• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşin memleketine yerleşmek

İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
O sekilde surekli bir düzen kurulmaya calisilip sonrasında kuruldugu kadarini bozmak pek mantikli gelmiyor. Is imkanlari nasil memleketleriniz nereler artilar eksiler hepsi değerlendirilip karara varilip artik memleket orasi olmali. Simdiki duzeninizi neden bozmaktasiniz her ayri yer yeni bir zorluk

İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
İkinizinde memleketine gitmeyin haritadan kendinize bir yer seçin ve orada bir düzen kurun

Konum hortlamış evet ama 1 sene geçti tayin olayının üzerinden eşim Nuh diyor peygamber demiyor. Ben kabul ettim onun memleketine gitmeyi 3 seneliğine eğer 3 sene sonunda vazgeçtim derse ben de ondan vazgeçeceğim. Konu sadece memleket meselesi değil dalga geçer gibi söz ver tutma falan bu benim kaldırabileceğim bir şey değil.
NOT: Okuyan olursa bir tavsiye vereyim kimsenin sözüne güvenip yola çıkmayın.

Sözünü tutmuyor işte adam bundan sonra niye tutsun

Konum hortlamış evet ama 1 sene geçti tayin olayının üzerinden eşim Nuh diyor peygamber demiyor. Ben kabul ettim onun memleketine gitmeyi 3 seneliğine eğer 3 sene sonunda vazgeçtim derse ben de ondan vazgeçeceğim. Konu sadece memleket meselesi değil dalga geçer gibi söz ver tutma falan bu benim kaldırabileceğim bir şey değil.
NOT: Okuyan olursa bir tavsiye vereyim kimsenin sözüne güvenip yola çıkmayın.
Üç sene sonunda ne yazık ki oyalamaya geçecek.
Daha kararlı dursaydınız keşke.
Dilerim ben haksız çıkarım

Der zaten:))))

Back