- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 28
-
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Umarim aynilarini yasarsiniz byHamile karısını döven "adam" lara hiçbir büyü tesir etmez de.
Sizin için akıl fikir diliyorum Allah'tan.
Hayır boşanmıyorsun da bari kendiniz ve evladınız için okuyun azıcık da böyle saçma sapan şeylere kafa yormayın.
Merak ettim sadece siz iyimisiniz sadece sordum yani nekadar polemick seviyonuz bravo
Tesekurler yok zaten merak ettigim icin sordum dogru diyosunuz
- Büyü,fal bunlar şeytan işi birer pisliktir.Kur-an'da geçer aynen bu cümleyle.haram bir şey yapıp ta güzel sonuç alan görülmemiştir.eğer eşinizin sizi sevmesini isterseniz hem ona karşı çok iyi davranın hhem de dua ya başvurabilirsiniz.Allah kullarına buyurmuş ki en güzel isimler benimdir bana isimlerimle dua edin.esma ül hüsna yi araştırın ya vedud ismini zikir olarak her gün çekebilirsiniz.ya da 313 fatiha ne niyetle okunsa kabul olur sizin isteğiniz hayırlı bir istek pis işlere bulasmayin
Yine boşanamadığı halde gebe kalanlardan yani...Evet malesef. Ha konu sahibide asker eşinin silahını alıp eşini tehdit etmiş falan öyle güzel bir hayat. Bu ailede dünyaya gelecek çocuk. Ama derdimiz bağlanma büyüsü! Allah akıl fikir versin ne diyeyim
Bilmiyodum bunu vallaBakın şunu biliyor olmanız lazım,sitede dini ve büyü üzerine konu açmak yasak.
Gelen tepkiler bu yüzden.
İyide polemik çıkaracak cvb vermemişimki. Mune banlar yasak büyülü konular. Ben gayet iyim de büyğden medet uman siz normal değilsinizMerak ettim sadece siz iyimisiniz sadece sordum yani nekadar polemick seviyonuz bravo
Umarim aynilarini yasarsiniz by
Ha birde beddualarınız vardı dimi?Umarim aynilarini yasarsiniz by
Bilmiyodum bunu valla
Şimdi de beddualar...Umarim aynilarini yasarsiniz by
Tesekurler konuyu nasil kaldirabilirim sagolun buaradaŞimdi öğrendiniz artık.
Aynen ben de kızamadım...Ha birde beddualarınız vardı dimi?
Ama size kızamayacak kadar üzülüyorum gerçekten.
a yorum niye yapiyosun madem konu ilgin dışında neden maydonoz gibi atliyosun umarim yasarsin aynilarini kim buy7k konusursa başına gelir bu kadar netHa birde beddualarınız vardı dimi?
Ama size kızamayacak kadar üzülüyorum gerçekten.
Tesekurler konuyu nasil kaldirabilirim sagolun buarada
Y
a yorum niye yapiyosun madem konu ilgin dışında neden maydonoz gibi atliyosun umarim yasarsin aynilarini kim buy7k konusursa başına gelir bu kadar net
Cunku hak ediyolar burda sorunlarimi zi paylasiyor7z sonra yuzumuze vuruyolar bu konu için demiyorum umarim bunlarda yasar cunku kötülerDemim ben ne yazdım size,gene aynısını yapıyorsunuz.
Siz uygun bi dille soyluyosunuz onlar yuzunuze sorunlarınızı vurucak kadar seviyesizlerDemim ben ne yazdım size,gene aynısını yapıyorsunuz.