririm. Ben yapıyorsam bana da gelsin gocunmuyorum yani. Çocuğumu mutsuz etmek için uğraşırsam tükürsün suratıma zaten.Insallah evladinizin sizinle gorusmeyecegi zamanlari yasamazsiniz diyebilirim sadece..
Cok acidir bir anne icin evladiyla gorusmemek...
canim cok cok sagol.rabbim seninde ne muradin varsa versin insallah.herkesi bizi bizden iyi insanlarla karsilastirsin.uzulmemek elde degil.ister istemez kafama takiyorum..sutum zaten giderse bunlar sayesinde olur.mutlu olacak birseyim yok evladimdan baska.evdeyim cansikintisindan baska birsey yok
cok dogru soyledin canim benim...insallah sutume bisey olmaz yaa.bu gidisle bilemiyecemde neyse...rabbim sorar hesbini allaha havale etmisim zaten.iflah olmuyolar o ayri mesele ama anlamiyolar.yada ben oyle dusunuyorum...allah korusun sütünü bebişine lazım annesi sen sakin ol
sütünden ederlerse zaten iki cihandada hesabını veremez onlar
cok dogru soyledin canim benim...insallah sutume bisey olmaz yaa.bu gidisle bilemiyecemde neyse...rabbim sorar hesbini allaha havale etmisim zaten.iflah olmuyolar o ayri mesele ama anlamiyolar.yada ben oyle dusunuyorum...
Eşimin sadece annesi var o da hayatımızı mahvetmeye yetiyor zaten. onunla da mecburen sık sık bir araya geliyoruz. 2 ay küsmüştük ne güzel olmuştu her şey. şimdi yine çat pat konuşuyoruz. negatif enerji saçıyor sanki. onu görünce dayanamıyorum keşke ömrümün sonuna kadar görmesem.
bne 3,5 yıl görüşmedim hiçte sorun yaşamadım sonra bayramda eşimin halasına gitti halası ailesinin içerde olduğunu söyledi eşimde girmeyelim dedi bende ilk torunları hiç görmemişlerdi henüz ve tebrik bile etmemişlerdi bende yok girelim dedim torunlarını kucaklarına verdim böylelikle barıştık.ama sanki onlarda suç yok gibi kasa kasa bir hal oldular pişman olmuştum ama mesafeliydik şimdide rahatsızlanmış kayınvalidem patolojiye yollanmış parça haber bekliyoruz bunu duyunca ölümlü dünya dedim iyiki barışmışızda eşim yoksa kendini çok suçlu hissederdi biz küsken bunu duysaydı empati yaparak ve mesafeyi kendim belirleyerek görüşüyorum.empati yaparak konulara daha sakin yaklaşmaya çalışıyorum.çok çektirdi bana ama napıyım vicdanımda bu kadar gaddar olamıyor.
teşekkürler cnmcanımm allah kolaylık versin
ne gibi sıkıntılar yaşatıyor
teşekkürler cnm
anlatsam roman olur. Mesajlarımda da yazdım hep yaşadığım sıkıntıları. eşim tek çocuk, babası vefat etmiş o yüzden annesi hep üzerimizde baskı kurmaya çalışıyor. bizimle beraber yaşamak istiyor, ben onu istemiyorum diye duygu sömürüleri, eşimi bana karşı doldurmalar vs. Kadın hiç bir şeyden çekinmiyor, evliliğimize saygı göstermiyor aksine kendini hep haklı görüyor. Bana her türlü konuştu ve kendisinden soğuttu. Ben de soğuduğum insanlara bir daha ısınamıyorum. Birbirimize mesafeli davranıyoruz şimdi.