- 7 Eylül 2012
- 5.285
- 4.039
- 173
Size ne tarz laflar sarf etti bilemeyeceğim ama inanın ben bile okurken bunaldım, lütfen kızmayın bana ama ben dayanamazdım bu kadar baskıya. Üstelik şimdiye kadar bir hatasını, bir yanlışınıda görmemişsiniz.
Bence eşinizle konuşun, işe girmek istiyorumdan önce çocuğumun artık kreşe gitmesini, kendi arkadaş çevresi ile olmasını vs. istiyorum diyip kreşe ikna edin ve hemen ardından sizde bir işe girin. Hem istemediğiniz kayınvalideniz gelmemiş olur, hem çocuğunuz kreşe gitmiş olur, hemde siz bir işe girmiş olursunuz.
güldürdün beni sağol yok cnm niye kızayım zaten kendime gelmek için açtım konuyu.kreş için çok küçük diyor annesini söyler o zaman ve birde şey demişti ben malum devlette çalışmayacağım için geç geleceğim eşimde özel sektörde kim alacak çocuğu nasıl olacak yada part time bir iş olurmu saatler uygun olursa kazandığım parayı kreşe verip yinede çalışmak istiyorum üstelik oğlumda bu yanlızlktan çok hırçın
Evde bunaldıkça eşinizi de bunaltmışsınız belli.
Şu anda siz çalışmadan kredi ödediğinize göre, çalışırken kendi maaşınızdan da kreş parasını ödeyebilirsiniz.
Buna da eşiniz birşey diyemez.
Ama bu evlilikte böyle gitmez.
O yüzüğü çıkarmakta o kadar basit değil.
Hatalarınız olduğunu kabul edin ve sıkıntılarınızı anlatın.
Bağırıp çağırmadan.
Ayrıca anneside girerse bu ortama kesin evliliğinizin sonu olur bunu da bilin.
Kreşler tüm gün zaten, iş çıkış saatinden gider alırsınız.
ya bana konuşmayalım değince ben gideyim o zaman dedim sen bilirsin bişey demem dedi.aslında onun evinde misafir değilim benimde evim ama istenmediğim yerde durmak gibi geliyor bana işte ayrılmak için gitmek değil dediğim kafa dinlemek için ama gitmicem en azından bugün bakalım akşam neler olacak.ben susmaktan küsmekten nefret ederim eşinle konuş diyorsunda dinlemek dahi istemiyor çünkü yine olacakmışmış.
bu sene aşırı kavga ediyoruz bazen oğlum neden oluyor bazen ben.hiçbir yanlışını görmediğim halde netin geçmişine bakıyorum gizlice tele bakıyorum.babasını geçen yıl kaybetti annesine düştü sen bir yana dünya bir yana dedğini duydum çok üzüldüm onun için hep ben olmak yada öyle bile olmasa duymak istiyorum.annesini kıskandım .birgün geçmişten eski sevgilisine faceden baktığını gördüm ki bende bakmıştım o zamanda büyük kavga ettik illa unutamadığımdan mi o... ne yapıyor diye bakmış olamazmıyım dedi beni niye kurcalıyorsun dedi face bile sildi sonunda affettirdim kendimi.birisiyle gözgöze gelip güldüğünü sandım ki bana mont alıyorduk ve pahalıda kendi ısrar etti eve gelince içimde tutamadım kaç defa işteyken arama eve gelince söyle demesine rağmen aradım o kimdi diye oğlunun üstüne yemin etti ben öyle sanmışım böyle böyle nedenler benim sorun çıkarmalarım işteyken aramalarım seviyorum yada sıkılıyorum ama onu çok yoruyorum evt o beni çekiyor ama onun sarfettiği lafları çoğunuz işitmemişsinizdirki ben babamdan hiç duymadım
eşinizin burcu nedir acaba?
benim erkek arkadaşım kova burcu ve arkadaşlarına çok düşkün ne zaman onlarla buluşsa beni unutur ve de aynı eşiniz gibi çok sinirlidir özellikle sabahları
bigün tatildeyken kahvaltıya gidecektik kaldırıyım dedim ayy bana bi bağırdı oturdum ağladım kaç saatsonra özür diledi.
ama iş biraz siz de bitiyor. bende ilk başlarda hırladım gürledim o da kinci olduğu için mevzu çok uzadı. sonra tüm isteklerimi , sinir olduğum konuları kibar ve tatlı bi dille anlatmaya başladım şimdi benden izin almadan arkadaşlarıyla buluşmaz bile. arkadaşları da onu çağırmadan önce bana sorarlar
sizde fevri davranmayın azcık tatlı dilli olun
sen işten kreşten herşeyden önce bi psikologa görün tatlım,yalnızlıktan can sıkıntısından ne yaptığının farkına varmıyosun,annesi için öyle demesi çok normal bak sende erkek evladı yetiştiriyosun,kocan öldüğünde oğlun sana destek olmasınmı.olması gerekenden daha fazlaz yanında olması senin hoşuna gitmezmi.anneyle oğlunun arasına sakın girme,eğer aralarına girsen daha ciddi problemler olur ve geri dönüşü olmayabilir.sonra evladınla baba evine dönersin ve emin ol annenin evinde kocanınki kadar rahat olamazsın,her dedikleri batar,her bakışlarında bi mana ararsın.bir an önce silkelen,evlilikte gurur bi yere kadar,en önemlisi bence hadi ayrıldınız yarın oğlun sana demicekmi anne neden ayrıldın babamla sen mantıklı ne cevap verebileceksin.bak yaşayacağınız güzel günleri düşün,oğluşunun doğum günlerini,okul zamanlarını,size heyecanla anlatacağı sevgili maceralarını düşün ve kocana oğluna sımsıkı sarıl..
eşim tipik yengeç uysal efendi dersin dıştan ama sinirlendirirsen birde benim gibi üstüne gidersen çığrından çıkar ağzından çıkanı kulağı duymaz seni yerin diplerine sokarda geri çıkartmaz asla.sabahları sinirli birgün giymek istediği pantolonu yok diye evi yıktı tabi bende çıkıştığım içinde.öyle kuzu sarması değil erkek arkadaşlarına düşkün değil zaten burda yok ama çıktığındada aramak istemez aman beyime pısırık falan derler mazallah
Bu sözlerimi inan empati ile söylüyorum, 7 yıla yakındır evli bir kadın olarak sana söyleyeceğim;
Yapma...
Kendin söylemişsin, içki kumar aldatma vs.. yok diye
Ondan bu kadar eminken...
Eşini bu kadar sıkma, kendine bir uğraş bul...
Yüzüğü takmadı diye biletimi al demen de çocukça olmuş,
Sadece biletini almasını istediğinde, gerçekten istediğinde söyle bunu...
Mutluluklar dilerim.
o kadarda ağır vakka değilim yaailemin yanındayken ben onu aramayı unuruyorum saatin farkına varmıyorum ama evdeyken hergeçen dk görüyorum.işe girersem herşey düzelir ben en çok okumadığıma yanıyorum maddide çok sıkıntılar çektik ara ara sıkışıyoruzda hala.evt oğlumun ilgisi hoşuma gider tabi ama eşimin annesine lafını en azından ben duymamalıydım ama kv çok ağlıyordu telde herhalde ondan söyledi.bugün inan onuda düşündüm çocuğumdan çok ailem kızar bana zaten arada anlatırım o da kızardı abartma diye yüzümde kocamannn bir gülümseme oluştu son cümlelerini okurken aminnn inşallah dua edin olur mu ben düzelsin istiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?