Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kustum şu an

Hâlâ eski konuları yüzüme vuruyorsunuz diyor, kendisi zaten bu eski konulardan dolayı eşini kendine bağlamanın yollarını arıyor.
Millet uydurmuyor ne yazıldıysa onu yorumluyor.
Biraz olgunlaşın, kendinizi geliştirin ot gibi yaşamayın.

Bak arkadasim anlamiyosun bn bise sordum bi öldürmedikleri kaldi hepsi ahlak bekcisi gibi eski konular yuzune vurulmaz bi insanin
Bak canım ben eski konularını bilmiyorum ama burda okuduklarıma göre şiddet gördüğün ve birşeylerin yolunda gitmediği
Buradaki insanlar senin yüzüne birşeyleri vurmak için değil belki bir farkındalık olur senin için bağımlılıktan kurtulup mantıklı hareket edersin diye yorum yapmışlar
Topiğin kurallarını bilmemen doğru yaptığın anlamına gelmez kurallar ortada duruyor okuyup böyle bir konu açmamak gerektiğini bilmen gerekirdi
Kızlara ağır hakaretler etmişsin
Tamam büyüyü merak etmişsin biz burda büyü yaptır kesin çözüm diyerek akıl verseydik seni ikna etseydik hem bir ton paranı büyücülere kaptırıp hem de gördüğün şiddet katlanarak artmaya devam etseydi daha mı iyiydi
Seni düşünmesek bile karnındaki bebek yarın bizim çocuklarımızla büyüyecek onun psikolojisini düşünmemiz gerekir kimse senin kötülüğünü istemez

Iyide kimse senin gibi duzgun yazmıyo allah askina oyle kotulerki bn okurken yorumlarını yani bu ne diyorum sinirim bozuldu madem konu hoslarina gitmefi yorum neden yapıyolar niye gunahimi alıyorlar buyucu muyucu valla billa bilmem sirf merakimdan senin gibi yazsinlar bastaci ama ot gibi yaşamışsın hak etmisdin herseyi müstehak sana demek dogrumu yuze vurmak dogrumu senceee zaten hesabimk kaptcam k i bk tesekulrr buarads

Böyle şeyleri merak edecek kadar kafayı çalıştırıyorlar, ama aslında gerekenleri yapmaya gelince tık yok. Sonra "kodonun dusmano yino kadon" demezler mi?!

Bir de mağaradan henüz çıkmış kocalarına ezdirip burada bizlere verip veriştiriyorlar.
Asıl düşman koynunda haberi yok..

Şurada birisi "evet canım ben yaptırdım" yazsaydı peşisıra gider miydi? Yoksa "ya yaptırmam tabikiii sadece merak edip sordoom" der miydi?
Adam büyülü büyülü dövsün istiyor zaar. Fantezi işte...

İnşallah çocuk yoktur. Varsa Allahım esirgesin o masumları bu cehaletin elinde..

Allahım bu yazdiklarinin hesabini sorsun diyicek bise yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…