eşinin ailesiyle görüşmeyenler

iki uc gundur bende kayinpederlen biraz limoniyim...hani babamdir kizar ama kendi sahsima kizmasi hic hosuma girmedi.ki bu olay uclerse artik evine gitmem.mesafemiz cok yakin iki aylik bebegim var.haftada bir kere giderim oda esimle.cok sikildim ve bunaldim..aileden uzak olmak en guzeli en azindan saygiyi ortadan kaldirmiyosnz..ben yanlizim gurbete geldim.benim ailemde ortada degil.anneem oldu babam evlendi kardesler ayri.yuzume vurulacak cok laf var.sahipsiz olursan yuzune vuran cok olur.cok sukur esim benden yana ama ne yapsin adam.kbabayla oturup sohbet bile edilmiyo.kanne patavatsiz nerede ne konusacagini bilmiyo.sadece yaptiklar laf sokma kalp kirma baska bisey yapmiyolar.ben cok sikildim bunaldimm arkadaslar yaa:KK43::KK43:

Ben görüşmüyorum görüşmeyeceğim de. Tavrımı çok net koyduğum için sorun olmadı şimdiye kadar, ilerde sorun olursa yine tepkim net olacak. Görüşürken de kafam rahattı çünkü umursamıyordum.

Küs değiliz, ama aramıyorum huzurluyum. Son konuşmamızın üzerinden 3 ay filan geçti heralde, eşimin memleketine gittiğimizde görüşeceğiz. En güzeli bu bence, ne küs ne sıkı fıkı ol. bazı kv ler her gün aranmak istiyor gebertmelik

Çok yakınım evlenirken büyük olaylar yaşadı. O düğünde yaşanan rezaletlerden sonra da kız resti çekti bu saatten sonra görüşmeyiz diye. Üç dört sene de görüşmediler.
Ama çocuk olduktan sonra tekrar görüştüler kızcağız da hiç bir şey diyemiyor. Kocası dedesi ninesi çocuğumuzun mecbur görecekler sen de artık uzatma dedi. Çocuk hatırına barıştılar kız mutsuz ama kocası çocuktan sonra anasına babasına pek düşkün olduğundan elinden de bir şey gelmiyor.

8 yıllık evliliğim boyunca kpederimle hiç anlaşamadım.En sonunda bi kavga bi kıyamet o günden sonra kesinlikle görüşmüyorum.Bayramlarda bile gitmiyorum.Bu son olayda eşimde kabul etti herkes kendi ailesiyle görüşüyor.Kayınvalidem iyidir bazı ortamlarda görürüm konuşuruz telde konuşuruz okadar.Şu an çok huzurluyuz eşimle.

Nişanımızdan beri görüşmüyoruz.. Yeni evlendiğimiz zaman bi kere görüştük ama olmadı.. Üzücü bi durum ama, kafalar rahat.. Huzur yerinde.. Yapacak pek de birşey yok olmuyorsa..

valla bende düğünümden beri görmüyorumm
düğünümü rezil ettiler
evine gitmem o da gelmez
ohhh azcık aşım kaygısız başım
oğlunun arkadaşlarının karılarını bile bende daha çok severdi
onların çocuklarını sevsin

Aynen canım bende gorusmuyorUm çok da mutluyum

Benimde nisan düğün de burnumdan getirdiler bana hakaret etmekle kalmayıp aileme ve arkadaşlarıma kadar hakaret etti bana yapılanlara göz yummustum ama aileme hakarete yeter dedim gorusmuyorum bana beddua eden adamında torununu görmek isteyeceğini sanmıyorum ... esimde bişi derse tercihini yapar

Annesi ve ablasiyla konusmuyorum 2 bucuk senedir.yakin oturuyoruz. Sorun yok cunku onlar sorun boyle ikimizin kafasi rahat

Aynen dugunumu kınamı rezil ettiler.aynı binada oturuyorum birde.hayatımıda zehir etmeye kalktılar hoop dedim.kusmeden önce sabahın köründe kapımda bıtıyorlardı.wc de müsait degil demeden o zil car car çalıyordu.en son onlara çok sınırlendım kanama geçirdim hamıleyken.bitti gitti...esımde bırsey demiyor evladımızı kaybetcektık sonuçta onlar yüzünden.

canım çok geçmiş olsunn
benm evim allahtan ayrı
alt kat boşaldı tutalım diye aramışlar eşimi
oda ben evimde mutluyum demişşş
kafayı yerdim çoktannn
eşim çok bıkmış kavgalarından uzak durmak için elinden geleni yapar
hiç görmeye gitmedi annem yok benm der babam ve kardşim var der hep

iki uc gundur bende kayinpederlen biraz limoniyim...hani babamdir kizar ama kendi sahsima kizmasi hic hosuma girmedi.ki bu olay uclerse artik evine gitmem.mesafemiz cok yakin iki aylik bebegim var.haftada bir kere giderim oda esimle.cok sikildim ve bunaldim..aileden uzak olmak en guzeli en azindan saygiyi ortadan kaldirmiyosnz..ben yanlizim gurbete geldim.benim ailemde ortada degil.anneem oldu babam evlendi kardesler ayri.yuzume vurulacak cok laf var.sahipsiz olursan yuzune vuran cok olur.cok sukur esim benden yana ama ne yapsin adam.kbabayla oturup sohbet bile edilmiyo.kanne patavatsiz nerede ne konusacagini bilmiyo.sadece yaptiklar laf sokma kalp kirma baska bisey yapmiyolar.ben cok sikildim bunaldimm arkadaslar yaa:KK43::KK43:

allah kolaylık versin canım ama sen sahipsiz değilsin
kendini öyle değersiz hissetme sakın lütfen
sen annesin ve asla yalnız değilsin
allah sana sabır versin canım benm
allah bebişine uzun ömür versin
rabbim hayırlılarıyla karşılaştırmak nasip etsin canım benm
üzülme sütüne bişey olmasın

Ben kv ve görümce ile görüşmüyorum dolayısıyla evlerine gitmiyorum,eşim içten içe üzülüyor ama artık kendimi düşüneceğim önce ben böyle mutluyum eşim kızımı alır gider gelir sorun etmem

Eşlerden herhangi birinin ailesiyle görüşmemek bana çok ters geliyor.
Özelliklede çocukların babaanne,dede,annaanne sevgisinden mahrum kalmalarını kabullenemiyorum.
Araya mesafe koyulması doğru olanı diye düşünüyorum.
Kayınvalidesiyle görüşmeyen 2 tanıdığım var.Birinin eşide anne babasıyla görüşmüyordu , eşi görüşmeye başladı,tabii kız görüşmemeye devam edince zamanla eşiyle büyük problemler yaşadı ve en son boşandılar.
Bir diğeri düğünden itibaren 5 yıl görüşmedi kayınvalideyle ,eşi arayı yapmaya çalıştı,olmadı ve adacağız 30 yaşında strese dayanamayıp kalp krizi geçirdi öldü.İşin acı tarafı ne biliyormusunuz,şimdi kayınvalide ve gelin birbirlerine sarılıp acılarını dindirmeye çalışıyorlar.
Üç günlük dünyada en sevdiğiniz insanın ana babasını düşman görmek sadece eşinizi hırpalar.

Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur

ilişkiden ilişkiye çok değişmekle beraber genelde ilişkiler için iyi olmuyor sanırım
kaynana sonunda bana kayış attırdı bir süredir görüşmüyorum, çok salakmışım diyorum bunca yıldır sabrettiğim için, sabrettiğim için kimse bana teşekkür etmedi, aksine daha fazla daha fazlası beklendi, ben gayet rahatım şuan, iki insan birbirini sevmiyorsa zoraki görüşmek zorunda olmamalı, zoraki görüşmeler zaten bi süre sonra daha kötü patlıyor
mesafe koymakta her insanda işe yaramıyor, bazı insanların hayat felsefesi ya hep ya hiç, benim grim boldur, ama karşımdaki insan ya siyah ya beyazsa yapabileceğim bişey kalmadı

8 aylık evliyim ve görüşmüyorum rahatım,huzurluyum,mutluyum allah bozmasın eşim haklı olduğumu bildiği için beni asla zorlamıyor kararı hep bana bırakıyor ama eminim hamilelik doğum sonrası dönemlerde sıkıntı çok olacak

Benim konularımı bilenler bilir bende çok sık görüşmeyenlerdenim ama Allah razı olsun kocam ben hadi oğlumuzu görsünler gidelim demeden asla öyle bir talebi olmaz kayınvalidem de beni hazetmediği için 5 aydır falan 2 kere anca gitmişimdir evine oda gelir yarım saat durur gider.

allah kolaylık versin canım ama sen sahipsiz değilsin
kendini öyle değersiz hissetme sakın lütfen
sen annesin ve asla yalnız değilsin
allah sana sabır versin canım benm
allah bebişine uzun ömür versin
rabbim hayırlılarıyla karşılaştırmak nasip etsin canım benm
üzülme sütüne bişey olmasın
canim cok cok sagol.rabbim seninde ne muradin varsa versin insallah.herkesi bizi bizden iyi insanlarla karsilastirsin.uzulmemek elde degil.ister istemez kafama takiyorum..sutum zaten giderse bunlar sayesinde olur.mutlu olacak birseyim yok evladimdan baska.evdeyim cansikintisindan baska birsey yok

X