eşinin ailesiyle görüşmeyenler

valla bende düğünümden beri görmüyorumm
düğünümü rezil ettiler
evine gitmem o da gelmez
ohhh azcık aşım kaygısız başım
oğlunun arkadaşlarının karılarını bile bende daha çok severdi
onların çocuklarını sevsin

Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Bence çok zor bi durum olur bu , yani bi şeilde küslüğün gerginliği olur her daim. Bu sıkıntıyı çekeceğine mesafeli arada bir görüş kafan rahat olur.
Ama çok çok çok ciddi meseleler olur onu bilemem

Annem tam 8 yıldır görüşmüyor telefonlarına dahi çıkmıyor çook barışmak istedi babannem dedem ama malesef annem yüzünü bile göstermedi 8 sene halada öyle hatta o şehirden bile taşınmıştık... Ama bize sürekli gidin görüşün falan der babamı kısıtlamaz babamda sorun yapmıyor herkes kafasına göre diyor kimseyi zorlamam diyor babam çok ideal bir erkektir annemin asla sözünden çıkmaz görüş falan diyemez yani:KK48:

Bana gelincede bizde 2 ay küs kaldık kv ile sonra dayanamadık aynı ortama girince karnım burnumda görünce sarıldı falan.. Ve benimde eşim asla karışmaz birbirinizi germektense görüşmeyin aman der ben ikinizide çok seviyorum görüyorum yeter diyor.. Ama ben özlüyorum kv mi yani bi an geliyor çok batıyor çok patavatsız ama 10 dk sonra kızım diyince çok yumşuyorum alttan alıyorum.. Galiba kv sini özleyen tek benimdir:KK57: cahilliğime verin ablalarım:KK67:

valla bende düğünümden beri görmüyorumm
düğünümü rezil ettiler
evine gitmem o da gelmez
ohhh azcık aşım kaygısız başım
oğlunun arkadaşlarının karılarını bile bende daha çok severdi
onların çocuklarını sevsin
Aynen dugunumu kınamı rezil ettiler.aynı binada oturuyorum birde.hayatımıda zehir etmeye kalktılar hoop dedim.kusmeden önce sabahın köründe kapımda bıtıyorlardı.wc de müsait degil demeden o zil car car çalıyordu.en son onlara çok sınırlendım kanama geçirdim hamıleyken.bitti gitti...esımde bırsey demiyor evladımızı kaybetcektık sonuçta onlar yüzünden.

Bence görüşmemek çok saçma. Çok yanlış.
Aile bu sonuçta. Evlenince iki tane aileniz olur.
Farzedin ki sizin aileniz eşinize kötü davranmış ve görüşmek istemiyor sanırım baya kavgalar çıkar. Çifte standart resmen.
Ben doğru bulmuyorum,zaten sıla-ı rahime önem göstermeliyiz.. İnsanlar artık akrabalarını bırakmış arkadaştan medet ummaya başlamış. Çok yanlış çok... :KK20:

Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur

Bence bu konuda biz kadınlar büyük bir genelleme ve hata yapıyoruz. Bakın şimdi her insan her erkek ve her kadın bir birinden çok farklıdır dolayısı ile bu görüşmeme olayına da farklı bakarlar. Şimdi siz diyorsunuz ki eşim şu anda sorun yapmıyor ama ileride yapabilir. Bakın siz bunu böyle hissetti iseniz bu böyledri muhtemelen de esşiniz ilerde sorun ya-pa-cak-tır. Yüzde 99 erkeklerde eşlerinin kendi aileleri ile küs kalmalrına eeeer geç tepki verir. Çok aile de de bu boşanma ile sonuçlanır. Bunlar hemen her ailede var. şimdi ben kendi kendime soruyorum benim eşim benimle çok iyi olsa ama sebep her ne olur ise olsun benim ailemle görüşmese otomatikman ben o adama kızarım. Yani içimde ona karşı bişeler kırılır. Hatta bana olan iyiliğinde de bir sahtelik ararım. Erkek açısından bakalım karım bana aman şöyle iyi aman şöyle samimi ama ama bu kadın benim ailem ile görüşmüyor, eeee benim ailemi benimsememiş dolayısı ile bana da sahte semimiyet gösteriyor demesi yüzde doksan dokuz. Bakın siz onun ailesine yüzde yüz haklı olsanız onlar haksız olsalar yinde adam şimdi olmasa da 1 sene sonra 2 sene sonra döner ama sende onlara böyle böyle yapmıştın der. İnanmayın erkekelrin aileleri hakkında anlık söyledikleri negatif yorumlara inanmayın. Anlık söylüyorlar.Onun için küs kalmayın, eşinzin ailesi ile ipleri kopartmayın çünkü siz eşinzin ileride sorun yapacağını hissediyorsunuz bu riske girmeyin. insanların da küstüm kıymetim arttı zırva sözlerine inanmayın. Mesafenizi her zaman koyun kv herzaman saygılı hürmetli olun ama yüzgöz olmayın kıymet bu şekilde artar. Küs kalmak eşinizle sizin aranıza girecek bir fitnedir. Bu fitneye müsade etmeyin.

bana aileme hele ki ölmüş babama hakarete varan laflar edilmedikçe araya kan girmiş gibi ömrü billah görüşmeyecek şekilde küsmem bebeğim babanne dede yüzü görsün sevgiye boğulsun isterim herşeyden önce, ufak tatsızlıklar illa ki olur mesafeni cizersin

Esim ailesiyle gorusur ben 2 senedir konusmam... en son oglumin d gununde gordum israr etmez ama barismami ister kusluk bitsin der ama hakli oldugum icin aile birligimi ve akil sagligimi korumak icin ne kadar uzak o kadar iyi ama esime karismam fazla telden de sildim hepsini aramam sormam aranmam cokta onemli degil :rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK9:

Arkadaşlar çoluk çocuk sahibiyiz ya da olacağız yapmayın yani yan battı çamura battı gibi sebeplerle kanlı bıçaklı olunmaz yarın bizde çocuk evlendirecez istermisiniz öyle olmak bazı gelinler resmen küsmeye yer arıyo evlenmeden önce bunun planını yapan var bugünün gelinleri yarının kaynanaları, az çok beni yorumlarımdan bilenler çadır olduğumu bilir höyt demeyi bilirim lakin mesafeli görüşülecek durumlar ayrıdır kan davası gütmek ayrıdır

Ben "esinin ailesyle" gorusmeme luksunun kimseye verilmedigi inancindayim.esinin anasi babasi herne yaparsa yapsin cok uc birsey olmadigi surece konusulmamayi haketmezled.onlar esimizi bugunlere getirmisler.mesafeli durursun o ayri ama kus olmak aslaa!!!

X