esin gay oldugunu ögrenmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hanfendi yanlış anlaşılmasın çok özür dilerim öyle olan bireyleri de kesinlikle asagiladigim için değil ama, sanki başkalarının kusur olarak gördüğü bedensel bi sakatlığınız bi hastalığınız varmış ya da hamile kalmışsınız aman bunu kimse almaz demişler de sizi bu adamla yangından mal kaçırır gibi evlendirmisler, siz de evlenmişsiniz. Gözümüzü bağlayıp sokakta tuttugunuzla evlenseydiniz, bu nasıl bi hayatla kumar oynamaktır? Bi de adamın dövmesi sovmesi yalanları nasıl problem değil de gay olduğu için boşanmak istiyosunuz. Tamam bu da bi boşanma sebebi de, dayağıni yalanını aman düzelir eder diye sineye çekmek ne demek adam basbaya paravan evlilik yapmış vatandaşlık almak için evlenmiş sadistin teki yahu! İlk dayağı yediğinizde çekip gideceksiniz sizi çocukluğunuzda karanlık odalara mi kapattılar canınızın hiç mi değeri yok! Gidin bi an önce bi avukata danışın bu adamdan nasıl kurtulacaginiza dair. Umarım tedavi edilebilir bi rahatsızlığınız falan vardır da o yüzden bu kadar saçma sapan işleri yapmissinizdir, normal bi insanin "nasılsa evlenmeyiz" diye kendini buralarda bulması hayra alamet değil çünkü.

Konunuzu okuyunca yaşadıklarınız için üzülmüştüm ama şimdi hiç üzülmüyorum. Herkes kalbinin ekmeğini yer. İçinizdeki zehiri buraya akıtmayın daha fazla.
bana saldiranlara iftira atanlara neden hicbirsey demiyor kimse ? ben burda neyle ugrasiyorum millet napiyo. inanmiyosan okuma yazma ne canini yakiyon milletin

Sen kimin canını yaktın da bunları yaşıyorsun?
benim hatam insanalra güvenmek oldu herkezi kendim gibi dürüst temiz kalpli sanmamdan oldu. ama cok iyi gördüm insanlar cok kötü bundan sonrada kimseye güvenmem hickimseyede hakkimi helal etmiyorum !!!

benim canimi yakanin cani yansin o kadinda benim canimi yakti onunda cani karnindakiyle yansin !!!
Sen yettin ama artık haaa. Başlarım şimdi senin canından da senden de. Senin konuna yalan demedim inanmıyorum demedim. Sayfalardır beddua edip duruyorsun psikolojik sıkıntıların vardır diye ses çıkarmıyorum. Sakın da kendini bişey zannetme korktuğum falan yok. Karşımda olsan yedirirdim sana bu lafları ama sen de o yürek zaten yok.
Mune Mune lütfen şu psikopata bi şey yap sinirlerim ayağa kalktı.

görürsün yakinda insallah karnindakini kaybettiginde yada saglam dogmadiginda AMIN

benim icin rahat dogruyu söylüyorum sen haksizlik yapiyorsun bedelinide allah elbet ödetir
Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.
Niye kocanizin bu kadar kotu bir adam ciktigina sasiriyorsunuz ki? Tam kararmis kalbinize goreymis.

Hanfendi yanlış anlaşılmasın çok özür dilerim öyle olan bireyleri de kesinlikle asagiladigim için değil ama, sanki başkalarının kusur olarak gördüğü bedensel bi sakatlığınız bi hastalığınız varmış ya da hamile kalmışsınız aman bunu kimse almaz demişler de sizi bu adamla yangından mal kaçırır gibi evlendirmisler, siz de evlenmişsiniz. Gözümüzü bağlayıp sokakta tuttugunuzla evlenseydiniz, bu nasıl bi hayatla kumar oynamaktır? Bi de adamın dövmesi sovmesi yalanları nasıl problem değil de gay olduğu için boşanmak istiyosunuz. Tamam bu da bi boşanma sebebi de, dayağıni yalanını aman düzelir eder diye sineye çekmek ne demek adam basbaya paravan evlilik yapmış vatandaşlık almak için evlenmiş sadistin teki yahu! İlk dayağı yediğinizde çekip gideceksiniz sizi çocukluğunuzda karanlık odalara mi kapattılar canınızın hiç mi değeri yok! Gidin bi an önce bi avukata danışın bu adamdan nasıl kurtulacaginiza dair. Umarım tedavi edilebilir bi rahatsızlığınız falan vardır da o yüzden bu kadar saçma sapan işleri yapmissinizdir, normal bi insanin "nasılsa evlenmeyiz" diye kendini buralarda bulması hayra alamet değil çünkü.
düzgüm yorum yazdigin icin tesekkür ederim. yanlis anlamadim. bi caresine bakcam mecburen

Mune Mune K Kazen bi bakin hele buralar karisik ruh hastasi herkese beddua ediyor
herkezin bana dedikleri hakaretleri kendilerine aynen iade ediyorum !! kendinizi hakki olarak görüyorsaniz bedduadan korkmayin ciddiye de almayin ama hakli oldugumu bildiginizden korktunuz

benim hatam insanalra güvenmek oldu herkezi kendim gibi dürüst temiz kalpli sanmamdan oldu. ama cok iyi gördüm insanlar cok kötü bundan sonrada kimseye güvenmem hickimseyede hakkimi helal etmiyorum !!!

Etmezsen etme, sanki çok önemli :işsiz:
Dürüst, temiz kalpli falan değilsin. Konunun gerçek olduğuna da inanmıyorum.
Konu gerçekse ve bu kadar bedduayı ciddi ciddi yazıyorsan da allah şifa versin.
Gerçi fakesen de versin. Fazlaca ihtiyacın var çünkü.

Tencere yuvarlanmis kapagini bulmus.
Niye kocanizin bu kadar kotu bir adam ciktigina sasiriyorsunuz ki? Tam kararmis kalbinize goreymis.
kalpleri yalniz allah bilir allah görür beni üzen iftira eden herkezin allah belasini versin en yakin zamanda

kendimi mühim olarak gördügümden degil kimsenin hakki kimsede kalmaz hicbir kul hakki kimsenin yanina kar kalmaz bunu diyorum ama dinden laftan anlamayanlara bos yere kendimi yormays deymez

Evet değmez haklısınız.
Sevgilisinden çocuk yapmaya çalışan biri yazınca böyle pek bir ironik oluyor😅

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X