- 18 Ekim 2019
- 291
- 63
- 28
- Konu Sahibi Semihayaqmur
ssdfghhjjdiyosunbüyüyle kocayı bağlamayı düşünen birinin büyük konuşma aynısını yaşarsın bıdı bıdısına inanması normal..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ssdfghhjjdiyosunbüyüyle kocayı bağlamayı düşünen birinin büyük konuşma aynısını yaşarsın bıdı bıdısına inanması normal..
Cvb verecektim de gerek duymadım bide byy yazmış :) sadece meraktan sormuş. Demekki kafa yoruyorsun büyüye. Meraktan fenden fizikten kimse soru sormuyor nedense
Doğru söylüyorsunuz, adresi belirtirken bu tavsiyeyi vermeyi atlamışım. Kusuruma bakmayın.Boşanırken nafakada iste lazim olur cnm:)
ssdfghhjjdiyosun
Doğru söylüyorsunuz, adresi belirtirken bu tavsiyeyi vermeyi atlamışım. Kusuruma bakmayın.
Yazdığı cevaplardan evli ama hala olgunlaşmadığı anlaşılıyor zaten. Artık niye diye sormuyorum, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.Yazdığı cevaplara bakarak söylüyorum: Bu kadın ayrılmaz. İkinci üçüncü çocuğu da yapar. Olan masumlara olur. Başka hiçbirine birşey olmaz
Ay cnm bn sana o tavsiyeyi verdim sadakada veririm sana sen yeterki boşan merak etme gerisini tam mi canim avukatin i da bn tutucam sozDoğru söylüyorsunuz, adresi belirtirken bu tavsiyeyi vermeyi atlamışım. Kusuruma bakmayın.
Yazdığı cevaplardan evli ama hala olgunlaşmadığı anlaşılıyor zaten. Artık niye diye sormuyorum, herkes kendine layık gördüğü hayatı yaşar.
Gecen de boyle bi baslik vardi sanirim.kadinin kayinvalidesi esiyle hoca ariyomus baya da iyi para yazmislardi.velhasili kelam ben sizin kocayi eve bağlamaya talibim.2 sene eve bağlanma garantisi mukabilinde 5000 euro ya bu isi çözerim.esinim bacak tuylerini yol getir bacı bu iş tamamdir.
Sizin gibi duzgun uazsalar bn de duzgun yazarım malesef sizin gibi degiller yapicak bise yokBol kibli günler dilerim..
Anlıyorum. Allah herkese sizin iyimserliğinizden nasip etsin.Ay cnm bn sana o tavsiyeyi verdim sadakada veririm sana sen yeterki boşan merak etme gerisini tam mi canim avukatin i da bn tutucam soz
Ypk
Sizin gibi duzgun uazsalar bn de duzgun yazarım malesef sizin gibi degiller yapicak bise yok
Ya zaten uzagim kizdigim sey su burda okadar ustume geldiler ki mesela onceki actigim konulari yuzume vuruyolar yani bu dogrumu burda herkes sorununu yaziyo yuze vurulmaz bunlar cok farkliInsanlar yaptirmicagi bir işi neden sorarlar mantık işi değil uzak durun öyle işlerden .
Senin gibimi :)Anlıyorum. Allah herkese sizin iyimserliğinizden nasip etsin.
Sondaki kelimeyi anlamadımKufur edicemde neyse ona bile degmezsin ysma
Sen onlarin yazdigini goremeyecek kadar kör mu oldunYazxılanlar sizi kendinize getirmek için,gerçekleri görmeniz için yazıldı.
Ama siz ne yaptınız direk bedduaya kadar vardırdınız işi..