- 23 Ağustos 2010
- 1.662
- 276
- Konu Sahibi veronika_nika
Ne guzel işte. Fırsat ayagına gelmiş
hemde ne geldi :) aydan aya indirsem önce...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne guzel işte. Fırsat ayagına gelmiş
Bence çok zor bi durum olur bu , yani bi şeilde küslüğün gerginliği olur her daim. Bu sıkıntıyı çekeceğine mesafeli arada bir görüş kafan rahat olur.Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
Aynen dugunumu kınamı rezil ettiler.aynı binada oturuyorum birde.hayatımıda zehir etmeye kalktılar hoop dedim.kusmeden önce sabahın köründe kapımda bıtıyorlardı.wc de müsait degil demeden o zil car car çalıyordu.en son onlara çok sınırlendım kanama geçirdim hamıleyken.bitti gitti...esımde bırsey demiyor evladımızı kaybetcektık sonuçta onlar yüzünden.valla bende düğünümden beri görmüyorumm
düğünümü rezil ettiler
evine gitmem o da gelmez
ohhh azcık aşım kaygısız başım
oğlunun arkadaşlarının karılarını bile bende daha çok severdi
onların çocuklarını sevsin
Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur
ne şanslısın sen öyle hatun :)
hatırlıyorum evet.. yani aslında dediğim gibi ilk baştan ben söylemiştim evlenince kendi annemle birlik oturucam çalıştığımda maaşımın hepsini anneme vericem. o da kabul etti.
canım abimler evlenince annem gelecek .. şuan annem yanımda kalmıyor gündüzleri annemdeyim akşam eşim annemden alıyor beni .eşin iç güvey yani
canım abimler evlenince annem gelecek .. şuan annem yanımda kalmıyor gündüzleri annemdeyim akşam eşim annemden alıyor beni .
isteselerde göremezlerki uzaktalar canım aramız kötü değilde mesafeden dolayı telefonlaşıyoruz sadece..ne güzel bak annen torununa doyacak ama ya eşinin ailesi kendin görüşmeyip bebeği de göstermiceksin sanırım
isteselerde göremezlerki uzaktalar canım aramız kötü değilde mesafeden dolayı telefonlaşıyoruz sadece..
bnde pek goruşmuyorum . Goruşsemde hep bi çekişme tartişma anlaşmazlık. Aile içi huzurszluga neden olur ama boşanmaya gitmesi için tek sebep degil bence.Kızlar eşinin ailesiyle görüşmeyen varmi? Bu durum nereye kadar gider? Sonuç boşanma mı olur