- 21 Eylül 2017
- 2.419
- 6.103
- 158
- Konu Sahibi Hayallerin sonu
Eşinin memleketine gitmek kanser olmak için uzun yol, bence direk baryum yutun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Söz verdiyse tutmalı.Bende ilk tanıştığımda dedim ben başka yerde yaşayamam benim peşimi bırak diye. Kendi yapışıp kaldı ben giderim sorun olmaz falan diye. Benim derdim ailemin dibinden ayrılmak ayrılmamak değil ki. Ben hazmedemiyorum yalan dolanla evlen sonra nasılsa ikna ederim falan diye düşün. Bir kere daha güvenmek istiyorum ama sonrasında tayin istemezse boşanacağım yapacak bir şey yok. İnsanları kandırmak bu kadar kolay değil.
Yani Bursa dururkende Çankırıya gitmek ne bileyim cok sacma değil miMemuruz Benim Bursa eşimin Çankırı
yerleşelim burada düzen kuralım derse .....zaten öyle diyecek..İyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
Eşim ailesinden çekinmez pek ama ben dedim gidersem ve 3 4 sene sonra benim memlekete gitme vakti gelince gitmezsen boşarım seni dedim. Ama hala daha gitmesem mi diye içim içimi yiyor
Niye senin memleketine yerlessin adam sartmi gidin orta yerde bulun bi ev boyle durumlarda adamada kadinada hak veremiyorum benİyi günler hanımlar. Biz eşim ile çalıştığımız ilde tanıştık ve evlendik. Eşim evlenmeden önce benim memleketime yerleşeceğimiz konusunda bana söz verdi. 3 yıl oldu ve artık sözünü tutmasını istiyorum ama o bana önce benim memlekete gidelim 3 4 sene duralım sonra seninkine yerleşiriz diyor. Kabul etmek istemiyorum ama bulunduğumuz yerde de artık yaşamak istemiyorum. Ama onun memleketine gidincede yerleşelim burada düzen kuralım derse eğer ne yapacağım. Lütfen bir akıl verin.
Ne alakası var? nerede memlekete gitmek istemiyorum demişim acaba. İşiniz gücünüz eleştiri yapmak. Ayrıca biz tuhafız da bir siz normalsiniz.İyi de siz de tuhafsınız
Eşimin memleketine gitmek istemiyorum ama kendi memleketimde de durmak istemiyorum diyorsunuz
Muz yiyeyim çilek tadı gelsin gibi birşey
Eşiniz de ayrı tuhaf
Hak geçmesin 3 yıl benim memlekette yaşayalım sonra seninkine geçer 5 yıl kalırız sonra yine benim memlekete gideriz sonra tekrar seninkine geçeriz eşitleriz der gibi oyun oynar gibi kafalaaar güzel
Zaten ortada oturuyoruz. Benim yazdığımı anlamıyor musunuz. Baştan bana söz verdi sözünü tutmadı diyorum. Siz sizin memlekete yerleşmesi şart mı diyorsunuz. Şart değilse laf olsun diye insanlara söz verip hayallerini yıkmayacaksınız.Niye senin memleketine yerlessin adam sartmi gidin orta yerde bulun bi ev boyle durumlarda adamada kadinada hak veremiyorum ben
Ne alakasi var bastan soz vermekle hayat sartlari bir yurumuyor malesef demekki esinizde boyle dusunuyorki kalkip gitmiyor sizin memleketeZaten ortada oturuyoruz. Benim yazdığımı anlamıyor musunuz. Baştan bana söz verdi sözünü tutmadı diyorum. Siz sizin memlekete yerleşmesi şart mı diyorsunuz. Şart değilse laf olsun diye insanlara söz verip hayallerini yıkmayacaksınız.
Zaten ortada oturuyoruz. Benim yazdığımı anlamıyor musunuz. Baştan bana söz verdi sözünü tutmadı diyorum. Siz sizin memlekete yerleşmesi şart mı diyorsunuz. Şart değilse laf olsun diye insanlara söz verip hayallerini yıkmayacaksınız.
İşte bu şekilde diken üstünde yaşamak çok ama çok zor ve berbat !!İşte bende bundan korkuyorum bir türlü biryere gidemezsek sonrasında.
E o zaman evlenirken baştan hiçbir şey konuşulmasın nasıl olsa hayat şartlarına göre bakarız bir çaresine. Eşim benim sessiz ve ılımlı bir insan olmamı kullanmaya çalışıyor malesef.Ne alakasi var bastan soz vermekle hayat sartlari bir yurumuyor malesef demekki esinizde boyle dusunuyorki kalkip gitmiyor sizin memlekete