esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar hızlı evlendiysen adam gay de çıkar, mafya da.
Acele nedir tam okumadım ama bazı yerleri de bilemedim çok doğru gelmedi.
Evlenmek ne kadar normalse boşanmakta öyle.

Boşanmak niye zor geliyor ki.

hastane degil muayenehane, kafana göre hastaneye gidemiyorsun burda. ve burda hastanelerde polis falan yok. türkiye gibi degil. sadece türk sistemini biliyorsunuz ve ona göre düsünüp bana yalan söyledigimi ima ediyorsunuz.
Bak gülüm yurtdışında yaşadığını belirtmemissin bu bir. Daha önceden resmi evlilik yapmamana ragmen 2018 ve 2019 da hamile kalmak icin bayağı ugras vermissin bu iki. Kocanın yaşıni dahi bilmiyorsun üç. Dayak ve hakaret var ama bir sonuc yok bu dört. Insanlar şüphe edince onlara beddua etmissin bu da cok yanlis beş.

Ne olursa olsun bu mübarek gunlerde beddua etmeni dogru bulmuyorum.
Umarim 34 yasinin geregini yapar ve bu isi bir an once noktalarsin.

Haddini bil Beddua edip durma.. kimse sana kötü bisey demedi. İnanıp inanmamak bana kalmış bu seni hiç ilgilendirmez . Hakkmda ne diliyorsan iyi ya da kötü Allah sana on katını versin daha da yazma.
hakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma

Bu kadar hızlı evlendiysen adam gay de çıkar, mafya da.
Acele nedir tam okumadım ama bazı yerleri de bilemedim çok doğru gelmedi.
Evlenmek ne kadar normalse boşanmakta öyle.

Boşanmak niye zor geliyor ki.
hizli evlenmedim tanistik farkli ülkelerde oldugumuz icin yüz yüze az görüstük yoksa tanistiktan 17 ay sonra evlendik. o arada az görüstük yüz yüze yoksa internetten görüdtük whats apptan

hizli evlenmedim tanistik farkli ülkelerde oldugumuz icin yüz yüze az görüstük yoksa tanistiktan 17 ay sonra evlendik. o arada az görüstük yüz yüze yoksa internetten görüdtük whats apptan

Sanki çok matah bir şey.
İnsanlar 10 yıl çıktığı flörtünü tanımıyor.
Sen 17 ay da uygulama üzerinden görüştüğüm dediğin adamla evlenmişsin.

Sanki burası çok doğru :KK9:

hakli oldugunu düsünüyorsan bedduadan neden korkuyorsun ? sen bilirsin ister inan ister inanma ama gördügüm kadariyla hamilesin allah sana bedelini o karnindakiyle ödetsin o kadar büyük konusuyorum cünkü ben yalan söylemiyorum ben üzülüyorum burda sen gelmis üstüne ne diyorsun bana.
inanmiyorsan okuma yazma. insanlarin acisi var böyle senin gibiler gelip gelip konulara fale yalan yazip duruyor insanalrin ne cektigini bilmiyorsunuz ama allah büyük kimadiginla inanmadiginla sinar seni bu sözlerimi unutma
Sınırları aşma haddini bil doğmamış bir bebeğe böyle hakaret etmek hangi hakla olur..

evet tanimadim daha önce yüz yüze 2 defa 1 hafta kadar görüstük cok iyiydi o zamanlar. anlayamiyorum bi insan nasil bu kadar degisir. benim ailemede kendisini o kadar iyi tanitiyorki yani aile beni sucluor ona kizdigim icin söyledigi yalanlardan dolayi. öyle güzel kafaliyorki insanlari. suan biz gerce ortamda konusuyor olsaydik o da yanimda olsaydi bu kadar asla konusamazdim söz hakkim olmazdi bile konusmaya sira gelmiyor bana sustuyor lafa karistiriyor baska bise diyor küfür ediyor cekip gidiyor tehdit edior

1 hafta gördüğünüz adamın nesini tanıdınız da "nasıl bu kadar değişir" diyorsunuz?
Ayrıca kim, biri ısrar ediyor diye evlenir?
Kim 1 gün içinde nişan, nikah, düğün yapar? Sebep ne?

Adamla 2 hafta aynı evde kalmışsınız, yapmadığını bırakmamış. Gay olmasına sıra gelene kadar ohoo...
Boşanın gitsin neyi bekliyorsunuz?

Bak gülüm yurtdışında yaşadığını belirtmemissin bu bir. Daha önceden resmi evlilik yapmamana ragmen 2018 ve 2019 da hamile kalmak icin bayağı ugras vermissin bu iki. Kocanın yaşıni dahi bilmiyorsun üç. Dayak ve hakaret var ama bir sonuc yok bu dört. Insanlar şüphe edince onlara beddua etmissin bu da cok yanlis beş.

Ne olursa olsun bu mübarek gunlerde beddua etmeni dogru bulmuyorum.
Umarim 34 yasinin geregini yapar ve bu isi bir an once noktalarsin.
evet yazmadim en basta konuyla alakasi oldugunu düsünmedimden yada orasini düsünmedigimden haklisin

evet önceki esim vocuk cok istedi ugrastik olmadi iyikide olmamis diyorum simdi. zaten olmadi diye terketti en son denemeden sonra beni. o ara üzgünken tanidim bunu bosluktayken evlenmeyi düsünmüyordum istemiyordum.

haklisin bu mübarek günlerde beddua etmek istemezdim ama burda benim canim yanarken ben kötüyken bu konuyla dalga gecmeleri dahada cok yakiyor canimi o yüzden allaha havale ediyorum ve eminim kimse yasattigini yasamadan ölmez.

sagol sana tesekkür ederim anlayis gösteriyorsun yardimci olmaya calisiyorsun. insan olarak konusmaya ihtiyac duydum. o yüzden geldim buraya. insaniz insanlarin konusmaya ihtiyaci olur tek basimayim kimseyle konusmuyorum buraya geldim bende ama arada öyle densizler cikiyor iste ama senin gibi iyiler cogunlukta. iyi geldi burda yazismak sizinle

hamile kadina bile beddua edecek kadar asagiliksin. Bu konu fake ama bedduan sana baska yerlerden döner gelir

1 hafta gördüğünüz adamın nesini tanıdınız da "nasıl bu kadar değişir" diyorsunuz?
Ayrıca kim, biri ısrar ediyor diye evlenir?
Kim 1 gün içinde nişan, nikah, düğün yapar? Sebep ne?

Adamla 2 hafta aynı evde kalmışsınız, yapmadığını bırakmamış. Gay olmasına sıra gelene kadar ohoo...
Boşanın gitsin neyi bekliyorsunuz?
haklisin evet. tanimadim ama insan biriyle bir ömür gecirsede yinede taniyamiyor. cevremdede cok gördüm böyle. hata ettim

böyle söyleyerek canimi daha cok yakiyorsun. neler yasadigimi bilmiyorsun. bana inanmiyorsun ama allah sanada kimsenin sana inanmayacagi kadar cok acilar yasatsin. su mübarek günde ben durduk yere niye yazayim bunlari.

kisi herkezi kendi gibi bilirmis bu sözün ne kadar dogru oldugunuda es kisisinden anladim kendi yaptigi bütün pisliklerle sürekli bana iftira atti. ben kendimi biliyorum allahda biliyor burda bana yardim etmeye calisan en azindan benimle sohbet ederek bana iyi gelenlerden allah razi olsun
Bu Adamı bile anlatırken bi kere beddua etmedin neden arkadasımıza beddua ediyorsun?
Ne kadar mantıklı bu yazdıkların tutarsızlıklar var ayrıca insanlar belki ilk kez duyuyor böyle seyler inanamaması normal değil mi??

Hemen beddua ile savunmaya geçip konunun gerçek olduğunu bu şekilde kanıtlayamazsınız.

34 yasinda olduguna artik inanmiyorum. Yada 34 sun ama gercekten o olgunlukta degilsin. Yillarca annelik özlemi ceken bir kadin baska bir kadina üstelik daha 12 haftalik ya bu bedduayi eder mi? Insanin dili varmaz dili...

Boşanmak bizim toplumumuzda hep kötü karşılanır dert etmeyin iki gün konuşup kendi çenelerini yorarlar siz hayatınızı kurtarmaya bakın

evet orasi öyle. sonrasinda ne yapicam bilmiyorum. biri cocuk olmadi diye terketti gitti. ama benim bütün degerlerim iyiydi sorun kendisindeydi bence. yasi büyüktü benden baya.
simdi bu da böyle denk geldi.
yanlis secimleri kabul ediyorum kötü insanlara denk geliyorum :KK43:

Ben bu konuyu tam olarak anlamadım.
1.Sorup soruşturmadan 1 hafta içinde nasıl evlendiniz?
2. 2 hafta içinde nasıl bu kadar eziyet görebildiniz?
3.Ailenin yanında yaşadık bu süreçte diyorsunuz, bu adamın ailesi yok dediniz. Kendi aileniz ile birlikte mi aynı evde kaldınız? Eğer öyle ise ailenizin dayaklardan haberi olması lazım.
4. Şu an niye başka bir evdesiniz?
5. Bu adam 2 hafta sonra nereye gitti?
6. Evlilik cüzdanı nerede ?
7. Annenizin dairesinde bu adam arkadaşlarıyla hangi arada kaldı ?
8. Hangi ülkenin vatandaşısınız, şu an hangi ülkedesiniz ?

Ek olarak bulaşıcı hastalıklarla ilgili acilen test yaptırın (hpv, AIDS...)
Boşanmak için daha neyi bekliyorsunuz???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X