- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.417
- 33
-
- Konu Sahibi vuslatahasretim
hic korkmadim merak etme istedigini soyleyebilirsin nasilsa hepsi sana donecekherkezin bana dedikleri hakaretleri kendilerine aynen iade ediyorum !! kendinizi hakki olarak görüyorsaniz bedduadan korkmayin ciddiye de almayin ama hakli oldugumu bildiginizden korktunuz
konu gercek malesef gercek. ve benimle dalga gecen herkezin canini allah daha beter yaksin AMINEtmezsen etme, sanki çok önemli
Dürüst, temiz kalpli falan değilsin. Konunun gerçek olduğuna da inanmıyorum.
Konu gerçekse ve bu kadar bedduayı ciddi ciddi yazıyorsan da allah şifa versin.
Gerçi fakesen de versin. Fazlaca ihtiyacın var çünkü.
o dalga gectigin dinin adaletinide azabinida öbür dünyada göreceksin bu dünyadada tadmaya basla insallah AMINN
Beddualarınızı okuyunca aklıma gelen
Gökten kemik yağdı mı?o dalga gectigin dinin adaletinide azabinida öbür dünyada göreceksin bu dünyadada tadmaya basla insallah AMINN
sevgilim degil esim !!! imam nikahli esim !!! allah huzurunda esim !!! resmi nikah sadece makamlar icin dünya icin önemli olan ahirettir ve ordada esim !!!Evet değmez haklısınız.
Sevgilisinden çocuk yapmaya çalışan biri yazınca böyle pek bir ironik oluyor
beddua hakedilen yere gidecek hakedenleri bulacak !! ben hakliyim icim rahatBedduanın dönüp dolaşıp sahibini bulduğunu unutma olur mu. Yazdıklarını bunun bilincinde olarak yaz.
konu gercek malesef gercek. ve benimle dalga gecen herkezin canini allah daha beter yaksin AMIN
o zaman sadece bekle ve gör sonrada beni hatirla agladigindahic korkmadim merak etme istedigini soyleyebilirsin nasilsa hepsi sana donecek
iptal olursa tabi daha iyi olur. ben hicbise istemiyorum borctan baska biseyi yok maddi manevi cok zarsr verdi bise istemiyorum benBütün belgeleri toplayin ve nikahi iptal edebilirmisiniz ona bakin. Bu evlilik yalanlar üzerinde kurulu sonucta. Haklarinizi alin. Ilk basina gelen siz degilsiniz
imam nikahın da beraber yasamaktan bir farkı yok kievet öyle ama yinede imam nikahi olmali. cocuk ben kendi üstüme yazdiracaktim olsaydi. ama istese ikimizinde üstüne olurdu bi yolunu bulunurdu o önemli degil. resmi nikah hep risk simdi basima gelen olay gibi. resmi olmasaydi rahat olurdum görüsmezfim onunla biterdi
Bu din mi????o dalga gectigin dinin adaletinide azabinida öbür dünyada göreceksin bu dünyadada tadmaya basla insallah AMINN
siz müslüman degilmisiniu bu nasil konusma böyle ? asil önemli olan imam nikahidir. resmi nikah dünyaliktir sadece ve mal mülk paylasimi icin kadinlarin türkiyedeki kadinlarin kendini garantiye alma amacidirimam nikahın da beraber yasamaktan bir farkı yok ki
Yani imam nikahta da beraber yasamakta da resmî bir bağlayıcılık yok.
İmam nikahın bir kutsallığı da yok
iptal olursa tabi daha iyi olur. ben hicbise istemiyorum borctan baska biseyi yok maddi manevi cok zarsr verdi bise istemiyorum ben
vidyoya bakmadim resimde imam görünüyo dini bise ve dinle alay ediyorsunuz burdaBu din mi????
Bu adam terör örgütü.
VATAN HAİNİ.
sen önce bunları araştır.
Asılsız beddua sahibine uğrar konun gerçek olsa bile kimseye beddua etmeye hakkınız yok.....
kesin hatirlarimo zaman sadece bekle ve gör sonrada beni hatirla agladiginda
Sen bu kafayla daha neler neler görürsünsiz müslüman degilmisiniu bu nasil konusma böyle ? asil önemli olan imam nikahidir. resmi nikah dünyaliktir sadece ve mal mülk paylasimi icin kadinlarin türkiyedeki kadinlarin kendini garantiye alma amacidir
istesem bile biseyi yokki borctan baska. hem biseleri olsa bile o vermemenin bi yolunu bulur halleder. ugrasamam gercekten.Haklarinizi yinede alin. Maddi manevi zarar vermis.
Ve eklemek isterim: yukarda neden beddua ettiginizi henüz okuyamadim. Ama ne olursa olsun kimsenin cocugunu birseye karistirmayin.Etik olmadigi bir kenara, cocuklari yetiskinlerin davranislari yüzünden asla katmamak lazim. Yetiskin biri ile istedigin kadar atis, ama cocuklari karistirmayin.
Siz iyi misiniz ya.haklisin yinede evlendik diye sabretmeye calistim. evlilik bir insana ya ödüldür yada sinavdir. benimde sinavim budur sabredeyim düzelir dedim hep alttan aldim iyi davrandim hertarafimi morartti sisirdi o 2 hafta icinde agrimayan yerim kalmadi o gitti 2 ayda anca bedensel olarak düzeldim ama piskolojik siddet hic durmadi hic azalmadi.