Boşandıktan sonraki mahkemeden çıkış

ama boyle diyorsun karsi taraf da hakli o zaman.
insanlar is cikisi koşarak evime gideyim, koltukta dizine yatayim tatlis tatlis tv izleyelim, gulelim mutlu olalım, sevelim sevişelim gibi basit hayallerle evleniyorlar. e karsidaki insandan kavga, kaos, bagiris cagiris duyarlarsa neden buna devam etmek istesinler ki?
umarım kendinle ilgili sorunun neyse yardim alir yüzleşir ve çözersin. hazir oldugunda sifirdan saglikli bir iliskiye baslarsin.
Eşimin haksız olduğunu hiç yazmadım zaten ben buraya onunla ilgili bana karşı kötü bir ibarede belirtmedim. Konunun başlığı birlikte anlaşmalı boşanıp hala severken mahkemeden sonra nasıl bir duyguya girdiniz neler yaptınız bunu öğrenmekti. Konudan hariç boşanma sebebini soranlara çok kavga ediyoruz özellikle benden kaynaklı dedim zaten sonradan düzeltmek istesemde düzeltemedim bunu belirttim ve ne yazık ki bende anladım artık eskiye döndüremediğimi

Terapi aldıktan sonra sakinleştim ama çoktan bitmiş aslında ilişki ben kabullenememişim sadece düzeltemedim eskisi gibi olamadık

Eğer iki tarafında birine sevgisi varsa ve bir şeyleri düzeltmeye istekleride varsa bence kurtarılabilir. Biraz ara verip öyle karar verirseniz sizin için daha iyi olur gibi, şu aşamada boşanırsanız pişman olma ihtimaliniz çok yüksek.

Merhaba, manipüle edilmediğinize emin misiniz? Sadece kendinizi suçluyorsunuz . Eşiniz size böyle hissettirmiş olabilir mi? Yani hem durduk yere kavga cıkarıyorum farkındayım diyorsunuz, hem de devam ediyorsunuz. Öylesine otururken, eşiniz sizi hiç sinir etmemişken, kırıcı bir şey söylememişken vs tartısma cıkarıyorsanız bilemem.

Merhaba, manipüle edilmediğinize emin misiniz? Sadece kendinizi suçluyorsunuz . Eşiniz size böyle hissettirmiş olabilir mi? Yani hem durduk yere kavga cıkarıyorum farkındayım diyorsunuz, hem de devam ediyorsunuz. Öylesine otururken, eşiniz sizi hiç sinir etmemişken, kırıcı bir şey söylememişken vs tartısma cıkarıyorsanız bilemem.

Katılıyorum
Bu kadar farkındalığı yüksek bi insanın bile isteye yıkıcı derecede ilişkisini sabote etmesi bana tuhaf geldi.
Belki de sürekli suçlandıniz
Kavga etmekten başka kendinizi ifade edebilecek bi alan bulamadınız
Anlaşılamadiniz eşiniz tarafından
Simdi benim eski eşime göre de ben lanet ötesi, geçimsiz, huysuz ve de narsist bi kadınım. Buna tüm çevresini hatta benim kendi arkadaşlarımı inandırdı boşanma aşamasında.
Ben de uzun yıllar kendimde hata aradığım için kurtarma yoluna gittim.
Sorunu kendimde aradim.
Neyse.. geçti gitti.
Şimdi ilişkim var ve 6 aydir hiç kavga etmedik. Iliskimde çok uyumlu, cok anlayışlı bi insan olduğumu fark ettim.
Sihirli değnek mi değdi Simdi bana , hayir.
Suçlanmadan , manipule edilmeden, elestirilmeden yaşayınca pamuk gibi oluyormusum meğer.
Yani, eşiniz de hatalı olmayabilir siz de .
Bazen arada uyum olmuyor ve zorlamamak lazım o zaman

Merhabalar. Biz boşanma kararı verdik eşimle anlaşmalı bir boşanma olacak fakat ben hala seviyorum tabi. Ama artık ilişkinin bir yere varmayacağını ikimizde anladık ve karar verdik. Ben boşandıktan sonra ki mahkemeden çıktığınız anda nasıl bir duyguya kapıldınız bunu merak ediyorum. o ilk an nasıl bir his oluyor (ben ağlamadan duramayacağım sanırım içimde çok büyük bir burukluk olacak ve bomboş bakacağım gibi geliyor kal gelecek gibi) böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi dertleşmek bu durumu yenmek istiyorum
özgürüm sonunda diye çıktım mahkemeden.

X