- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
-
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Inanmayin boyle seylere ya hu ciddi ciddi diyorum.insanlar valla belesten para kazanmanin yolunu bulmus ne büyüsü allasen.seni sevmeyen kocaya okuyunca ufleyince seni sevecek mi sence.kendini kandirma.sevmeyen gitsin bosver kendinin,aldigin nefesin,sagliginin kiymetini bil.Ypk
Sizin gibi duzgun uazsalar bn de duzgun yazarım malesef sizin gibi degiller yapicak bise yok
Sondaki kelimeyi anlamadım
Çok günah bunu biliyorsunuzdur sizde. Ayrıca diyelim ki yaptırdınız işe de yaradı vicdanınız rahat edecek mi size bağlanmış bile olsa büyünün etkisiyle bağlanmış olucak kendi isteğiyle değil....varmi varsa gercekten oldumu
Herkesin gördüğü konuları birden fazla kişi açınca gerçekten b**** çıkıyor gına geldi herkese o yüzden bu kadar tepki veriliyor sadece sizlikte olmayabilir konu ama bu başlık olmamış merak etmeyin boşuna kafa yordugunuza değmez.Ya zaten uzagim kizdigim sey su burda okadar ustume geldiler ki mesela onceki actigim konulari yuzume vuruyolar yani bu dogrumu burda herkes sorununu yaziyo yuze vurulmaz bunlar cok farkli
Ya valla yaptığımdan filan deil sadece bu korku filmleri filab izliyordum buyu filan merakimdan sordum afedersin bi öldürmedikleri kaldi bni bide actigim konulari yuzume vuruyolar allah askina kimin ne olacago belli degil herkes diyo iste siddet gordun dahada cok dayak yemek icin mi yaptiriyosun buyu filan sence bu neInanmayin boyle seylere ya hu ciddi ciddi diyorum.insanlar valla belesten para kazanmanin yolunu bulmus ne büyüsü allasen.seni sevmeyen kocaya okuyunca ufleyince seni sevecek mi sence.kendini kandirma.sevmeyen gitsin bosver kendinin,aldigin nefesin,sagliginin kiymetini bil.
Bende Anladım da abla yanlış anlamışımdır diye düşündüm. Bir kadın bu kadar basitleşmez heraldeBen anladım galiba..
Kib yapacsm hemen.
Herkesin gördüğü konuları birden fazla kişi açınca gerçekten b**** çıkıyor gına geldi herkese o yüzden bu kadar tepki veriliyor sadece sizlikte olmayabilir konu ama bu başlık olmamış merak etmeyin boşuna kafa yordugunuza değmez.
Sen onlarin yazdigini goremeyecek kadar kör mu oldun
Cok doğrusun yaptirmam zaten merakimdan sordum konu bnm actigim konulari yuzume vurmaya kadar geldi konu bu konudan degil insan burda sorununu dile bile getiremez yuze vurmak insanlik dışı biseÇok günah bunu biliyorsunuzdur sizde. Ayrıca diyelim ki yaptırdınız işe de yaradı vicdanınız rahat edecek mi size bağlanmış bile olsa büyünün etkisiyle bağlanmış olucak kendi isteğiyle değil
Bende Anladım da abla yanlış anlamışımdır diye düşündüm. Bir kadın bu kadar basitleşmez heralde
Sizinle ısrarla 2. çoğul şahıs kullanarak konuşmama rağmen bana 2. tekil şahıs ile yazmanızın sebebi nedir? Okul arkadaşı falan mıyız?Senin gibimi :)
Bu bedduayı seni def eden, kabul etmeyen anne babana et.Umarim aynilarini yasarsiniz by
Sizde konu açmayın üzülecekseniz sonunda yada herkes yüzüne vuracaksa açmayınYok konu benlik mesela eski konulari yuzume vuruyolar hakkettigini yasiyosun yok siddeto hak ediyosun ayip degilmi
Haklisin hesabi iptal edrim sıkıntı yok cok tesekurler bi kisi anladiSizde konu açmayın üzülecekseniz sonunda yada herkes yüzüne vuracaksa açmayın
Sen bnm anneme babama laf soylecek en son insansin adiBu bedduayı seni def eden, kabul etmeyen anne babana et.
Onlar yüzünden rezil durumdasın, buradakiler yüzünden değil.
Ben geçmiş konularını okumadigim icinHaklisin hesabi iptal edrim sıkıntı yok cok tesekurler bi kisi anladi