eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Bu sizi ilgilendiren bir konu değil
3 günlük hayatta bende entrikalarla uğraşamam düz bakarım olaya kim neyi hakediyorsa öyle davranırım
sizin görüşünüze bişey diyemem beni ilgilendirmez kendimi kandırdığım felan da yok
Ana-baba kutsaldır ama maalesef herkes bu kategoriye girmiyor, sonra atlamışsınız sanırım eşim ana-babası ile mesafeli de olsa görüşüyor ben ona asla müdahale etmedim etmem de oda benim haddimi aşar
ben görüşmüyorum görüşmem de buda sizi ilgilendirmez zaten

Anamı babamı öldürmediler tabiki böyle bişey olamazda zaten

Madem beni ilgilendirmiyordu ne diye alintilayip cevap verdiniz ki? Gereksiz..
Size kolay gelsin...

canım cevap vermek istedi verdim hesap mı vermem gerekiyordu oooooooooooooooooooo

sizede kolay gelsin
Hamileliginizden dolayi heralde biraz olaylari sasirdiniz, Alinti yaptiginiza göre cevap verecek ...cvp istemiyorsaniz alinti yapmayin bu kadar basit.Cocugunuz dogduktan sonra esinizin degisimine kendiniz sasicaksiniz,konunuzda kim hakli kim haksiz önemli degil, ama bencilsiniz malesef.
Bu tür iliskiler sonunda bitiyor, illaki huzursuzluk basliyor,kötülügüne söylemiyorum tecrübeyle sabit.
Hakkinizda hayirlisi, ve ins Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alip Analigi tam manasiyla anlarsiniz,belki o zaman yumusarsiniz.Hayirli Aksamlar

öncelikle şaşırmadım arkadaşımızın yorumuna bana sormadın ama bende cvp vereyim diye giriş yaptım önce orda anlaşalım
diğer konu genelleme olarak haklı olabilirsiniz ama ben sert katı yapıda biri değilim eşimde aksine melek gibidir
ama haklı haksız ayırımı yapmak huzur bozan ortam ve kişileri uzak tutmak gibi hakkımız var yetişkinler olarak biz o hakkımızı kullanıyoruz
konuyu tekrar aydınlatayım kimse kimsenin ailesi ile görüşmek zorunda değil saygı yoksa saygı olursa bir nebze katlanılabilir
eşimin ailesi yaşlı insanlar belkide biraz bunama başladı ama kötülükte akılları zehir gibi
ama eşim kendisi ailesi ile görüşür dedim tekrar diyorum torunlarını da gösterebilir ama ben zorunda değilim bana baskıda yok evlerine gitmem evime de kabul etmem
inan ki bu olay bizim aramızı asla ve asla bozmayacak ben eşimi tanıyorum karakterini biliyorum oda beni iyi tanıyor
taviz vermem haketmeyene ana-baba da olsa saygı göstermem
heeee bişey daha
bize sorun yaratmaya çalıştılar eşim ağızlarını kapattı önlerini kesti
bizde bize sorun yaratmaya çabalayan kişileri kim olursa olsun evimize sokmadık aramıza sokmadık kapının önünde bıraktık, evlilik 2 kişiliktir unutmayın
bu bir taktiktir siz uygulamayabilirsiniz
biz özgür bireyler olarak yetişkin bireyler olarak evliliğimizde bu şekilde yön verdik yolumuzu çizdik yolumuza kimsenin çıkmasına da izin vermedik vermiyoruz vermeyeceğiz de

şu hayatta her zaman ayaklarımızı yere sağlam bastık
sırtımızı kimseye dayamadık
her işimizi kendimiz gördük bende eşimde 7-8 yıldırda her adımı birlikte atıyoruz
o yüzden ana-baba olsalar dahi ezme çalışmalarına katlanamazdım, eşiminde buna asla müsaade etmeyeceğine %100 emindim
Allahtan en büyük şansımda eşimle aynı görüşlerde olmamız aynı safta durmamız bu bir uyumdur
Burda ne konular okuyoruz eşin ailesi yüzünden yıpranan evlilikler huzursuz hayatlar
eşine evladına yuvasına sahip çıkamayan pasif yada bencil adam
bu hayatta ezilen mutsuz olan kadın
biten yada bitmeye mahkum evlilikler
ben çok şükür onlardan değilim

Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Valla ben gorusmuyorum hatta cocugumuda gostermiyorum ailesine esimde saolsun mutlulugumuz icin bu fedakarligi yapiyor bosanmaya gitmez tabikide esin anlayisli olursa aksine gorustukce gerilceksin esini gerceksin en dgrusu gorusmemek

Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Hic kasma canim kendini diren diret ben bi defa dogum yaptiktan sonra uzuldum gormelerine izin verdim insanlik yaptim ama degmez cigeri bes para etmiyo bolelerinin.hala utanmadan laf sokcak canini sikcak bi yer olcak.baris kus baris kus sen yiprancagina hic girme bu toplara kocanada diret benden ne istiyosan yaparim ama ailenle gorusmem diye ben ole anlastim iki senedirde ohhhh rahatim:) onlar benim evime gelemez ben onlara gitmem

Evet canim niyetim öyle, düsünüyorum diyelimki baristim e onlarin huyumu degisecek yine bisey yapacaklar yine küsecez. En iyisi böylesi

Evet canim niyetim öyle, düsünüyorum diyelimki baristim e onlarin huyumu degisecek yine bisey yapacaklar yine küsecez. En iyisi böylesi
Aynem ole valla kendi annemle babaannemlerde bi kus bi barisik kaynana kaynanaligini yapiyi 70 yasinda kadin annemi eze eze turp gbi annem 45 yasida 45 cesit hastaligi var kendini uzmeye degmez sen kocanin gonlunu hos tut oyuna getirmesinler araniza getirmesinler yeter kapi kapanir onlar disarda srn kocanla kalirsin insan cocugu kocasi yaninda olduktan sonra gerisi pehhh:)

Eyer birinin iyi niyetinden faydalaniyor,
Kul hakı yıyıp,
Allah'ı ve öbür Dünya'dan uzaklaşıp ve
Asıl onlar kötülük ile yaklaşıyorsa bunun neyini ozaman siz savunuyorsunuzki?

Sanirim kendiniz eşinizin ailesi ile iyi yada orta şekerlisiniz,
O Yüzden uzakta gelen davulun sesi hoş geliyor olmalı:)
bu küçük kadınları onlar düşünmüyor, acımıyorda neden öbür Dünya'da onların yaptığı günahların bedelini bunlar ödesinki? Buraksinlarda ömürlerinden ömürmü gıtsın
Sonra ne olacak?

Burdakilerde eyer AKLI BAŞINDA ise ilerde kendi gelinine ayni şeyleri yapmaz, dolasıyla gelinleride yakın olacak ve kaçmayacakdır onlardan.

Bu bence tamamen insanin kendi elinde.
Büyükde olsan hatani kabul edip, düzeltmen gerekiyorsada düzelteceksin,
Kücükde olsa, küçüğündende özür dileyeceksin..
Artık Şükürler olsun yok sizin Dediğiniz o dünya,
kimse kimseyi mahvedemez..

Şimdi şu yazilanlarin hepsini okudum. Şöyle bir durum var kimse kimseyi ailesinden mahrum birakamaz isterse kendi gorusmesin ama ailesiyle görüşmesini engelleyemez. küs kalinmaz falan diyenler olmuş ama bu yaşanan olaylara bağlıdır. Kimsenin kimseyi ezme hor görme hakkına sahip değildir. Insanin başına gelince bazı şeyleri anlar.yoksa davulun sesi uzaktan hoş gelir herkese. Akıl vermek çok kolay. Ben kendi adıma söylüyorum isterse benim ailemle gorusmesin. Benim gorusmemle ilgili sorun çıkıyorsa o zaman is değişir kimsenin böyle bir hakkı yoktur. Bazı sözler vardır ki insanın yüreğinde derin yaralar bırakır o yara hep acir. o kişiyi gördükçe daha da sinirlenirsiniz. Boyle kendinizi yipratacaginiza özel günlerde ya da biraz mesafeli olarak görüşebilirsiniz ya da hiç gorusmezsiniz bu size kalmış

Eşim şimdilik sorun etmiyor haklı olduğmu bildiği için ama sanki zamanla edecek gibi.
Bende görüşmüyorum canım tam on senedir.bir kaç ay önce konu açmıştım bunca yıl sonra çıkıp geldiler evime diye.onca laf onca olaya rağmen şimdi eşim görüşüyor.bizimde aramız bozuk tabi..görüşmesinden çok onca şeyi yuttuğu için..kızını ve beni çiğnettiği için..böyle olunca mutluda olamıyor insan.sen ayrı yerdesin eşin ayrı yerde.evlilik bu değil benim için şimdilik gittiği yere kadar gidiyor.ama çok sürmez biliyorum.umarım senin eşin senin yanında olur.

Ben görüşmüyorum eşimde aynı şekilde.... Sonuçta haklı olarak illaki görüşmeme sebebi vardır herkesin kendince ama yuva bunun için asla bitmez...

Ailesiyle goruşmesine karışmayın bence. Aileden olamaz insan. Size karışırsa o zaman sorun edebilirsiniz işte fakat bu yüzden yuvanızı zedelemeyin derim.

valla bız nısanlıyız ama 5 yıldır bırlıkte oldugumuzdan oncesınde de herkes herkesı tanıyordu. nısandan sonra kv kp gıtme gelmeler basladı onlar bızımle aynı sehırde, aılem bır saat uzaklıkta baska sehırdeler ve ben aılemle zaten senelerdır ayrıyım okul,iş vs durumundan.

aılemı her gun ararım, fırsat buldukça,bayramlarda kesınlıkle yanlarına gıderım,arada onlar gelır gıder esımde saygılıdır ama oyle telle arayım bır hatırlarını sorayım demez. ben ozel gunlerde ararım telı onada verırım , ıstersen konus derım o da konusur kapatır.

onun anne babası cok yaslı zaten ılk zamanlar her haftasonu ugrardık nısan sonrası sımdı ayda bır gıdıyoz ama o kendısı ekstra ugruyor ya da arıyor, bende kafama eserse telle arar hatırlarını sorarım. ozel gunlerde de cagırırlarsa gıderız yada usuleten ben cagırırım arada gelın oturmaya falan fılan...

ıkı aıle de pek gorusmez cunku arada mesafe var bır onlar geldı ısteem,tanısma,soz ,nısan hepsı bır arada oldu. bır bızımkıler gıttı ıadeyı zıyarete, bır ıkıde telle hatır sormaca oldu onun dısında muhabbet bızım uzerımızden selam ve saygı yollamakla donuyor.

ben aılemle asla ırtıbatımı kesmem,esımı de onlarla aramdakı ılıskıye karıstırmam, dogum-ölüm-bayram seyran arasın yeter, benı de sevıyorlar onun aılesı cok saygılılar ve asla nıye aramadın gelmedın tantanası yapmazlar kendı hayatımıza saygılılar ve boyle oldugu muddetce bende saygıda kusur etmem ama mesafeyı korurum cunku ben yapı geregı vık vık ılıskılerı sevmem esımle bıle yerı gelır mesafe koyarım..!!!

1 yıldır evliyiz aynı apartmandayız kayınvalidemle ve görüşmüyoruz. Eşim ara sıra kapıda karşılaşırsa filan konuşuyor, özellikle oturmaya ziyarete vs gitmiyor. İstemeye geldiklere zaman dedeme kızdı kayınvalidem, üstelik dedem ağır bir hastalıkla mücadele ediyordu o sıralar. Sonrasında nişanlılık dönemimizde bir çok yanlış davranış ve sözleri oldu, bir kere ıygun bir dille cevap verdimse üç kere sustum. Hatta sözlerinin beni incittiğini bile söyledim, niye böyle yapıyosınuz dedim ama yok anlamadı. Sabit fikirlidir, çok kinci, kibirli, dünya onun etrafında. Diğer iki gelininin de tek dünyası kayınvalidem, el pençe dururlar, akşam sabah çoluk çocuk ordalar. Onca lafı hakareti yerler, ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi yalakalık yaparlar. Maddi yönden çok kullanırlar kayınvalidrmi diğer iki oğlu ve eltilerim.

Son düzenleme:
3 yil kadar kvdemle konusmadim ama kpderimi hep gordum sonra hem onun hemde bebegimin hatrina dedim simdi kvdem cok iyi davraniyo bana

O dereceye gelecek munakaşamız olmadı henüz. Çok yakın değilim,çok sıcakta değilim onlara karşı. Eşimde öyledir.. nerede ne yapacağını bilir. Ben olayım,eşim olsun Ailesiyle görüşmemek gibi bir Hakkımızın olduğunu düşünmüyorum. Lafı gelınce lafını,söz hakkı verildiğinde en güzel sözü verdiğinizde yerinizi bildiğinizde ve asil durduğunuzda (gerek eşiniz,gerek siz) kimsenin size çamur atacağını düşünmüyorum. Ve ilahi adaletın var olduğuna şükür inanıyorum. Ve Sabretmenin çok büyük ve yüce br mertebe olduğuna inanıyorum. Gördüm ki her acıya,her olumsuzluklara SABREDEN insanın her düştüğünde el uzatan bir varlık olduğunu.. böyle düşünmek bile insanı rahatlatıyor arkadaşlar..ve bunun böyle olduğuna inanmak..

kına gecemde laf yaptı düğün gecemde laf yaptı ve henüz iki aylık evliyken eşimle tartışma sesimizi duymuş, evi bastı üstüme yürüde hakaretlet küfürler vs. O gün bugün bayram seyran kandil gitmiyorum, kv gidip özür dileyip el öpmemi beklemiş gitmedim. Hatasını bilen bir anne olarak oğlunu desin ki al karını gelin, gideriz, oldu bir sinirle falan flan der aileyiz küs kin istemiyorum der kapatırdı konuyu, sonrasını da zaman gösterirdi. Yapmadı. Bir süre sonra kp için mevlit okuttu kendisi çağırmasa bile kızı-geliniyle haber gönderir bende giderim, karşılıklı adım atmış oluruz dedim bunu da yapmadı tabiki. Bu mevlit pişman olana, aileye önem veren bir anneye güzel bir fırsattı yapmadı. Eşimde bana yapılanlardan dolayı gitmiyor annesine kırgın o da. Kavga filan etmedi, etmesinde istemem.

Bemim ailemle mutlu mesut görüşürken, aynı apartmanda annesini sadece bina içinde görmesi filan güzel şeyler değil. Bir anne bunu nasıl reva görür? Hangi kin evladın mutluluğundan daha büyük olur? Anlamadım... Affetmesem ben affetmem o ağır hakaretleti, bu neyin nefreti çözemedim. Yanlışını bilip iyi niyetli bir adımı olsa ben alır kocamı giderim, sonrasını zaman gösterir. Durumlar böyle yani sonuç olarak görüşmüyorum. Olayları detaylandırmadım sayfa benim değil çünkü, nereye kadar gider böyle bilmiyorum. İlerde çocuğumuz olsa görmeye gelmez o derece kinci

5senedir görüsnüyorum
Sonsuz huzur varmıs da haberim yokmus
Kimse duruo dururken aaa ben bi gorusmeyi kesim ya demez.
İlla can yakan seyler olmus yasanmıstır.

Esim görüsüyordur mutlaka
Benim evinden, huzurumdan, yuvamdan uzak dursunlarda ne halleri varsa görsünler.

Gölge etmesinler baska ihsan istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…