• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasim yalan soyledi

Merhabalar, sirf bu konuda tamamen iki tarafli bakilabilmesi icin bu hesabi actim napicam bilmiyorum icim icimi yiyor. hemen konuya geceyim

erkek arkadasim bana 3 ay kadar once evlenme teklifi etti bizimde maaslarimiz biraz dusuk yani borcumuz var ve ikimiz de ortak olarak kendi borclarimizi ayri ayri oduyoruz evlilik icin ceyizden kaynakli borclar baska yerlere borcumuz yok her neyse erkek arkadasim bundan yaklasik 3 ay once 3 ay ertelemeli kredi cekmis kiz kardesinin ihtiyaci oldugu icin ve ona yemin ettirmis bu yuzden bana soylememis (birbirimizin gelir ve giderlerini biliyoruz ancak herkes kendi parasini kendi kontrol ediyor) kafede otururken e devletini acmasini istedim ve bana acip verdi bende risk analizini acmadan oncesinde ona sordum bana soylemek istedigin bisey varmi bak varsa soyle vs dedim yok dedi bi actim kredi cektigini gordum yuksek bi meblag degil kredisi (20 bin) ama bana yalan soyledi ve ona bir cok kez git dedim istemiyorum dedim ama onu cok seviyorum napicam bilmiyorum destek olabilir misiniz?
Daha evlenmeden bu kadar müdahale normal mi? Ne sanki 200 bin vermiş. 20 bin alt tarafı. Siz henüz karı kocadeğilsiniz. Onun şuan ailesi onlar. Zor durumdaysa elbette yardım edecek. Size söylememesi hata olabilir ama kendinizi sorgulayın bir acaba çok mu laf yapıyorum böyle konularda diye. Bir de şu dikkatimi çekti. Neden durduk yere aç risk raporuna bakıcma bana söylemek istediğin bir şey var mı falan dediniz ki? Yani bu rutin konuşmanız mı yoksa şüphen mi vardı?

tabikide o sekilde cekerken benden izin alsin vs demiyorum ki ben bana caktirma kiz kardesime dese yeterdi ya o ani gectim cidden ben sayfa aciyorum o an soyleseydi boyle oldu diye yine problem yoktu
Belki de çaktıracağınızı düşündü ya da siz öğrenene kadar öderler diye düşünüp kız kardeşini mahçup etmek istemedi olabilir gibi geldi bana

Konu sahibi daha 23 yaşındasın girdiğin hesaplara bak ya. Ayıp ayıp. Sanane verir kız kardeşine borç, verirken sana mı soracak öz be öz kardeşine. Daha evli değilsiniz bir şey değilsiniz. Adamı bu kadar sıkmaya hakkınız yok. Çocuk korkuyormuş sizden böyle ilişki mi olur ya

aramizdaki iliski dinamigimiz bu sekilde birbirimize danisan haber veren ciftleriz kagit uzerinde evli olmamamiz bir sey ifade etmiyor aileler dahil tanisiyorlar o sayfayi acip kredi cektigini goruyorum ve o sayfa acilmadan sordugumda yok cekmedim vs diyebiliyor yalan soyluyor yuzume karsi biz arkadas degiliz evlenme yolunda olan bir ciftiz
Anladım. İşte ben sormazdım. Biz sormadık eşimle. Sizin dinamiğiniz oymuş. Anlıyorum.

Daha evlenmeden bu kadar müdahale normal mi? Ne sanki 200 bin vermiş. 20 bin alt tarafı. Siz henüz karı kocadeğilsiniz. Onun şuan ailesi onlar. Zor durumdaysa elbette yardım edecek. Size söylememesi hata olabilir ama kendinizi sorgulayın bir acaba çok mu laf yapıyorum böyle konularda diye. Bir de şu dikkatimi çekti. Neden durduk yere aç risk raporuna bakıcma bana söylemek istediğin bir şey var mı falan dediniz ki? Yani bu rutin konuşmanız mı yoksa şüphen mi vardı?
kredi cekmek istiyordu ama kredi vermiyodu bankalar findeks raporu dusuk diye benden de kredi cekmemi istemisti 5 ay kadar once ona vermem için bende sorguladim ama bankalarda cok hesabim var bu yuzden dusuk raporum dedi benimde cok hesabim var ama benim findeksim yuksekti aklima takilmisti arastirdim baya bi en son bi buyugume danistim oyle bisi olmadigini soyledi bana bunun uzerine de risk raporuna bakmak istedigimi ona soyledim zaten o da ac bak dedi

Konu sahibi daha 23 yaşındasın girdiğin hesaplara bak ya. Ayıp ayıp. Sanane verir kız kardeşine borç, verirken sana mı soracak öz be öz kardeşine. Daha evli değilsiniz bir şey değilsiniz. Adamı bu kadar sıkmaya hakkınız yok. Çocuk korkuyormuş sizden böyle ilişki mi olur ya
okumuyorsunuz ya da okudugunuzu anlamiyorsunuz sorun kredi degil yalan yalan

İyi de kardeşiyle olan bir konu bu. Kardeşi söylememesini rica ettiyse söylemez tabii ki.
Ben evliyim, annem en yakınlarımdan biri benden para istese versem eşine söyleme dese söylemem. Eşim olduğu halde söylemem.
Çünkü bu benim annemle aramdaki özelim.
Aynı şekilde eşim de söyleme dese anneme söylemem. O da eşimle özelim olur.
Bu eşler arası sırra girmez
hanimefendi sorun sizce para mi burdan bunu mu anliyorsunuz risk raporunda gorecegimi bilmesine ragmen yuzume baka baka yalan soyledi diyorum problem bu verilen para ya da miktari degil neden anlasilmiyor bu

aramizdaki iliski dinamigimiz bu sekilde birbirimize danisan haber veren ciftleriz kagit uzerinde evli olmamamiz bir sey ifade etmiyor aileler dahil tanisiyorlar o sayfayi acip kredi cektigini goruyorum ve o sayfa acilmadan sordugumda yok cekmedim vs diyebiliyor yalan soyluyor yuzume karsi biz arkadas degiliz evlenme yolunda olan bir ciftiz
Anneleri olsam sen kimsin de karışıyorsun 20 bin tl için diye bir ağız payı verirdim

sorun miktarın büyüklüğü degil ki bana yalan soylemis olmasi risk sayfasini acmadan once kredi cektim diyebilirdi bunu demedi yok hicbir şeyim dedi
Kız kardeşi söylememesini rica etmiş. Abisi kardeşi için bu kadarını da yapabilsin ya. Siz benzer durumda olsaydınız ne yapacaktiniz ailenize söz verip gidip sözünüzü tutmayip sevgilinize mi soyleyecektiniz 20k icin? Bu kadar baskının olduğu yerde yalanın olmaması imkansiz gibi bir şey zaten.

Kız kardeşi haklıymış çocuğa yemın ettirmekte baksana hemen adamı defetmişsiniz .bunun yalanla alakası yok kardesıyle arasında özel olabilir herseyı size söylemek zorunda değil ki . Belli ki kardesı de bilinsin istememmıs yalan değil aile içi sır denilir buna

hanimefendi sorun sizce para mi burdan bunu mu anliyorsunuz risk raporunda gorecegimi bilmesine ragmen yuzume baka baka yalan soyledi diyorum problem bu verilen para ya da miktari degil neden anlasilmiyor bu
İşte baştan risk raporuna bakmanız bana göre alanına girmek. Size söylemek zorunda olmadığı şeyleri aramışsınız

Bana biraz fazla kontrolcusunuz gibi geldi.
Kizkardesi ile kendi arasinda gelisen bir durum sizi ilgilendiren bir mesele degil. Ayni hanede yasamiyorsunuz hane rizkinizdan giden bir sey yok. Kaldi 20 bin tl onemli bir para degil.
Siz rapora bakarken aklina bile gelmemis olabilir boyle bir kredi cektigi.
Onun disinda su mesajiniza takildim;
kredi cekmek istiyordu ama kredi vermiyodu bankalar findeks raporu dusuk diye benden de kredi cekmemi istemisti 5 ay kadar once
Siz neden sevgiliniz icin kredi cekesiniz. Yeri geliyor insanlar nikahli kocalari tarafindan bule kandiriliyor. Iliskinizin sinirlari pek yok gibi. Bir de neden kredi notu dusuk bu adamin?
Evlendikten sonra da ailesine yardim etmeyi dusunuyor mu?

Bana biraz fazla kontrolcusunuz gibi geldi.
Kizkardesi ile kendi arasinda gelisen bir durum sizi ilgilendiren bir mesele degil. Ayni hanede yasamiyorsunuz hane rizkinizdan giden bir sey yok. Kaldi 20 bin tl onemli bir para degil.
Siz rapora bakarken aklina bile gelmemis olabilir boyle bir kredi cektigi.
Onun disinda su mesajiniza takildim;

Siz neden sevgiliniz icin kredi cekesiniz. Yeri geliyor insanlar nikahli kocalari tarafindan bule kandiriliyor. Iliskinizin sinirlari pek yok gibi. Bir de neden kredi notu dusuk bu adamin?
Evlendikten sonra da ailesine yardim etmeyi dusunuyor mu?
tam olarak bu sebeple zaten her seyi sordum sonunda anlasildim

İşte baştan risk raporuna bakmanız bana göre alanına girmek. Size söylemek zorunda olmadığı şeyleri aramışsınız
Ama adam kızdan kredi çekmesini istemiş kendisine bankaların kredi vermediğini söylemiş. Böyle bir durumda bence risk raporuna bakmak isteyebilir. Evli değiller bişey değiller neden kız çocuğa para versin. Kardeşine verdiği paraya da karışamaz zaten ama sevgilisine kredi çektirmeye çalışan kendisi de kardeşi için kredi çeken bi adam var ortada çok ironik

Ama adam kızdan kredi çekmesini istemiş kendisine bankaların kredi vermediğini söylemiş. Böyle bir durumda bence risk raporuna bakmak isteyebilir. Evli değiller bişey değiller neden kız çocuğa para versin. Kardeşine verdiği paraya da karışamaz zaten ama sevgilisine kredi çektirmeye çalışan kendisi de kardeşi için kredi çeken bi adam var ortada çok ironik
E çekmem der geçer. Kalkıp kardeşiyle alakalı krediye laf etmesi normal değil bence. Üstelik birisi kimseye anlatma diyorsa anlatmaması da lazım. Eşler başkalarının özelini öğrenmek zorunda değil

E çekmem der geçer. Kalkıp kardeşiyle alakalı krediye laf etmesi normal değil bence. Üstelik birisi kimseye anlatma diyorsa anlatmaması da lazım. Eşler başkalarının özelini öğrenmek zorunda değil
Evet doğru. Muhtemelen çocuk doğru mu söylüyor diye rapora bakmak istemiş güvensizlikten

Back