- 4 Şubat 2015
- 5.993
- 12.174
-
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Çokmu büyük konuştun. Büyü arayışına girecek kadarY
a yorum niye yapiyosun madem konu ilgin dışında neden maydonoz gibi atliyosun umarim yasarsin aynilarini kim buy7k konusursa başına gelir bu kadar net
ula kafayi mi yedin....varmi varsa gercekten oldumu
Ya bn merakimdan yazdım zaten boyle konu acmak yasakmis bilmiyodum ogrenmis oldum mesela kizdigim nokta burda mesela dertlesiyosun yazıyosun ama cat diye yuzune vuruyorlar neymiş esimden siddet gormussun daha cok dayak yemek icinmi bunu soruyosun falan filan kadin kadinin dusmani gerçekten ayip amaÇokmu büyük konuştun. Büyü arayışına girecek kadar
Y
a yorum niye yapiyosun madem konu ilgin dışında neden maydonoz gibi atliyosun umarim yasarsin aynilarini kim buy7k konusursa başına gelir bu kadar net
Bilmiyodum cnm yeni ogrendimBöyle konular açmak yasak
BDV bölüm kuralları diye yazıyor bölümün en başında keşke okusaydınız...
Beddua etmek ayıp değilmi. Hem kendinede zarar veriyorsun. Tamam burada yasak ama reel hayatında büyü ile uğraşma. Çıkar eninde sonunda çıkar. Büyük günahYa bn merakimdan yazdım zaten boyle konu acmak yasakmis bilmiyodum ogrenmis oldum mesela kizdigim nokta burda mesela dertlesiyosun yazıyosun ama cat diye yuzune vuruyorlar neymiş esimden siddet gormussun daha cok dayak yemek icinmi bunu soruyosun falan filan kadin kadinin dusmani gerçekten ayip ama
Büyü yapmam ugrasmam cunku korkarim yani sadece merakimdan sordum siz yazdigimi duzgun okuyamamissiniz neyse byBeddua etmek ayıp değilmi. Hem kendinede zarar veriyorsun. Tamam burada yasak ama reel hayatında büyü ile uğraşma. Çıkar eninde sonunda çıkar. Büyük günah
Beddua etmek ayıp değilmi. Hem kendinede zarar veriyorsun. Tamam burada yasak ama reel hayatında büyü ile uğraşma. Çıkar eninde sonunda çıkar. Büyük günah
Sanada byyBüyü yapmam ugrasmam cunku korkarim yani sadece merakimdan sordum siz yazdigimi duzgun okuyamamissiniz neyse by
Kufur edicemde neyse ona bile degmezsinSanada byy
Cvb verecektim de gerek duymadım bide byy yazmış :) sadece meraktan sormuş. Demekki kafa yoruyorsun büyüye. Meraktan fenden fizikten kimse soru sormuyor nedenseBöyle şeyleri merak edecek kadar kafayı çalıştırıyorlar, ama aslında gerekenleri yapmaya gelince tık yok. Sonra "kodonun dusmano yino kadon" demezler mi?!
Anlamıyorsun di mi arkadaşım?Ya bn merakimdan yazdım zaten boyle konu acmak yasakmis bilmiyodum ogrenmis oldum mesela kizdigim nokta burda mesela dertlesiyosun yazıyosun ama cat diye yuzune vuruyorlar neymiş esimden siddet gormussun daha cok dayak yemek icinmi bunu soruyosun falan filan kadin kadinin dusmani gerçekten ayip ama
Aynen giricem ya gunaha girmek istedi canimHamile halinle durduk yere günaha gircen yani evet çok güzel düşünmüşsün
Y
Boşanırken nafakada iste lazim olur cnm:)Var tabiki hanımefendi, hemen konunuzla ilgili olarak gitmeniz gereken adresi gönderiyorum.
Bulunduğunuz şehirdeki Türkiye Cumhuriyeti Adalet Sarayı.
Saygılar.