-
- Konu Sahibi veronika_nika
Uzgunum, siz kendinizi kandirmissiniz. Maalesef evlat hakko diye bir sey yok. O evlat ne yapsa da anasinin babasinin hakkini odeyemez. 3 günlük dünyada boyle entrikalarla ugrasamam. Size kolay gelsin o zaman. EsinIze de. Merak ettim size bu kadar kötü ne yaptilar? Acaba ananizi babanizi mi oldurduler? Ancak bu olmasi lazim...
Bu sizi ilgilendiren bir konu değil
3 günlük hayatta bende entrikalarla uğraşamam düz bakarım olaya kim neyi hakediyorsa öyle davranırım
sizin görüşünüze bişey diyemem beni ilgilendirmez kendimi kandırdığım felan da yok
Ana-baba kutsaldır ama maalesef herkes bu kategoriye girmiyor, sonra atlamışsınız sanırım eşim ana-babası ile mesafeli de olsa görüşüyor ben ona asla müdahale etmedim etmem de oda benim haddimi aşar
ben görüşmüyorum görüşmem de buda sizi ilgilendirmez zaten
Anamı babamı öldürmediler tabiki böyle bişey olamazda zaten
Madem beni ilgilendirmiyordu ne diye alintilayip cevap verdiniz ki? Gereksiz..
Size kolay gelsin...
Hamileliginizden dolayi heralde biraz olaylari sasirdiniz, Alinti yaptiginiza göre cevap verecek ...cvp istemiyorsaniz alinti yapmayin bu kadar basit.Cocugunuz dogduktan sonra esinizin degisimine kendiniz sasicaksiniz,konunuzda kim hakli kim haksiz önemli degil, ama bencilsiniz malesef.canım cevap vermek istedi verdim hesap mı vermem gerekiyordu oooooooooooooooooooo
sizede kolay gelsin
Hamileliginizden dolayi heralde biraz olaylari sasirdiniz, Alinti yaptiginiza göre cevap verecek ...cvp istemiyorsaniz alinti yapmayin bu kadar basit.Cocugunuz dogduktan sonra esinizin degisimine kendiniz sasicaksiniz,konunuzda kim hakli kim haksiz önemli degil, ama bencilsiniz malesef.
Bu tür iliskiler sonunda bitiyor, illaki huzursuzluk basliyor,kötülügüne söylemiyorum tecrübeyle sabit.
Hakkinizda hayirlisi, ve ins Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alip Analigi tam manasiyla anlarsiniz,belki o zaman yumusarsiniz.Hayirli Aksamlar
Valla ben gorusmuyorum hatta cocugumuda gostermiyorum ailesine esimde saolsun mutlulugumuz icin bu fedakarligi yapiyor bosanmaya gitmez tabikide esin anlayisli olursa aksine gorustukce gerilceksin esini gerceksin en dgrusu gorusmemekKızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Hic kasma canim kendini diren diret ben bi defa dogum yaptiktan sonra uzuldum gormelerine izin verdim insanlik yaptim ama degmez cigeri bes para etmiyo bolelerinin.hala utanmadan laf sokcak canini sikcak bi yer olcak.baris kus baris kus sen yiprancagina hic girme bu toplara kocanada diret benden ne istiyosan yaparim ama ailenle gorusmem diye ben ole anlastim iki senedirde ohhhh rahatim:) onlar benim evime gelemez ben onlara gitmemKızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Hic kasma canim kendini diren diret ben bi defa dogum yaptiktan sonra uzuldum gormelerine izin verdim insanlik yaptim ama degmez cigeri bes para etmiyo bolelerinin.hala utanmadan laf sokcak canini sikcak bi yer olcak.baris kus baris kus sen yiprancagina hic girme bu toplara kocanada diret benden ne istiyosan yaparim ama ailenle gorusmem diye ben ole anlastim iki senedirde ohhhh rahatim:) onlar benim evime gelemez ben onlara gitmem
Aynem ole valla kendi annemle babaannemlerde bi kus bi barisik kaynana kaynanaligini yapiyi 70 yasinda kadin annemi eze eze turp gbi annem 45 yasida 45 cesit hastaligi var kendini uzmeye degmez sen kocanin gonlunu hos tut oyuna getirmesinler araniza getirmesinler yeter kapi kapanir onlar disarda srn kocanla kalirsin insan cocugu kocasi yaninda olduktan sonra gerisi pehhh:)Evet canim niyetim öyle, düsünüyorum diyelimki baristim e onlarin huyumu degisecek yine bisey yapacaklar yine küsecez. En iyisi böylesi
Eyer birinin iyi niyetinden faydalaniyor,Peki bu hoş bir sey mi?
Bu dünyanın bir de obur dunyasi var.
Ana baba hakki var.
sizlerden biri ana babalarinin yasliligini gorurse onlara iyi davransin..
Of bile demesin.
Bi dusunsenize sizin evladiniz evleniyor ve bir daha hiç sizinle gorusmuyor.
iciniz ciz eder mi?
Ama anayi babayi evlatlarindan ederseniz basiniza gelmesinden korkmuyor musunuz?
Bi de merak ettim kendi anne babanizla gorusuyor musunuz????
Bende görüşmüyorum canım tam on senedir.bir kaç ay önce konu açmıştım bunca yıl sonra çıkıp geldiler evime diye.onca laf onca olaya rağmen şimdi eşim görüşüyor.bizimde aramız bozuk tabi..görüşmesinden çok onca şeyi yuttuğu için..kızını ve beni çiğnettiği için..böyle olunca mutluda olamıyor insan.sen ayrı yerdesin eşin ayrı yerde.evlilik bu değil benim için şimdilik gittiği yere kadar gidiyor.ama çok sürmez biliyorum.umarım senin eşin senin yanında olur.Eşim şimdilik sorun etmiyor haklı olduğmu bildiği için ama sanki zamanla edecek gibi.
Bende görüşmüyorum canım tam on senedir.bir kaç ay önce konu açmıştım bunca yıl sonra çıkıp geldiler evime diye.onca laf onca olaya rağmen şimdi eşim görüşüyor.bizimde aramız bozuk tabi..görüşmesinden çok onca şeyi yuttuğu için..kızını ve beni çiğnettiği için..böyle olunca mutluda olamıyor insan.sen ayrı yerdesin eşin ayrı yerde.evlilik bu değil benim için şimdilik gittiği yere kadar gidiyor.ama çok sürmez biliyorum.umarım senin eşin senin yanında olur.