- 8 Eylül 2014
- 443
- 97
- 34
-
- Konu Sahibi veronika_nika
valla kadın köyden çıkamıyor.. ben evlendikten 1 sene sonra gördüm .. köye gittik eşimle.. ölmeden gelinini görsün dediler. bizde gittik. dahada gitmeyi düşünmüyorum. .çok ilginç torunlarını görmeye gelmicekler mi o zaman müstahak yani
valla bende düğünümden beri görmüyorumm
düğünümü rezil ettiler
evine gitmem o da gelmez
ohhh azcık aşım kaygısız başım
oğlunun arkadaşlarının karılarını bile bende daha çok severdi
onların çocuklarını sevsin
Aynen dugunumu kınamı rezil ettiler.aynı binada oturuyorum birde.hayatımıda zehir etmeye kalktılar hoop dedim.kusmeden önce sabahın köründe kapımda bıtıyorlardı.wc de müsait degil demeden o zil car car çalıyordu.en son onlara çok sınırlendım kanama geçirdim hamıleyken.bitti gitti...esımde bırsey demiyor evladımızı kaybetcektık sonuçta onlar yüzünden.
Aynen canım bende gorusmuyorUm çok da mutluyum
iki uc gundur bende kayinpederlen biraz limoniyim...hani babamdir kizar ama kendi sahsima kizmasi hic hosuma girmedi.ki bu olay uclerse artik evine gitmem.mesafemiz cok yakin iki aylik bebegim var.haftada bir kere giderim oda esimle.cok sikildim ve bunaldim..aileden uzak olmak en guzeli en azindan saygiyi ortadan kaldirmiyosnz..ben yanlizim gurbete geldim.benim ailemde ortada degil.anneem oldu babam evlendi kardesler ayri.yuzume vurulacak cok laf var.sahipsiz olursan yuzune vuran cok olur.cok sukur esim benden yana ama ne yapsin adam.kbabayla oturup sohbet bile edilmiyo.kanne patavatsiz nerede ne konusacagini bilmiyo.sadece yaptiklar laf sokma kalp kirma baska bisey yapmiyolar.ben cok sikildim bunaldimm arkadaslar yaa
Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
canim cok cok sagol.rabbim seninde ne muradin varsa versin insallah.herkesi bizi bizden iyi insanlarla karsilastirsin.uzulmemek elde degil.ister istemez kafama takiyorum..sutum zaten giderse bunlar sayesinde olur.mutlu olacak birseyim yok evladimdan baska.evdeyim cansikintisindan baska birsey yokallah kolaylık versin canım ama sen sahipsiz değilsin
kendini öyle değersiz hissetme sakın lütfen
sen annesin ve asla yalnız değilsin
allah sana sabır versin canım benm
allah bebişine uzun ömür versin
rabbim hayırlılarıyla karşılaştırmak nasip etsin canım benm
üzülme sütüne bişey olmasın