Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cvb verecektim de gerek duymadım bide byy yazmış :) sadece meraktan sormuş. Demekki kafa yoruyorsun büyüye. Meraktan fenden fizikten kimse soru sormuyor nedense

Yazdığı cevaplara bakarak söylüyorum: Bu kadın ayrılmaz. İkinci üçüncü çocuğu da yapar. Olan masumlara olur. Başka hiçbirine birşey olmaz

Yazdığı cevaplara bakarak söylüyorum: Bu kadın ayrılmaz. İkinci üçüncü çocuğu da yapar. Olan masumlara olur. Başka hiçbirine birşey olmaz
Yazdığı cevaplardan evli ama hala olgunlaşmadığı anlaşılıyor zaten. Artık niye diye sormuyorum, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.

Gecen de boyle bi baslik vardi sanirim.kadinin kayinvalidesi esiyle hoca ariyomus baya da iyi para yazmislardi.velhasili kelam ben sizin kocayi eve bağlamaya talibim.2 sene eve bağlanma garantisi mukabilinde 5000 euro ya bu isi çözerim.esinim bacak tuylerini yol getir bacı bu iş tamamdir.

Ypk
Bol kibli günler dilerim..
Sizin gibi duzgun uazsalar bn de duzgun yazarım malesef sizin gibi degiller yapicak bise yok

Insanlar yaptirmicagi bir işi neden sorarlar mantık işi değil uzak durun öyle işlerden .
Ya zaten uzagim kizdigim sey su burda okadar ustume geldiler ki mesela onceki actigim konulari yuzume vuruyolar yani bu dogrumu burda herkes sorununu yaziyo yuze vurulmaz bunlar cok farkli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…