Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya ben böyle gençleri gördükçe gerçekten içim acıyo ülkemiz de bilgi dolu insanlar yetişeceğine cehaletten kırılan insanlar yetişiyo amacım kıza hakaret etmek değil ama allah aşkına yaşadığı şeylere ve konuşma üslubu resmen içler acısı daha 22 yaşında yeni evli hemen hamile kalmış dayak yiyen ve konuşması uslubü değişik büyüyle yakından ilgilenen genç kız yani ne biliyim bu kızın şuan bu konumda değilde bi üniversitede olması lazım yazık günah ya çok acı..

Cok doğrusun yaptirmam zaten merakimdan sordum konu bnm actigim konulari yuzume vurmaya kadar geldi konu bu konudan degil insan burda sorununu dile bile getiremez yuze vurmak insanlik dışı bise
Ya tabiki de hiçbi zaman yargılamamak ön yargı yapmamak gerekli insan bazen öyle şeyler yaşıyor ki aklına herşey geliyor önemli olan birbirimize yardımcı olabilmek

Hanımlar,
siteye yeni girdim, büyü müyü dışında yanlış okumadıysam küfür de varmış, küfürleri henüz görmedim ama sizlere küfür edildiyse ve küfürbazlıkta ısrar edilmişse zaten yapılacak işlem belli.

Büyü konuları yasak ama bazen büyüyle alakalı yorumlar yüzünden insanlar inançla dalga geçiliyor sanıyor, hayır efendim kimse kimsenin inancıyla dalga geçmiyor geçemez de, dalga geçen olursa gereken yapılıyor ama büyü yapan da yaptıran da ne oluyor bir düşünsünler, kendine bile hayrı olmayanlara bel bağlayıp bir şeyler üfürtüyorsunuz onlarda yalandan üfürüp duruyor, iyi üfürmeler.

Bu arada direkt hakarete maruz kalan, küfür edilen arkadaşlar suç duyurusunda bulunma hakkınız saklıdır.

Son düzenleme:
Böyle bir konuya, hakaretlere, topikten ve özelden edilen küfürlere maruz kaldığınız için şahsen özür dilerim, sizlere küfür edip bu küfürlerini devam ettiren üyelikleri insiyatif kullanıp iptal ediyorum, bu üyelikte iptal edilmiştir ama dediğim gibi sizlerin suç duyurusunda bulunma hakkınız saklıdır, üyeliğe dava açabilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…