- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi Semihayaqmur
Gerçek sevgi yerine yapay sadakat diyorsunuz yani..
Büyüyle bağlanacaksa hiç bağlanmasın..
Büyüyle bağlanacaksa hiç bağlanmasın..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bi gidin ALLAH aşkına.Sen bnm anneme babama laf soylecek en son insansin adi
Kes sesiniÖzelden yazmayın bana artık,gerekli cevabı yazdım size..
Kes sesini
Bu nasıl bir üslup ya burda banlanacaksin zaten belli de 2 gün sonra yeni hesap açıp geleceksin böyle kişilerin direkt ip adresinden bağlanıp hiçbir şekilde yeni hesapla gelmemesi lazımKes sesini
Bnde sizin açtığı niz bi konuyu yuzunuze vursam iyi olurmuYa bi gidin ALLAH aşkına.
Bedduayı buradakilere degil hamileyken sizi döven eşinize edin.
Sen çocuk doğurup yetiştireceksinde topluma salacaksın heee. Eyvah eyvah.Kes sesini
Sen olayo bilmeden niye konusuyosun eski konulari yuzume vurunca onlar iyi susturunca bn kotuBu nasıl bir üslup ya burda banlanacaksin zaten belli de 2 gün sonra yeni hesap açıp geleceksin böyle kişilerin direkt ip adresinden bağlanıp hiçbir şekilde yeni hesapla gelmemesi lazım
Bak arkadasim anlamiyosun bn bise sordum bi öldürmedikleri kaldi hepsi ahlak bekcisi gibi eski konular yuzune vurulmaz bi insaninYalnız bak ettigin bu hakaretler için seni mahkemeye bile verebilirler bilmiş ol.
Ona göre hareket et.
Kimse yüzünüze bir şey vurmadı sizin.Bnde sizin açtığı niz bi konuyu yuzunuze vursam iyi olurmu
....varmi varsa gercekten oldumu