Esinee baglama buyusu veya baska bi buyu yaptiran varmi ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çokmu büyük konuştun. Büyü arayışına girecek kadar
Ya bn merakimdan yazdım zaten boyle konu acmak yasakmis bilmiyodum ogrenmis oldum mesela kizdigim nokta burda mesela dertlesiyosun yazıyosun ama cat diye yuzune vuruyorlar neymiş esimden siddet gormussun daha cok dayak yemek icinmi bunu soruyosun falan filan kadin kadinin dusmani gerçekten ayip ama

Böyle konular açmak yasak
BDV bölüm kuralları diye yazıyor bölümün en başında keşke okusaydınız...

Beddua etmek ayıp değilmi. Hem kendinede zarar veriyorsun. Tamam burada yasak ama reel hayatında büyü ile uğraşma. Çıkar eninde sonunda çıkar. Büyük günah

Beddua etmek ayıp değilmi. Hem kendinede zarar veriyorsun. Tamam burada yasak ama reel hayatında büyü ile uğraşma. Çıkar eninde sonunda çıkar. Büyük günah
Büyü yapmam ugrasmam cunku korkarim yani sadece merakimdan sordum siz yazdigimi duzgun okuyamamissiniz neyse by

Böyle şeyleri merak edecek kadar kafayı çalıştırıyorlar, ama aslında gerekenleri yapmaya gelince tık yok. Sonra "kodonun dusmano yino kadon" demezler mi?!

Böyle şeyleri merak edecek kadar kafayı çalıştırıyorlar, ama aslında gerekenleri yapmaya gelince tık yok. Sonra "kodonun dusmano yino kadon" demezler mi?!
Cvb verecektim de gerek duymadım bide byy yazmış :) sadece meraktan sormuş. Demekki kafa yoruyorsun büyüye. Meraktan fenden fizikten kimse soru sormuyor nedense

Anlamıyorsun di mi arkadaşım?
İnsanlar senin yüzüne senin iyiliğin için vuruyorlar.
Büyüdür,sihirdir yeniden dayak yemene engel olmaz,kaç kurtar kendini diyorlar.
Burada seni hiç kimse tanımaz etmez,insan tanımadığı birine niye kötülük yapsın?
Aksine senin daha fazla dayak yememen,üzülmemen için yazıyorlar.

Y

a yorum niye yapiyosun madem konu ilgin dışında neden maydonoz gibi atliyosun umarim yasarsin aynilarini kim buy7k konusursa başına gelir bu kadar net

büyüyle kocayı bağlamayı düşünen birinin büyük konuşma aynısını yaşarsın bıdı bıdısına inanması normal..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…