eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Küslük olmaz diyenlere istinadan öyle güzel oluyor ki. Eşim de görüşmüyor ben de.

Peki bu hoş bir sey mi?
Bu dünyanın bir de obur dunyasi var.
Ana baba hakki var.
sizlerden biri ana babalarinin yasliligini gorurse onlara iyi davransin..
Of bile demesin.
Bi dusunsenize sizin evladiniz evleniyor ve bir daha hiç sizinle gorusmuyor.
iciniz ciz eder mi?
Ama anayi babayi evlatlarindan ederseniz basiniza gelmesinden korkmuyor musunuz?
Bi de merak ettim kendi anne babanizla gorusuyor musunuz????

Ay bir an düşündüm de benim kvler görüşmese bizimle ne kadar güzel olur

Ben kimseyi evladından etmedim, beni ilgilendirmiyor görüşsün zaten.
Bana söylenen ve atılan iftirayı kulaklarıyla duydu, senin gibi annem olamaz dedi ve kopardı o bağını.
Ben o aileye zerre acımıyorum, görüşmeyi düşünmüyorum şu an için. İlerde kızgınlığım geçerse görüşebilirim onu bilmiyorum. Küfürdür ne bileyim ev konusunda eşya konusunda anlaşamamadır tamam ama bana söylenen şey 32 senedir hayatımı alt üst eden bir durum yani ailemin sürekli kavga etmesi ve mutsuz bir aile ortamında büyümek. bunun üzerinden bana söylenen sözler bıçak gibi kesti attı her şeyi. hiçbir şeyi bilmedikleri halde. Bir de içimi açsaydım neler oldu diye çok düşündüm.
Kendi ailemle de yani anne ve babamla pek görüşmüyorum arada sırada telefonla. Daha çok kardeşimle görüşüyorum, eşim de öyle.
Benim evladım olursa ve benim kendine bir yanlışım olursa görüşmesin zaten benimle hayatını alt üst edecek kadar dengesizleşmişsem anlamı yok.
Ve evet ben onlarla görüşmüyorum çokta iyi yapıyorum evime yılan sokamam.

Insallah evladinizin sizinle gorusmeyecegi zamanlari yasamazsiniz diyebilirim sadece..
Cok acidir bir anne icin evladiyla gorusmemek...

Insallah evladinizin sizinle gorusmeyecegi zamanlari yasamazsiniz diyebilirim sadece..
Cok acidir bir anne icin evladiyla gorusmemek...
Ben bu konuda asla ne kendime ne bir başkasına taviz veririm. Ben yapıyorsam bana da gelsin gocunmuyorum yani. Çocuğumu mutsuz etmek için uğraşırsam tükürsün suratıma zaten.

Bu size ve konularınıza bağlı tamamen.

Ben küs değilim ama bayramdan bayrama ararım ya da giderim.

Kizlaarr evli degilim ama sevgilinin "misal annemle tartissaniz gonlum senden yana olur ama anneme sen haklisin diyip sana goz kirparim hayatim" demesi kiyamet alameti midir
Bunun ustune ben de "ha iyi ananda ohh oglum benden yana diyip bana versin gazi" dedim...
O da "e ne yapim kac yasinda kadin bu yasindan sonra kirayim mi kadini" dedii

Son düzenleme:

allah korusun sütünü bebişine lazım annesi sen sakin ol
sütünden ederlerse zaten iki cihandada hesabını veremez onlar

allah korusun sütünü bebişine lazım annesi sen sakin ol
sütünden ederlerse zaten iki cihandada hesabını veremez onlar
cok dogru soyledin canim benim...insallah sutume bisey olmaz yaa.bu gidisle bilemiyecemde neyse...rabbim sorar hesbini allaha havale etmisim zaten.iflah olmuyolar o ayri mesele ama anlamiyolar.yada ben oyle dusunuyorum...

büyük bir sorun olmadığı sürece ben görüşmemeyi uygun bulmuyorum sonuçta düşman değil ya eşinin ailesi. eğer eşinin ailesi ile bir problemi yoksa bence tamamen araya duvar örmek yerine eşin için görüşmek gerekir

cok dogru soyledin canim benim...insallah sutume bisey olmaz yaa.bu gidisle bilemiyecemde neyse...rabbim sorar hesbini allaha havale etmisim zaten.iflah olmuyolar o ayri mesele ama anlamiyolar.yada ben oyle dusunuyorum...

yok canım anlamazlar bizimkiler onca yaptıklarından sonra
neden gelmiyorsunuz diyebiliyorlar yaaa
deli oluyorum

Eşimin sadece annesi var o da hayatımızı mahvetmeye yetiyor zaten. onunla da mecburen sık sık bir araya geliyoruz. 2 ay küsmüştük ne güzel olmuştu her şey. şimdi yine çat pat konuşuyoruz. negatif enerji saçıyor sanki. onu görünce dayanamıyorum keşke ömrümün sonuna kadar görmesem.

canımm allah kolaylık versin
ne gibi sıkıntılar yaşatıyor

bende tahammülsüzüm eş tarafına.
normalde eşimle iyiyken onlardan biri arayınca geriliyorum çünkü biliyorumki aradıkları zaman ya oraya gitmemizi gerektirecek bişey vardır yada bize gelmek istiyorlardır.
eşime diyorum sen git istediğin kadar vakit geçir ben gelmem,
mazeret bulmaya da çalışma gelmiyo de bilsinler benim bir çekincem yok diye.

bne 3,5 yıl görüşmedim hiçte sorun yaşamadım sonra bayramda eşimin halasına gitti halası ailesinin içerde olduğunu söyledi eşimde girmeyelim dedi bende ilk torunları hiç görmemişlerdi henüz ve tebrik bile etmemişlerdi bende yok girelim dedim torunlarını kucaklarına verdim böylelikle barıştık.ama sanki onlarda suç yok gibi kasa kasa bir hal oldular pişman olmuştum ama mesafeliydik şimdide rahatsızlanmış kayınvalidem patolojiye yollanmış parça haber bekliyoruz bunu duyunca ölümlü dünya dedim iyiki barışmışızda eşim yoksa kendini çok suçlu hissederdi biz küsken bunu duysaydı empati yaparak ve mesafeyi kendim belirleyerek görüşüyorum.empati yaparak konulara daha sakin yaklaşmaya çalışıyorum.çok çektirdi bana ama napıyım vicdanımda bu kadar gaddar olamıyor.

eşim çocugumun yüzüne nasıl bakcaklar bakalım
torunları olunca göstermem dedi ama
bizde sen gibi oluruz diyorum
eşimde babasına çok üzülüyor adam arada kalıyor bende bazen
diyorum hatamı yapıyorum diye ama yaptıkları çok ağrıma gidyr vazgeçiyorum

canımm allah kolaylık versin
ne gibi sıkıntılar yaşatıyor
teşekkürler cnm
anlatsam roman olur. Mesajlarımda da yazdım hep yaşadığım sıkıntıları. eşim tek çocuk, babası vefat etmiş o yüzden annesi hep üzerimizde baskı kurmaya çalışıyor. bizimle beraber yaşamak istiyor, ben onu istemiyorum diye duygu sömürüleri, eşimi bana karşı doldurmalar vs. Kadın hiç bir şeyden çekinmiyor, evliliğimize saygı göstermiyor aksine kendini hep haklı görüyor. Bana her türlü konuştu ve kendisinden soğuttu. Ben de soğuduğum insanlara bir daha ısınamıyorum. Birbirimize mesafeli davranıyoruz şimdi.

allah kolaylık versin
benmkide allahın hakkı 3 dedi herhlde düğün sabahı 3 ünkez kovdu bende
yeter dedim artık daha da gitmedim
eşime benm üzerime yürüdü falan demiş düğünde
halbuki yok öyle bişeyy eşimede onunla gidersen gelme bir daha dedi
allahtan eşim içimi dışımı biliyor
yoksaa boşatırdı bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…