• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinin ailesini hiç sevmeyen buna rağmen eşiyle çok iyi ve mutlu olan var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

m_nil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2022
98
69
3
Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??😒 Varsa koca bir MAŞALLAH benden.🧿💐 Zor iş...

Aramızda var mı böyleleri kızlar. Cidden çok merak ediyorum çünkü sanki bir yerden sonra insan patlıyor. Eş ailesi olumsuzluklarını umursamayan, görmezden gelen, hiç kafaya takmayıp sadece eşine odaklanıp hiç tartışmayan(eş ailesi konusunda) var mı??😒 Varsa koca bir MAŞALLAH benden.🧿💐 Zor iş...
Eş ailem sorunlu değil

Sorunum yok

Eş ailesi ile sorun yaşamadım çok şükür.
Ama burda okuduğum tipte ailelerden olsalar eminim dayanamaz patlardım, eşimle de sorunlar olurdu mutlaka. Çünkü illaki eş ailesi erkek evlatlarını kıskırtıyor vs ve eş kişisi de ailelerini tutuyorlar çoğunluk.

Eş ailesi de onu umursamiyorsa neden olmasın ? Arkadaşım var yengesiyle konuşmuyor yengesi De onunla konuşmuyor mecburi ortamlar dışında abisi arkadaşıma arkadasim da abisine düşkün birbirlerinin çocuklarına ölup bitiyorlar. Yengemle yaşadığım olay benim Ve onun arasında abimi arada bırakmak olmaz demişti. Kimse kimseyi zorlamiyor ve mukkemmel de ilerliyor :)

8 yıllık evliyim eşi ailesi ile bizi hiç karşı karşıya getirmedi. Mesafesini koymuştur. Çok şükür büyük sıkıntı yaşamadım

O koca begenmediginiz aileden çıkıyor.Dolduracaklar eşinizi.Surekli kavga gürültü iyi düşünün derim.

O koca begenmediginiz aileden çıkıyor.Dolduracaklar eşinizi.Surekli kavga gürültü iyi düşünün derim.
Sorunun ailesinde olduğunun farkında 🧘🏻‍♀️ ama yinede bilemiyorum..

eş ailesiyle sorun yaşanınca eve geliyor sorunlar laflarını etmeyem desen bi yere kadar etmiyon sonra yine çıkıyolar piyasaya çözümü yok. Evi etkiliyor ama sevince eşi ve evde genel anlamda problem yoksa bi şekilde gidiyor

Ailesinin adını dahi duyunca bütün kanım çekiliyor.
Doldurduklarına şahit oldum. Görümcem in mesajını gördüm. Onlar yüzünden kavga ettik mi evet soğuduğum hissettim mi evet. Ama toparlandık döndük dolaştık yine birbirimize sarıldık. Ama eş önemli. Eşim ailesinden yaptıklarına rağmen vazgeçmiyor. Geçemez de ama bana dediği benim ailem sensin. İlk önceliğin sen ve oğlumsun.
Ailesine de bunu yansıtıyor ki kuduruyorlar sürekli msj atıp durum paylaşıp gönderme yapıyorlar. Bende eşimle artık mutluyum. Çünkü yanımda onlarsa dış kapı mandalı.

Hiç problem yaşamayan şanslı bir azınlık vardır mutlaka, onlara bir maşallah diyelim🧿 Ben de kv kp açısından çok büyük sorunlar yaşamadım ama kayınbirader ve elti ile çok sorun yaşadım… Çok kavga da ettik eşimle ama tatlıya bağlandı her şey ikimizin arasında. Bazen söylenecekler ve yapılacaklar bittiğinde zamana bırakmak ve olduğu gibi kabullenmek gerekiyor. Çok zorladığı yerde de uzman desteği faydalı oluyor. Ben eşime daha fazla yansıtmamak için psikolojik destek aldım, çok da faydasını gördüm. Tavsiye ederim.

Olay este bitiyor, esim çok objektif yaklaşıp eleştiri gerekirse eleştirir ve dur demeyi bilir
Ama bende verici olmaktan çekinmem
Birde eşim çok aktif hızlı yaşamayı sevmez ayri şehirlerdeyiz telefonla konuşmayı da sevmez
Benimle iyi olmazlarsa onun umrunda bile olmayacağını senede 2 kez kısacık zorla goruseceklerini biliyorlar. Bende gerçekten çok umursamıyorum kendi ailem gibi görüyorum bir problem cikmiyor
Kuzenleri vs beni çok sever
Teyzesi çok sever
Kp çok severdi aniden kaybettik. Kv çok patavatsizdir ve dedikodu sever ayrıca en büyük tek eksiği gazla çalışmasıdır. Olmeden önce bana bir laf etti esim ayri aradi sen ne diyorsun ne yapıyorsun diye. Ben bir süre gelmem şimdiden bahaneni bul demistim
kp demiş ki gık diyemezsin sana vasiyetimdir ona göre asla affetmem seni. Oysa hasta değildi durup dururken vasiyete bağlamış. Vefat edince gittim tabiki tüm evi çekip çevirdim kalabalıktık ztn sarilip sarılıp ağladı o durumda uzatacak halim yoktu anneme nasil davranirsam ona oyle davrandim ztn hesabı soruldu. Sonra bana kpin dediğini söyledi
Ama annem kraldır ne dese haklıdır diyen biri ile asla olmaz

Eşimin ailesini çok sevmiyorum diyemem ama kayınvalidemin birkaçkez DURDUK YERE hakaretlerine maruz kaldım. Aradaki mesafeyi eşim herzaman korudu. Benim cevap vermeme bile gerek kalmadı. Bu sebepten büyük tatsızlıklar çıkmadı, biz ailemize baktık, kimseyi de umursamadık. Tabiiki benim dolup taştığım, bu sebeplerden eşimle tartıştığım zamanlar oldu fakat neyin ne olduğunu bildiği için hep yanımda oldu.

Daha yeni tanışmıştık gorumcem kuaför biz hızlanınca Nisan alışverişine başlamış makyaj malzemeleri parfüm fln almis. Esim dedi ki biliyorum dogru degil ama gerekirse banyoya sık ben sana yenisini alırım o ztn kötü bir ürün almaz
Gercekten çok zevkli ürünler gelmisti bende sorun çıkarmak için sorun çıkarmadım ego savaşına hiç girmedim ne onlarla ne başkası ile uğraşacak bir vaktim yok

İlk evliliğimde 10 numara bir kayınpederim vardı. Kendi elleriyle Adana Kebap yapardı bana. 15 sene evli kaldık. Herhangi bir sorun yaşamadık.
İkinci evliliğimde kayınvalidem kelimenin tam anlamıyla 🐍 Eşim baktı kadın bize huzur vermeyecek kendi annesini sildi.
Bu dünyaya bir kere geliyoruz. Evliliğime nifak sokan, gerginlik çıkaran insanlarla görüşmezdim. Allah’tan her iki evliliğimde de böyle şeyler yaşamak zorunda kalmadım.

Es ailesi geline kötü davranıyorsa onu istemediği içindir ve oğullarının "iyiliği" için ayırmaya çalışıyorlardır. Beni bu konuda motive eden bu düşüncem. Yani amaç belli zaten eşimle aramı bozmak.
Eşimin bir iki tane kendini bilmez yakını ben hamileyken sizi ayıracaz keşke çocuk yapmasaydin dediler. Hiç umursamadım. Eşim duyunca bana niye söylemedin dedi. Söylesem ne olacaktı ki yanlış anlamışsın diyecekti eminim 🤦‍♀️

Onları takıp kocamla hiç kavga edemem. Çünkü eşimle tartışırsam düşmanlarımin mutlu olacağını bilirim.
En güzeli araya görünmez duvar örmek. Uzun yazdım kusura bakmayın. Yuvanizda hep mutlu olun inşallah.

Burada önemli olan eşinizin tutumu ve sizin yapınız.
Ben yapı olarak rahat bir insan değilim kafama takarım unutmam ve uzatırım. Kv ile sorunlar yaşadık eşim yanımda oldu ve ben buna rağmen çok defa sinirimi eşimden çıkarıp ona yansıttım oysa tek yaptığı bana hak vermek yanımda olmak ve annesine tepki göstermekti. Keşke yapım böyle olmasaydı o zaman olumsuz etkilenmezdik diye düşünüyorum.
Bir defa soğuyunca da kolay kolay düzelemediğimden hala mesafeliyim ailesine eşim hatrına gidiyorum tabiki tatillerde orası ayrı. Ama en azından artık eşime yansıtma olayında kendimi yonttuğumu düşünüyorum.

Ben varım 😊
Eşimin anne&babası, eşime(ve diğer çocuklarına) karşı ailesi gibi değil, herhangi bir tanıdık gibi uzak ve mesafelidir.
Bize zararları da yararları da yoktur.
Biz gerektiği zaman ziyaretimizi yapar veyahut onları ağırlarız.
Benim mantığıma göre faydası olmayan insan aslında zarar veriyordur. Dolayısıyla onları sevmiyorum. Eşim de biliyor,sıkıntı etmiyor çünkü kendisi de sevgi görmüş değil.
Ben bu soğuk aileye alışana kadar zorlandımsa da aramızda ailelere dair hiçbir sorun olmuyor.

Burada okuduklarıma bakarsam, erkek denge kurabilse kimse sorun yaşamaz derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back