eşinin ailesiyle görüşmeyenler

allah kolaylık versin
benmkide allahın hakkı 3 dedi herhlde düğün sabahı 3 ünkez kovdu bende
yeter dedim artık daha da gitmedim
eşime benm üzerime yürüdü falan demiş düğünde
halbuki yok öyle bişeyy eşimede onunla gidersen gelme bir daha dedi
allahtan eşim içimi dışımı biliyor
yoksaa boşatırdı bizi
sağol cnm sana da allah kolaylık versin
seninki de fenaymış. ilk gün gerçek yüzünü göstermiş. benimki de 2. ayda ayrılın oğlumla ayrıldığınız gün akşama kadar başka kız bulurum ben ona dedi üstüme yürüdü. oğluna da başka türlü anlatmış. her yerde yaptı yapacağını ama ben hep sabrettim sesimi çıkarmadım. ama çok yıprandım psikolojim bozuldu. Eşimle de çok kavga ettik. Daha neler göreceğimiz belli değil o yüzden ne kadar az görüşürsek o kadar iyi.

biz görüşüyoruz ama görüşmesek daha iyi olacak sanki. psikolojim bozuldu. antidepresan kullanıyorum artık. anlatacak kimsem olmadığı için hep anneme anlattım. ama anladım ki onu da yıpratmışım. ne yapacağımı bilmiyorum. siz kiminle paylaşıyorsunuz eşinizin ailesiyle olan sorunlarınızı? yardım edin lütfen.

biz görüşüyoruz ama görüşmesek daha iyi olacak sanki. psikolojim bozuldu. antidepresan kullanıyorum artık. anlatacak kimsem olmadığı için hep anneme anlattım. ama anladım ki onu da yıpratmışım. ne yapacağımı bilmiyorum. siz kiminle paylaşıyorsunuz eşinizin ailesiyle olan sorunlarınızı? yardım edin lütfen.
benim sorunlarımı paylaşmadığım insan kalmadı. işyerinde 10-15 kişilik grubuz (kız- erkek, evli bekar) herkes seferber oldu sorunlarımı çözmek için. Her öğlen konuşuyoruz sanki milletin başka derdi yok. bu yaptığım hoş bir şey değil fakat içimde tutamıyorum olanları yapılanları.

sağol cnm sana da allah kolaylık versin
seninki de fenaymış. ilk gün gerçek yüzünü göstermiş. benimki de 2. ayda ayrılın oğlumla ayrıldığınız gün akşama kadar başka kız bulurum ben ona dedi üstüme yürüdü. oğluna da başka türlü anlatmış. her yerde yaptı yapacağını ama ben hep sabrettim sesimi çıkarmadım. ama çok yıprandım psikolojim bozuldu. Eşimle de çok kavga ettik. Daha neler göreceğimiz belli değil o yüzden ne kadar az görüşürsek o kadar iyi.

canım ben evlenmeden oldu btün olaylar zaten eşim askerdeyken
eve adam atmadığım mı kalmadı neler neler ben hep affetim
düğünün ertesi günü altınları vermemek için kavga çıkardı
oda son oldu
daha neler yaptı ama işte eşim için dedim ep ama olmuyor yane

eşinin tutumu çok önemli canım
bnm eşim kendi gitmiyor başta
gitse ben gitmem biliyor

o ayri bi dert zaten..hic birsey olmamis gibi nasil diyebiliyolar yaa tovbe yarabbim tovbe..yaaa

ben yetimi canım ahım da tutar eminim namusuma bile iftira attı
eşim askerdeyken ne beklersin
evdekinin oğlan kardeşim oldugunu bildigi halde
askerdeki adama eve erkek almış demişler
askerden kaçsa gelse öldürse beni hgiç düşünmeden eşim güvenmese bitmişi yane

ben yetimi canım ahım da tutar eminim namusuma bile iftira attı
eşim askerdeyken ne beklersin
evdekinin oğlan kardeşim oldugunu bildigi halde
askerdeki adama eve erkek almış demişler
askerden kaçsa gelse öldürse beni hgiç düşünmeden eşim güvenmese bitmişi yane
emin ol ki sen bisey yapmasan bile rabbim yapacagini yapar..inanmiyorum ya gercekten saka gibi.ve sen hala konusuyomusun...ooo bana boyle bisey desin iflagini sokeerim

emin ol ki sen bisey yapmasan bile rabbim yapacagini yapar..inanmiyorum ya gercekten saka gibi.ve sen hala konusuyomusun...ooo bana boyle bisey desin iflagini sokeerim

yok canım artık konuşmuyorum laflarını yiyip beni gelin aldılar
eşimle evlenmeden birlikte yaşadığımızı sülalesi biliyordu ne var ne yok gider
anlatırr şimdiide anlatsın artık evine barkına giden yokk
bana uzak allahha yakınlarr allah ıslah etsin ne diyimm sesimi bile yükseltmedim yapmam en son
o bağırırken ben dinlemeden çıktım hmen biliyorumm ki
sinirlerime hakim olamıcam işler çığrından çıkacak

yok canım artık konuşmuyorum laflarını yiyip beni gelin aldılar
eşimle evlenmeden birlikte yaşadığımızı sülalesi biliyordu ne var ne yok gider
anlatırr şimdiide anlatsın artık evine barkına giden yokk
bana uzak allahha yakınlarr allah ıslah etsin ne diyimm sesimi bile yükseltmedim yapmam en son
o bağırırken ben dinlemeden çıktım hmen biliyorumm ki
sinirlerime hakim olamıcam işler çığrından çıkacak
tovbe tovbe ya nasil insansin be kadin diyeydin yuzune tukurseydin.saclarini yolsaydin.ayyyy sinirlendim yemin ederim ya.sana bisey soyliyeyimmi..agizlarina s.... yariyo biliyomusun.sessiz kaldikca kendilerini bisey saniyolar

tovbe tovbe ya nasil insansin be kadin diyeydin yuzune tukurseydin.saclarini yolsaydin.ayyyy sinirlendim yemin ederim ya.sana bisey soyliyeyimmi..agizlarina s.... yariyo biliyomusun.sessiz kaldikca kendilerini bisey saniyolar

yok canım yaa yapamam o kadar
böyle bi insanda olsa eşimin ailesi sonuçta
benm ailemde herkez deli divane olur eşime
bende sevgi görürüm belki dedim ama kıskandı beni resmen
eşim içten içe üzülüyor aile napsın
ben gitmiyorum diye oda gitmiyor

yok canım yaa yapamam o kadar
böyle bi insanda olsa eşimin ailesi sonuçta
benm ailemde herkez deli divane olur eşime
bende sevgi görürüm belki dedim ama kıskandı beni resmen
eşim içten içe üzülüyor aile napsın
ben gitmiyorum diye oda gitmiyor
bilemem orasini.zaten ogllarini ellerinden aldik diye dusman olduk sanki.asil kizin annesi olmasi gerekirken kendileri oluyo.kizin aileside damatlarina daha duskun olurlar niye kizinin hatiri icin.ama damat ailesi oylemi tabikide hayir.dusman olurlar nasil ezsem derdine dusmusler..

büyük bir sorun olmadığı sürece ben görüşmemeyi uygun bulmuyorum sonuçta düşman değil ya eşinin ailesi. eğer eşinin ailesi ile bir problemi yoksa bence tamamen araya duvar örmek yerine eşin için görüşmek gerekir
guzel demissin.ama bence eger dedigin gibi ciddi sorunlar yoksa sadece biraz mesafeyi korumali insan..

bilemem orasini.zaten ogllarini ellerinden aldik diye dusman olduk sanki.asil kizin annesi olmasi gerekirken kendileri oluyo.kizin aileside damatlarina daha duskun olurlar niye kizinin hatiri icin.ama damat ailesi oylemi tabikide hayir.dusman olurlar nasil ezsem derdine dusmusler..

aynen öyle canım
allah kolaylık versin bize

merhabalar,
Okuduklarım beni de cok üzdü.. siz yaşayanlar olarak kim bilir neler çektiniz. bu dünya hiç adil değil. artık kimsede utanma kalmamıs nerde o eski annelerimiz ninelerimiz... bir insana once insan olarak sonra da gelinin/kızın olarak saygı duyacaksın... sevme keyfın bılır ama saygı duyacaksın..
artık ınsanlar ibadet gösterişi yapiyorlar. gercekten muslumanlıgı, dini benımsemıs olsalardı, gıybetın ıftıranın ne kdr günah oldugunu bilirlerdi..

Benim aileme gidip bizim evladimiz soyle kotu boyle adii diyen ogullarini kiz tarafina kotuleyen bir aile iyi niyetliyse goruseyim..nasilsa buyutmusler yuva yikmakdada hak sahibi oluyolar dogal olarak dimi...

Kimse kimsenin ailesiyle görüşmek zorunda değil...erkek kendi ailesiyle kız kendi ailesiyle görüşsün..sorun yoksa 2 tarafta görüşsün :))

Peki bu hoş bir sey mi?
Bu dünyanın bir de obur dunyasi var.
Ana baba hakki var.
sizlerden biri ana babalarinin yasliligini gorurse onlara iyi davransin..
Of bile demesin.
Bi dusunsenize sizin evladiniz evleniyor ve bir daha hiç sizinle gorusmuyor.
iciniz ciz eder mi?
Ama anayi babayi evlatlarindan ederseniz basiniza gelmesinden korkmuyor musunuz?
Bi de merak ettim kendi anne babanizla gorusuyor musunuz????

bana sormamışsınız ama bende cvp vereyim
benim ailem ile çok samimi bir şekilde görüşüyoruz eşimin ailesi ile ben görüşmüyorum eşim kendisi görüşüyor
ana baba hakkı var buna katılıyorum ama istisnai durumlar var
evlat hakkı da var hakka hukuka girdikmi çıkamayız
herkes gelin kayınvalide-kayınpeder-baldız-görümce herkes yerini haddini bilecek
had bilmeyene bildirmek lazım

ben görüşmüyorum
eşimde konumda %100 haklı olduğumu bildiği için kesinlikle görüş demiyor baskı kurmadı
hatta anne babasına ölünceye kadar o benim eşim siz anne babamsınız sizi bir araya getirmek gibi bir niyetim yok dedi işte son sözü o söyledi olay kapandı
şimdi bebeğimiz olucak ben evime kabul etmem onlarada gitmem
zaten arada km.ler var 8 saatlik yol var
istanbula gelirlerse eşim torunlarını götürebilir onada karışmam tabiki
benim ailem ile de eşimin arası çok çok çok iyidir
ailem eşimi eşim ailemi çok sever gerçek ana-oğul ilişkileri var aralarında Allah kem gözlerden sakınsın
ama herşeyin başı önce saygı
saygı yitirilmedimi çözülmeyecek sorun problem yok
ama biz büyüklerimize saygı duyuyorsak ana baba oldukları için büyük oldukları için
onlarda evlatlarının eşleri olduğumuz için insan olduğumuz için saygı göstermek zorundalar
bunu hiçe saymaya kalktılar mı kim olursa olsun ağızlarının payını alırlar geri planda kalırlar
o saattede ana-baba olmaları hiç bağlamaz
hayatımda beni mutsuz edecek kimselerin ellerine top verdim ki top ile sektirip hop hop hop gitsinler diye

Son düzenleme:
eşimin ailesiyle bende görüşmüyorum eşimde görüşmüyor
mümkünse zaten bizden uzak dursunlar.
ana baba hakkı var kimse yok demiyor zaten ama insan da yerini bilecek
kimse kimseye küfür edemez aşağılayamaz.
benim başıma böyle şeyler geldiği için görüşmem.
bi ana evladının mutluluğunu ister
sevdiği kızla kendisi arasında seçim yapmaya zorlayamaz.
hakaretler edip oğlunun eşyalarını kapının önüne çöp poşetinin içinde atamaz
haa atıyorsaa o zaman görüşülmemesi de normaldir.

bana sormamışsınız ama bende cvp vereyim
benim ailem ile çok samimi bir şekilde görüşüyoruz eşimin ailesi ile ben görüşmüyorum eşim kendisi görüşüyor
ana baba hakkı var buna katılıyorum ama istisnai durumlar var
evlat hakkı da var hakka hukuka girdikmi çıkamayız
herkes gelin kayınvalide-kayınpeder-baldız-görümce herkes yerini haddini bilecek
had bilmeyene bildirmek lazım

ben görüşmüyorum
eşimde konumda %100 haklı olduğumu bildiği için kesinlikle görüş demiyor baskı kurmadı
hatta anne babasına ölünceye kadar o benim eşim siz anne babamsınız sizi bir araya getirmek gibi bir niyetim yok dedi işte son sözü o söyledi olay kapandı
şimdi bebeğimiz olucak ben evime kabul etmem onlarada gitmem
zaten arada km.ler var 8 saatlik yol var
istanbula gelirlerse eşim torunlarını götürebilir onada karışmam tabiki
benim ailem ile de eşimin arası çok çok çok iyidir
ailem eşimi eşim ailemi çok sever gerçek ana-oğul ilişkileri var aralarında Allah kem gözlerden sakınsın
ama herşeyin başı önce saygı
saygı yitirilmedimi çözülmeyecek sorun problem yok
ama biz büyüklerimize saygı duyuyorsak ana baba oldukları için büyük oldukları için
onlarda evlatlarının eşleri olduğumuz için insan olduğumuz için saygı göstermek zorundalar
bunu hiçe saymaya kalktılar mı kim olursa olsun ağızlarının payını alırlar geri planda kalırlar
o saattede ana-baba olmaları hiç bağlamaz
hayatımda beni mutsuz edecek kimselerin ellerine top verdim ki top ile sektirip hop hop hop gitsinler diye

Uzgunum, siz kendinizi kandirmissiniz. Maalesef evlat hakko diye bir sey yok. O evlat ne yapsa da anasinin babasinin hakkini odeyemez. 3 günlük dünyada boyle entrikalarla ugrasamam. Size kolay gelsin o zaman. EsinIze de. Merak ettim size bu kadar kötü ne yaptilar? Acaba ananizi babanizi mi oldurduler? Ancak bu olmasi lazim...

X