eşinin ailesiyle görüşmeyenler

Selam Hanimlar
cok karmasik bir konu aslinda :-)
Yani kendi ailelerimizle cok sik görüsüp onlara mesafeli davranirsak illaki bir gün esimizin ilgisini cekip, ters tepki verecektir...
özel davetler dügün vb muhakkak görüsülmeli, etrafa kirginlik belli edilmemeli bence.
Görüsüldügünde mesafeli ama saygili davranmak her zaman kazandirir diye düsünüyorum
Hani cok sik görüsüp car car kavga etmektense, ese kirginligin sebebi aciklanir, yine Anne Baba diye Hitap edilir saygida Kusur edilmez ama fazla laubali olunmayince her zaman en iyi sonuc alinir, tecrübeyle sabit :-)))
Esimin dedigi "napicaksin askim ya onlarda böyle ve benim ailem" gercekten de dogru esler napabilir ki, kimse anadan babadan vazgecmek istemez.Herseyin yeri ayri tamamen ipleri koparmak evde de huzur birakmicaktir, eninde sonunda bas kakinci olur diye düsünüyorum...

Benimki hiç görüşmemek değil, küslük değil ama (Aslında tamamen küs olmayı tercih ederdim)
çok çok az görüşüyorum.

Sadece bayramlarda desem yeridir.

Aynı şehirdeyim 1 buçuk yıldır.
En son bayramda gittim düşünün.

Eşimin babası evime hiç gelmedi, diğerleri de ondan gizli iki kere geldi.

Benim eşim babası yüzünden çaresiz.
Yoksa böyle olsun istemezdi eminim.

Baskı yapmıyor bana, kendi işteyken oraya yakınsa uğrayıp görüyor annesini, kardeşini.

Onun dışında arada annesini aramamı ister, bayramda babam kovsa da biz görevimizi yapalım gidelim der.
Pek hayırlı evlattır doğrusu :) Babası bizi sevmese de o evlatlık görevini yapar.
Az görüyorum az geriliyorum. Allah bozmasın. Böyle çok iyiyim ben..

Bazı insanlara mesafe koyamiyorsun seni sevmiyorlarsa eğer sürekli rahatsız ediyorlar kv beni oğlundan kiskaniyordu o yüzden hep oyun peşinde kadın
Benim kayinvalidem de acik acik esimi kiskanir.
Arkamizdan oyun cevirmez, mutlu olalim isterama kiskanir. Kendine engel olamiyor belki de.
Yakinlarda esim onun yaninda bana canim dedi diye ' al sunu canim ' diyerek elindeki bardagi masaya gum diye vurdu bardak kiriliyordu nerdeyse, cay falan dokuldu.
esim bile sasirdi ne var diyemez miyim diye.
kizsam da bana bulasmadigi surece sorun etmiyorum. Kendini yesin dursun.

Benimkilerde altı saatlık uzaklıktalat önceden bestuzmetre ılerimdeydiler ben hamıleyken memleketine tasındılar çok şukur ozamanda haftada bisefer giderdim bazen kkı haftada bir aramazdımda ama eşim gorusurdu ben mesafemi korumak için sık gitmezdim dugunmu kınamı zehır ettiler cunki. Şimdide senede ıkısefer gıderim böyle daha tatlı oldum sanırım aramam sormam. oğlunu arar oda drnk gelirsek tel beni ister böyle rahat yani. Ama eşimin kesinlikle kus olmasını istemem gele benim için asla anne ahı taşımak zor.

kalp kırma da.insanlık sende kalsın yine de.ama umarım Rabbim yaşadığın sıkıntıyı görür ve iş sana kalmadan bitirir.AMİNN

amin canım amin inş..önceden bu siteyi okurken suçlardım burdakileri tek taraflı bişi olmaz diye..başa gelince anlıyor insan..kalp kırsam çoktan kırardım zaten..kalbi kırıklardan olayım kalp kıranlardan değil inş..

açtıgım konuları okursan daha iyi anlarsın canım, elti beni gerdi birde sona doğru diye...yatmadan yatmaya eve geçerdim..
hatırlıyorum evet.. yani aslında dediğim gibi ilk baştan ben söylemiştim evlenince kendi annemle birlik oturucam çalıştığımda maaşımın hepsini anneme vericem. o da kabul etti.

hatırlıyorum evet.. yani aslında dediğim gibi ilk baştan ben söylemiştim evlenince kendi annemle birlik oturucam çalıştığımda maaşımın hepsini anneme vericem. o da kabul etti.

günlerdir aranmıyor sorulmuyorum durup dururken tavır anlamadım..

bazen kestirip atmak istiyorum olmuyor olmuyor esime kiyamiyorum ki aslinda onunca cokca kiyilcak hatalari oldu ama genede cok cekti oda benim gibi
Evden de kovulmadik ama kovulmaktan beter olduk her gittigimde her gordugumde gerim gerim gerildim laf solese olmaz solemesem olmaz
Aramam sormam tel esim israr ederse bir iki hal hatir kapatirim esimde ilk basta israrciydi annesi gibi beni suclardi ama zamanla oda beni anladi suclamayi kesti artik bana yavs yavas hak verdigini seziyorum
Ama cok konusmayim diye ses cikarmiyor cunku annesinin yaptigi hatalar bir deil bes deil ki ole benim onda vebalim varki Allah a havele ediyim diyorum ama genede bilmiyorum ama kin tutamiyorum
Onceden de he bu kadar merhametliydim ve sanirim malesef bunun suistimal edildigini biliyorum
Ne kusum anlicaniz nede deilim Allah a biraktim sadece Allah a biraktim
Kime kizayimki esimemi yoksa onu kullanan do,duran aileainemi ne kadar kin gudebilirim ne kadar kin gudup kendimi yorabilirim
Sadece sustum ve Allah a teslim oldum ve sanirim hala maddi sknti ceksekte Allah a birakarak huzur buldum

Ya ben annemle bile asırı sıkı fıkı olamam. Yapım böyle. Akraba olaylarınıda sevmem. Durum böyleyken kayınvalidem melekte olsa ayda 1-2 fln gorusurdum. Bu sok sık gorusenlere bazen özeniyorum ne guzel fln diye sonrada içim sıkılıyo:KK48:

X