Tekrar evlilik düşünüyorum ?

Nüfuzlu eş ve ailesi boşanmadan önceki ilişkisine ses etmiyor mu anlayışla mı karşılıyor acaba
Boşanmak istediğim için çocuğumu kaçırdılar diyor. Bunu yapan aile sanki 3 yaşındaki çocuğu "al buyur, elin adamıyla büyüt" diye teslim edecek. Gerçi velayeti alabileceği de şüpheli.

Velayetin size geçeceğine emin misiniz velayet bana geçecek demişsiniz de 2 yıldır velayet babada kolay kolay değişmiyor velayet bilemiyorum ama çocuk artık babasının bulunduğu ortama alismtir bakımıda iyiymiş çocuğun orada kalması belki daha iyi olabilir.

Arkadaşlara kizmisiniz ama insanlar haklı 3 yaşında ki bir çocuk tanımadığı bir adamla aynı evin içinde niye yaşasın.

Boşanmak istediğim için çocuğumu kaçırdılar diyor. Bunu yapan aile sanki 3 yaşındaki çocuğu "al buyur, elin adamıyla büyüt" diye teslim edecek. Gerçi velayeti alabileceği de şüpheli.
Konu sahibinin ne zaman boşanacağı bile belli değil, 2 senedir dava devam ediyormuş. Daha adamın birinden kurtulamadan ikincinin derdinde.

Konu sahibinin ne zaman boşanacağı bile belli değil, 2 senedir dava devam ediyormuş. Daha adamın birinden kurtulamadan ikincinin derdinde.
İnşallah kimse çocuğu darp etmiyordur da raporlar düzmecedir. Konu sahibi kaçtı gitti. Bu kafayla evlenir. Bari çocuk rahat etse.

Arkadaşlara kizmisiniz ama insanlar haklı 3 yaşında ki bir çocuk tanımadığı bir adamla aynı evin içinde niye yaşasın.
kendisi de tanmadığı adamla aynı evin içinde neden yaşasın yahu...

yani aynı eve girmeden illa evlenilmesi gerektiğini düşünüyordur belki dünya görüşü olarak ama
belli ki insan tanımakta başarılı değil, belli ki enteresan bir çevrede yaşıyor

zira boşanmaya çalıştığı adam "sahte darp raporları alarak" filan kızının velayetini vermiyor
bakın boşanıp çocuğunu görmeyen, nafaka ödememek için uğraşan
ya da boşanmasına rağmen hal eski eşe karısıymış gibi tahakküm kurmaya çalışan çok erkek vardır
burada da çok örnek gördük böyle

ama siz kaç tane çocuğun orası burası mor halde (niye mor bi kere? ne olmuş bu çocuğa kaç kere hem de?) gidip rapor alan adam gördünüz?

bu kadın "ya bu cocuğun niye orası burası mor, ne yapıyorsunuz bu çocuğa?" demiyor mu?

+
sonra etraftan yalnız yaşayan kadını rahat bırakmıyorlarmış
abovv.
ben aile evinden çıkalı 27 sene olmuş
hadi yurt murt zamanlarını geçeyim
bazen ev arkadaşım oldu (onlar da kadın ama?) onu da geçeyim

kemiksiz 15 sene yalnız yaşamışım. ben iyi bugüne gelmişim o zaman.

tamam ülkede bazı manyaklar var, peşine takılan sünen filan varoş yerde olabilir. ama normal bir insan düzgün bir semte gideyim, ben kız çocuğu büyütecem der
neden üniversite mezunu halimle 25 bin alayım der.

bu onları demiyor
beyaz atlı prensim beni bu hayattan çekcek çıkaracak, diyor

çoook büyük risk
kaç erkek eski eşi belalı, çocuklu kadınla evlenmek için tutuşur böyle. Dizi film mi bu.

Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Boşanmamışsınız ki daha nasıl evlenceksiniz?

Kızlar benim 3 yaşında kızım var, bosanma sırasında ev tutma iş bulma aşamasında olduğum için, ben babamı 17 yaşımda annemide 6 sene önce kanserden kaybettim. Kizimin geçici velayeti babaya verildi, babası da çocuğum tümden onda kalsın diye kızım yanimda yokken darp raporu falan aldı büyük bir iftiraya uğradım. Yakında büyük ihtimalle kızım yanıma gelecek...
Ben biriyle tanıştım farklı şehirde yaşıyor.
Ailesi olmayan biriyim. Yani kızım yanıma geldiğinde maddi manevi zorlanacagim. Buna rağmen kızımı babasına bırakmayacağım. Tek basima çocuk büyütmek inanin istemiyorum. Çünkü ben 16 yaşından beri babasızim,annem de çalışırdı. Bu durumdan o kadar bunaldim ki. Eşimle bosanacagimi bilseydim inanin çocuk yapmazdım. Ben kizimi aile ortamında büyütmek istiyorum. Tekrardan bir duzen kurup evlenmeyi düşünüyorum.
Çocuğu olup evlenenler bana akıl verebilir mi?
Bence babasında kalsın. Görme zamanlarınozda kaliteli vakit geçirin. Sizi o psikolojide görmedim. Sevgilinize de güven olmaz sonuçta neler var neler.

Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
Tabi canım kollarını açmış bi tane boşanma aşamasında eski kocasının bebeğini elinden aldığı başı kalabalık bir kadın gelse de şöyle ailecek sarıp sarmalasak diyolardı. El kadar çocuğun velayetini kaptırcak kadar ne yaptınız ben onu merak ediyorum açıkçası.

Çocuklarımı tek başıma büyütüyorum. Asla başka adamı çocuklarımın yanına layık görmem. Kaldı ki biraz toparlan yani. Yine yanlış kararlar vereceksin. Çocuk babada kaldın illa evleneceksen!

Sen küçük bir çocukla tek başına kaç gün yaşadın? Kimsen yokken, maddi manevi tek başına hem çalışıp hem çocuğa bakabilmek ne demek biliyormusun? Çalışsam çocuğumun yanında olmayacağım, çalışmasan hiçbir gelirim yok baba maaşından başka. Ayrıca sadece maddiyat mi hersey? Tek başına boşanmış,bakımlı bir kadının her ortamda dikkat çektiğini, tek derdim calismakken birilerinin surekli tanismaya konusmaya yeltenmesi, yanimda bir kız çocuğuyla basima birsey gelecekmi korkusu.Kizimi 5 dakika biryere birakip ekmek almaya bile gidememek.Ayni sofrada oturup yemek yiyebileceğin, ailecek destekleyecek birileri varken .... yasamadiginiz bilmediginiz şeyleri elestirmeyin
images.jpeg

Sığınma evi mi . Ya böyle uzaktan konuşmak ne kadar kolay. Kızımın babasının yanında durumu gayet iyi. Ben cocugumu sığınma evinde neden büyüteyim? Ayrıca ben üniversite mezunu çalışabilir durumdayım. Kızımı aile ortamında büyütmek istiyorum diyorum. Yani derdim siginmak degil
E babasının yanında iyiymiş işte. Bırakın dursun orda

Ne bu acele ? Çocuk 3 yaşında olduğuna göre boşanalı çok olmamıştır. Sizin şu an herşeyi ince eleyip sık dokumanız lazım. Bir de zaten mutsuz bir evlilikten çıkmışken insan biraz soluklanmak dinlenmek istemez mi? “Aile ortamı”dediğiniz şeyi şu an için kızınızla siz de oluşturabilirsiniz. 3.bir şahsa gerek yok bunun için.sizinki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi birşey.

Günümüzün ev hanımları klavye bekçileri.. suan ise girdiğimde aldığım maaş 25 bin evin kiras 15 cocugumu kreşe verirsem 15 bin TL. Siz çocuğunuzu sırf bu yüzden babaya verirmiydiniz o babanın ve ailesinin ne kadar kötü olduğunu bildiğiniz halde cocugununuz öyle bir ortamda büyümesine size düşman yetişmesini istermiydiniz. Kizimi yanıma alacağım suan kiradayim zaten kendime ait bi düzenim var. Bunu sonra düşünüyorum. Bundan 25 sene önce annesi bakmış bilmem ne, annesinin bırakacak bir annesi yakını vardır çocuğunu. Benim kimsem yok! Suan 25 sene önceki şartlar yok ,sadece kreş masrafı 15 bin. Hey yavrum hey, cocugu kreşe ver kendin çalış diyenler. Tamam vereyim evin kirası ni da sen öde. Boş yapmayin
Madem tek başına çocuk büyütme yeterliliğine sahip değilsin, sal çocuğu da babasının yanında bir düzeni var hiç yoktan. Kendi babası çocuk doğduğunda tırlatmış anlattığına göre, elin herifi aynı eve girmeyi beklerse tırlatmak için, o zaman napacaksın nasıl koruyacaksın o çocuğu? Sen evvel kendine sahip çık, çocuk kusur kalsın şimdilik.

Bende çenemi tutayım, ban is loading 😂
Ama akıl var mantik var be bibi, insan bu kafaya ulaşmak için ya bisey kullanıyor olmalı ya da IQ olarak ortalamanın altında falandır.
Çok parası olup çocuğuna da sana da bakarım diyen adamda da bir b.kluk ararım.
Öyle deme, çoğğk güzel ve dayanılmaz bir gadın bi kerem o. Değil adamlar, aileleri bile büyüleniyor hemen al bunu al bunu al al al al al diyolar fkfkfkf.

Ne bu acele ? Çocuk 3 yaşında olduğuna göre boşanalı çok olmamıştır. Sizin şu an herşeyi ince eleyip sık dokumanız lazım. Bir de zaten mutsuz bir evlilikten çıkmışken insan biraz soluklanmak dinlenmek istemez mi? “Aile ortamı”dediğiniz şeyi şu an için kızınızla siz de oluşturabilirsiniz. 3.bir şahsa gerek yok bunun için.sizinki yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi birşey.
Daha boşanamamış. Cekişmeli dava 2 senedir sürüyormuş. Bir de baba kişisi kızı için darp raporu çıkarıp konu sahibine iftira atmış, öyle diyor.

Kimse kızmasın, küçük çocuğu bebeği olan kadınlar evlenicem diye tutturduğu zaman Sıla bebek ve niceleri geliyor aklıma. Çocuk için iğrenç emelleri mi var bu adamların düşüncesi çıkmıyor kafamdan. Kadın birinden resmen ayrılmadan başkasını bulmuş, bulduğu yetmiyor boşandığı an adliyeden çıkıp hemen nikah salonuna koşacak. Velayetin babasında olmasını tercih ederim, zaten mahkemede öyle uygun görmüş. Elin herifi gelsin, hem bana hem kızıma baksın masraflarımızı karşılasın ben de evde yayılayım derdinde.

Back