Hamileliginizden dolayi heralde biraz olaylari sasirdiniz, Alinti yaptiginiza göre cevap verecek ...cvp istemiyorsaniz alinti yapmayin bu kadar basit.Cocugunuz dogduktan sonra esinizin degisimine kendiniz sasicaksiniz,konunuzda kim hakli kim haksiz önemli degil, ama bencilsiniz malesef.
Bu tür iliskiler sonunda bitiyor, illaki huzursuzluk basliyor,kötülügüne söylemiyorum tecrübeyle sabit.
Hakkinizda hayirlisi, ve ins Bebeginizi hayirlisiyla kucaginiza alip Analigi tam manasiyla anlarsiniz,belki o zaman yumusarsiniz.Hayirli Aksamlar
öncelikle şaşırmadım arkadaşımızın yorumuna bana sormadın ama bende cvp vereyim diye giriş yaptım önce orda anlaşalım
diğer konu genelleme olarak haklı olabilirsiniz ama ben sert katı yapıda biri değilim eşimde aksine melek gibidir
ama haklı haksız ayırımı yapmak huzur bozan ortam ve kişileri uzak tutmak gibi hakkımız var yetişkinler olarak biz o hakkımızı kullanıyoruz
konuyu tekrar aydınlatayım kimse kimsenin ailesi ile görüşmek zorunda değil saygı yoksa saygı olursa bir nebze katlanılabilir
eşimin ailesi yaşlı insanlar belkide biraz bunama başladı ama kötülükte akılları zehir gibi
ama eşim kendisi ailesi ile görüşür dedim tekrar diyorum torunlarını da gösterebilir ama ben zorunda değilim bana baskıda yok evlerine gitmem evime de kabul etmem
inan ki bu olay bizim aramızı asla ve asla bozmayacak ben eşimi tanıyorum karakterini biliyorum oda beni iyi tanıyor
taviz vermem haketmeyene ana-baba da olsa saygı göstermem
heeee bişey daha
bize sorun yaratmaya çalıştılar eşim ağızlarını kapattı önlerini kesti
bizde bize sorun yaratmaya çabalayan kişileri kim olursa olsun evimize sokmadık aramıza sokmadık kapının önünde bıraktık, evlilik 2 kişiliktir unutmayın
bu bir taktiktir siz uygulamayabilirsiniz
biz özgür bireyler olarak yetişkin bireyler olarak evliliğimizde bu şekilde yön verdik yolumuzu çizdik yolumuza kimsenin çıkmasına da izin vermedik vermiyoruz vermeyeceğiz de
şu hayatta her zaman ayaklarımızı yere sağlam bastık
sırtımızı kimseye dayamadık
her işimizi kendimiz gördük bende eşimde 7-8 yıldırda her adımı birlikte atıyoruz
o yüzden ana-baba olsalar dahi ezme çalışmalarına katlanamazdım, eşiminde buna asla müsaade etmeyeceğine %100 emindim
Allahtan en büyük şansımda eşimle aynı görüşlerde olmamız aynı safta durmamız bu bir uyumdur
Burda ne konular okuyoruz eşin ailesi yüzünden yıpranan evlilikler huzursuz hayatlar
eşine evladına yuvasına sahip çıkamayan pasif yada bencil adam
bu hayatta ezilen mutsuz olan kadın
biten yada bitmeye mahkum evlilikler
ben çok şükür onlardan değilim