Merhaba arkadaşlar, bu siteyi uzun zamandır uzaktan takip edenlerdenim oldu ya bende içinden çıkamadığım bir durumu paylaşmak istedim.
İki buçuk yıl önce görüşerek tanışarak görücü usulü ile evlenip başka bir şehire gelin gittim. Kv ile altlı üstlü oturuyorum, bunu hep avantaj olarak güzel bir durum olarak gördüm ama maalesef öyle birşey olmadı. Geniş kalabalık bir aileyiz gerek elitlerimle görümcemle çok iyi anlaşırız ama kv ile eşimden yana dertlerim hiç bitmedi bitmeyecek sanırım.
Çok git gelli bir evlilik oldu bizimkisi sürekli çekip ailemin yanına geldim(eşim ile iletişimsizlik sorunu, derdimi anlatamama sorunu,aile fertlerinden biriyle problemim olsa daha anlatmama korkusu yüzünden) binbir özür ile geri döndüm.
Tam yoluna sokmaya çalışıyoruz tak bir telefon memleketten hal hatır soran biri sohbet sonunda kv nin memleketteki insanlara -evimin pis olduğunu- çarşafları bile onun değiştirdiğini(evliliğimin ilk ayları ailemin evinden döndüğümde çarşafların değiştiğini görüp eşime söylemedim sorun çıkmasın diye şimdi keşke diyorum tabi..) söylediğini öğrendim binbir yeminlerle.
Eşime söyledim inanmadı başta çünkü evlenmeden önce en önemli şeyin aile olduğunu aile içinde ki sırları dışarıya vermememin dedikodu olmamasının gerektiğini ısrarla söyleyen biri olarak annesinin bunu yaptığına inanamadı.
Annesi başka bir şehirde gelince konuşulacak ama mesele o değil kızlar ben kv kızmıyorum bunun sebebi de eşim bu rahatlığı veren otoriteyi kurmayan kendisi.
Ben annenle eskisi gibi olmam dediğimde bende ailenle görüşmem, annen bir türlü sevemedi dediğimde sevdiremedin ne yaptın ki dedi diğer gelinleri ne yapıyorsa daha fazlasını yaptım diyorum yine suçlu oluyorum daha çok şey var da uzatmak istemiyorum.
Ne önerirsiniz? O şehre alışamadım eşimle annesi arasındaki o bağ benim hanımı olduğum düşüncesinin oturmasına bile engel oluyor, eşim benle savaş içinde
Saygılar yaş 29