- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
simdiye kadar benim sözümün hic kiymeti olmadi aile icinde. hickimse beni saymadi dinlemedi. cevremde benim tanidiklarim bana cok güvenirler bilirler beni. onlardanda ayirdi o es kisisi. benim sözümün bi kiymeti yok. ailenin yaninda hep güclü kalmaya calistim onlarda canimi öyle cok yaktilarki üzüldügümü belli etmedim. allahtan baska kimsem yok. allaha cok dua ettim. ama insanlarada ihtiyac duydum o yüzden burda sizinle paylastimneden inanmasın kimse inanmasa mahkeme inanır ki o da yeter ayrıca kaç yaşında kadınsın sözünün kıymeti olur eminim ki
iste evlendikten sonra heran. aile yaninda farkli davrandi yalnizken farkli. aileyede cok saygisizlik etti.2 hafta birlikte yaşamadiniz ama dayak küfür ne zaman oldu? Yazdıklarınız uymuyor.
Bu sizin ikinci eşiniz mi?iste evlendikten sonra heran. aile yaninda farkli davrandi yalnizken farkli. aileyede cok saygisizlik etti.
Doktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir işdarp etmisti gece aradan 8-10 saat kadar gectikten sonra o farketmeden hemen gitmistim dr a yazdirmistim ama dr a sizde dursun demistim belge almadim isesem alirim. ama asil morluklar biraz daha vakit gecince belli oldu tam morardi
Boşanın ne bekliyorsunuz. Dayak küfür varsa diğer konuların ne önemi var?iste evlendikten sonra heran. aile yaninda farkli davrandi yalnizken farkli. aileyede cok saygisizlik etti.
ben teknolojiden pek anlamam. hatta hic anlamam. hep dua ettim cok canim yandiginda dua ettim ve her defasinda allah bana bunun gercek yüzünü gösterdi en sona nasil olduysa bu denk geldi. ekran fotosu cekebildim duruyor o. aileye anneme söyleyeyim diyorum sonrada kardesime yada en azindan birtanesine. o teknolojidende anlar ne yapmam konusundada mantikli fikir verebilir. ama dürüsttür o yasal olmayan biseyi hele birinin arkasindan is cevirmeyi kesinlikle yapmaz banada kizar neden karistiriyorsun baskasinin mailini diye. ondanda cekiniyorum bana kizcaklar aile kizcakYani ne kadar yasal bilmiyorum ama gmailinin kurtarma epostasını kendinize falan ayarlayın. Sitenin dökümlerini kağıt olarak falan da çıkarın emin bir yerde saklayın. Haklısınız hoş bir şey değil ama hemen boşanırsanız ki bu baya net bir boşanma sebebidir bir şansınız daha olur.
Bence konu fake. İçim bayıldı okurken resmenDoktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir iş
böyle söyleyerek canimi daha cok yakiyorsun. neler yasadigimi bilmiyorsun. bana inanmiyorsun ama allah sanada kimsenin sana inanmayacagi kadar cok acilar yasatsin. su mübarek günde ben durduk yere niye yazayim bunlari.Konu gerçek değil ondan tuhaf.
türkiyede resimli evlilik cüzdani veriyorlar filmlerden öyle gördüm ben ama burda öyle degilmis bende daha önce resmi evlenmedigimden bilmiyordum a4 seklinde kagit vardi icinde yaziyodu. zaten nikahaceleyle stres icinde oldu gec kalindi corona bisürü sorunBak gülüm bu kadar insan sana yaziyor umarim bizimle şaşşak gecmiyorsundur. 34 yasinda kadinsin. A4 kagidi verdiler adam kavga cikardi diyorsun.Adamin daha 27 yasinda mi 35 mi 15 mi onu bile bilmiyorsun. Kocanin yaşı kac? Ve sen bu adama annenin evini falan imza yetkisi taklidi hakkı taniyorsun dayak yiyor ama darp raporu almiyorsun psikolojik siddet hakaret küfür yalan siddetin fizikselini görüp susuyorsun. Ne darp raporu var ortada ne evlilik cuzdani ne avukata başvuru?!
Ben susuyorum. Gereken herseyi dedim mi dedim. Gerisi 34 yasinda bir kadin olarak senin kararin. Allah yardimcin olsun. Ben gerildim...
Ikinci evliliğin mi ?türkiyede resimli evlilik cüzdani veriyorlar filmlerden öyle gördüm ben ama burda öyle degilmis bende daha önce resmi evlenmedigimden bilmiyordum a4 seklinde kagit vardi icinde yaziyodu. zaten nikahaceleyle stres icinde oldu gec kalindi corona bisürü sorun
hastane degil muayenehane, kafana göre hastaneye gidemiyorsun burda. ve burda hastanelerde polis falan yok. türkiye gibi degil. sadece türk sistemini biliyorsunuz ve ona göre düsünüp bana yalan söyledigimi ima ediyorsunuz.Doktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir iş
evet dr da duruyo ama istedigin zaman gidip belgeyi alabiliyon cünkü sistemde kayitli olarak duruyor tüm belgeler. almaya korktum evde kimse görmesin diye o görür diyede korktum yanimdaydi evdeydi daha o yüzdenDoktora belge sizde dursun mu dedin? Hastane polisi ? Ay nolur simdi bayilacagim.... Bu iste bir terslik var yada bu terslikte bir iş
Birde hakaretler başlamış kiblendiniz hanımefendi.. bana inanmiyorsun ama allah sanada kimsenin sana inanmayacagi kadar cok acilar yasatsin. su mübarek günde ben durduk yere niye yazayim bunlari.
sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin aminBence konu fake. İçim bayıldı okurken resmen
bosanmak istiyorum vaktini ve seklini düsünüyorum bide aileye söylemeliyim önce. sonra bide bosandim diye kizarlarBeklemeden Boşanın
Haddini bil Beddua edip durma.. kimse sana kötü bisey demedi. İnanıp inanmamak bana kalmış bu seni hiç ilgilendirmez . Hakkmda ne diliyorsan iyi ya da kötü Allah sana on katını versin daha da yazma.sende bana böyle iftira atiyorsun yalan oldugunu söylüyorsun ya bunun bedelini en yakin zamanda senden ve en sevdiginden cikartsin o kadar canimi yaktin seninde yansin insallah. bana inanmiyorsun allah inandirsin amin
bende senin dedigini düsündüm bu escinsellik olayini ögrendikten sonra. göstermelik evlenmis herhalde ve o yüzden cocuk istiyor.adam hem psikolojik olarak ciddi sorunlar yaşıyor, hem şiddet eğilimi var hem de cinsel hayatı... eşcinsellik, tercihler, vs girmiyorum. seçimi öyle bir hayat olabilir, kendi bilir. ama böyle bir hayat yaşamak isterken başkasını kandırıp evlenmek büyük haksızlık.
hepsi ispatlayabileceğiniz şeyler. bence çekinmeden ailenizle paylaşın. elinizde kanıtlar var. eminim aileniz böyle biriyle olmanızı istemez.
anladığım kadarıyla topluma karşı, göstermelik bir evlilik istemiş.
resmi olarak ilk evlendim. ondan önce imam nikah biri vardi annem tanistirmisti onlada o istemisti. ondanda kötülük gördüm ama bunun yaninda cok iyiymis.Ikinci evliliğin mi ?
Cocugun var mi?
Yurtdisindasin anladim canim