Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkekler kendilerini sevdirmek için biz kadınlar kadar uğraşmıyor niyeyse, hep uğraşan kadın beğendirmeye çalışan kadın, memnun etmeye çalışan kadın... eee adamlar da haliyle kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannedip daha iyisini bulabileceğine olan inancıyla elindekini eziyorda eziyor...

Ya
Bu nasıl bir üslup ya burda banlanacaksin zaten belli de 2 gün sonra yeni hesap açıp geleceksin böyle kişilerin direkt ip adresinden bağlanıp hiçbir şekilde yeni hesapla gelmemesi lazım
Sen olayo bilmeden niye konusuyosun eski konulari yuzume vurunca onlar iyi susturunca bn kotu

elbette 7 helak eden günahtan biri olan büyüyü yaptıranlar vardır.
ama bi adam beni muskayla büyüyle sevip bağlanacaksa kalsın istemem ben o adamı boşarım gururum ve Allah a olan korkum bunu bana asla yaptiramaz.

Konu sahibi eskiden arkadaşım olan bir bayan karşılıksız bir aşk yaşadığı adamla evlenebilmek için ona adet kanını içirmişti... düşünsene adamın kolasının içine adet kanını damlattı ve içirdi... Sonra ne mi oldu adamla evlendi ama çocukları olmadı ve 2 yıl dolmadan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandılar.. Yani demem o ki bişeyleri çok zorlamamak lazım... olmayınca büyü olsada olmuyor..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…