eşimle sürekli problem yaşıyoruz, tavsiyelerinize ihtiyacım var

kendıne bır uğraş bul canın sıkılmış senın kendınde dıyorsun dunyam eşim veoğlumdan oluşuyor dıye arkadaşlar edın sosoyal çevre yapmaya bak anlattığın kadarıyla adamın bişi yatığı yok bboşuna evlılığını yıpratma eşinin üzerine gıtme yıne sen zararlı çıkarsın

arkadaşının eşi hamile o bile eşini aramamış ne alaka ya 2 dk deseki bana anlatacaklarım var arıcam beklerim çay içtim değince iyice delirdim zaten 2 saat beklemeye gerilmiştim.uçaktan inmemişti binmeye gitmişti daha yeni orada karşılaşmış hay karşılaşmasaydı arkadaşının ısmarladığı çay bizi boşayacak neredeyse.oğlum gitmek istemedi diyemem daha öyle şeylerden anlamıyor kötü ettim gitcem demicektim.sofraya illa onunla oturuyorum oğlumda bazen atıştırıyor hatta yoğurt vs o ortamı yaşatıyorum muhakkak.genelde çok daral gelmedikçe yada bir yere gitmeyeceksem aramam günde 1 o arar canı sıkılırsa falan şuan telde yok zaten.eşya kırması fazla yok yeltenirdi hatta pc bile kaldırdı ama kımadı allahtan ama bu sefer gitti işte kendine yaptı birde tel masrafı çıktı belkide almayacak 2 gündür almadığına göre bilemiyorum.güzel dileklerin için allah razı olsun

sanırım eşin biraz bunalmış...
şunu unutma kaçan kovalanır...sen biraz kendını geri çek...sakin ol ..fevri davranacagın zaman kendine engel ol yani susmayı ogren
söz gumüşse sukut altındır....
yuzuk olayına gelınce sana blof yapıyor arkadaşım sanırım sen yuzuktak dıye ısrar ettın yada yuzuk takmasını onemsedıgını ona bellı ettın o da sana sınırlendıgı için yuzugu takmayarak senın sılahınla seni vuruyor ..taktik yanii
üzülme en kısa surede herşey yoluna girecektir.

tşk ederim yok okusaydım böyle olmazdım ben daha para bile isteyemiyorum ama eşim hakkınıda yemem hiçbirşeyden eksik bırakmaz oğlumuda tabi.sadece çok sinirli birazcık mülayim olsun kızayım isterdim ben azarın hertürlüsünü yiyiyorum ama o kendine laf ettirmiyor.

offf ben onu yapsam zaten olay bitecek.önceden hemen arardım birkaç aydır akşamı bekliyorum biraz değiştim bazı şeylerde seni kimse çekmez diyor ama bi o kadarda seviyor daha bu hafta benimle yine evlenirmisin demişti :2:bende sen dedim evlenirim tabi dedi bi anda nefret etmedi benden demi.evt yüzük konusunda inat huyumda çoktur evde dahi unutsa iş yerine gezme bahanesiyle gider verirdim akşamları çıkarıyor hemen eve girince çünkü yoluna girecekmi dersin biz balayında bile kavga eden bir çiftiz 4.5 yılda neler oldu siz hesaplayın.

tabiki nefret etmedi..sadece biraz fazla sinirlendi..
yüzük olayı da dogru tespit...senin buna taktıgını bıldıgı için tehtıt etmiş takmamakla..
aksam bende cıkarırım eve gıdınce ne var bunda ...ama dısarda parmagımdadır

konuma cvp veren herkese tşk ediyorum akşam sevdiğim bir arkadaşımla paylaşmıştım durumumu o da allah razı olsun gelmek istedi sonra gece eşleriimzde geldi tabi eşim gayettt soğuk ufak tefek laf çarpıtmalarımız oldu.ben yokken konuşmuşlar bu huyumdan çok bıktığını düzelmeyeceğimi bir sürü derdi varken üstüne gittiğimi evlilikten çok sıkıldığını söylemiş.onlar gidince açmısın tost yapayım dedim hayır dedi ve girdi bişeyler yedi artık delircem arkadaşım diyorki çok bunaltmışsın biraz sana çektirecek.ne yapmak istiyorsun dedim bende istiyorsan gideyim yada ara verelim yada boşanalım bu böyle olmaz dedim.en ufak bi yumuşama yok bu bu boyutta ilk defa oluyor hiçbirşey istemiyorum huzur istiyorum dedi ve sustum yattı şimdi bu arada seni çok seviyorum yapma böyle ok uzatmayalım dedim ama ben seni sevmiyorum böyle anlayışsız bir eşi sevmiyorum dedi gerçekten benden soğudumu eşim benim ayağımı öper hani çok sevdiğini biliyorum ama ne yapmak istiyor sizce

canım yorumları okumadım ama bir uğraş bulmalısın kendine
yalnız kaldıkça kocana sarıyorsun , bence bu şartlarda bu normal çünkü görüşcek kimsem yok demişsin apartmandada herkez çalışıyor demişsin
birde kocana zaman tanı toplasın biraz kendini sakın sıkma bunlatma sorun çıkarma şu an çok yapıcı olman lazım
eve geldiğinde huzur bulsun , hep güler yüzlü hoş sohbetli ol
burda durumu düzelticek olan sensin canım bu şartlarda :)

senin sorunun bu işte ailenden uzakta olmaya dayanamıyorsun bana göre.ailen sevdiklerin yakınında değil buda seni agresifleştiriyor.yoksa ben burda eşinle ilgili öyle büyük bi problem göremedim.eğer bu şekilde davranmaya devam edersen eşin senden soğur.zaten uzaklaşmaya başlamış.aynı durum benimde başımda aslında ama ben eşimden başka herşeye sarıyorum kafayı.bu arada senide çok iyi anlıyorum arkadaşım insanın ailesinden uzakta olması çok kötü bi durum.

Son düzenleme:

neye üzülüyorum biliyormusun sizler bile anlıyorsunuzda eşim anlamıyor elini uzatmıyor yaşça büyük abilik yapmıyor özrümü alttan almamı kabul etmiyor.hayattan beklentim bu değildi küçük bi yerde büyüdüm ve özeneceğim kimsem olmadı akıl verenimde onlar gibi ev hanımı olmak istedim iyi sandım ama farklı bizim orda komşuluklar samimiyetler vardı bense herkesten uzak yapayanlızım ailemde eşimde akadaşımda o benim için üstüme düşmüyor bu konuda o benden uzaklaştıkça dua ediyorum bende yaşamak istemiyorum.onuda kendimide üzdüğüm için her defasında pişman oluyorum ama içimdeki kurtlar beni yanlız bırakmıyor.kavga çıkartıyorum en ufak nedenlerden.çalışmak çok istiyorum yarın kreşleri arıcam ama benim iş saaitime uymalı yada nasıl yapmalıyım

bence senin yapman gereken su sıra evde yokmuşsun gibi davranmak, gerekmedikce konusma, sakın soru sorma ama öyle trip atar gibi de değil. ne bileyim kitap al kendine çocuk uyuyunca çekil köşene kitap oku. eşin yatsın uyusun mesela sen ondan sonra gir yataga. biraz o yalnızlığı yaşat ona aynı ev içinde. bu arada da bakımına eskisinden daha fazla özen göster. eve geldiğinde seni şık bi sekilde görsün. bi yerden sonra o da dayanamaz bence. ben sanmıyorum eşinin bi anda gercekten bitireceğini biraz göz dağı veriyor gibi. kolay mı öyle birden ayrılmak çocuk var ve eşinin yapısı gereği de öyle birine benzemiyor. sadece çok bunalmış, kendini onun yerine koy

sanırım haklısın benimde yapım gereği hemen sorun çözülsün isterim bağır çağır konuş ve bitsin.ama yok o uzatıyor e bende genelde üzen taraf olduğumdan ya sarılırım ya özür dilerim bu sefer istemez havalanır normalindede beni sen niye hiç öpmüyorsun diyen erkek bu.yani soğuk duramıyorum ama deneyeceğim ben birşey istermisin dediğinde hayır demesi sinirimi bozuyor ama zaten hep bakımlıyım beni çok beğenirler oğlumun benim olduğuna inanmazlar eşimde beni çok kıskanır giyemediklerim var mesela ama allah var benim ona uyguladığım baskıyı hiç yapmadı.cvp için tşkler önerini dinlicem

Eşin anlattığın kadarıyla seni seven ailesinin geçimi için çalışan seni dövmeyen aldatmayan bir insan kısacası artıları çok eksileri de var ama unutma ki kimse dört dörtlük değildir.Eşin sana ceza vermek istiyor bir süre sonra barışırsınız da tabi sen uzatmadıkça ama sen bu şekilde sürekli davranırsan eşin sevgiyi dışarda arar.Emin ol ki bulur da hayatta yapmaz deme yapabilir.Bence sen oturup düşünüp bir karar almalısın aldığın bu kararları da bir kağıda yaz.her sinirlendiğin de yada eşine kızdığında da bu yazdıklarını oku emin ol sakinleşeceksin.Kararlarını da mutlaka uygula.....
Şimdi gelelim eşinle barışmak için neler yapabilirsin.Bence eşine çok güzel bir mektup yazabilirsin Davranışının yanlış olduğunu pişman olduğunu bir daha yapmayacağını kendinin de bunaldığın için agresif davrandığını ve onu ne kadar çok sevdiğini artık bu tarz sorunları büyütmeyeceğini anlatan bir mektup yaz fazla da uzun olması eve gelince görebileceği bir yere koy üzerine de canım kocama diye yaz öncelikle onu okumalı sonra güzel bir sofra hazırlarsın onun sevdiği yemeklerden tatlıyı da unutma tatlı yer tatlı konuşursunuz yemekte de konuş güzel güzel......
Ve sakın boşanma lafını kullanma ve eşini bırakıp da küs olarak gitme yanlızlığa alışırsa senin için daha kötü olur.

tşk ederim artıları eksilerinden çok evt bana ceza vermek istiyor daha öncede uzatırdı ama bu sefer daha bi uzak belkide dolmuşluğundan.mektup işe yaramaz çünkü çok konuşmaya çalıştım hep aynısın değişmeyeceksin diyor yapmayacağım dememe inanmıyor çünkü bu ilk değil.çok sevdiğini biliyorum ama uzaklaştırıyorumda doğru onun çocuğu gibi oluyorum bazen borçlar bile paylaşmaz üzülüyorum yıkılıyorum diye hallederiz takma dünya malı diyemiyormuşum dahada üzüyormuşum

hiçbirşey değişmedi kızlar hala devam ettiriyor ılımlı yaklaşıyorum soğuk mesafeli cvplar sabah geçirdim oğlumla kapıda oğlumu ve beni muhakkak öperdi oğlumu öptü ve görüşürüz dedi gitti:2: ben ne yapayım bu adama bana ceza veriyor aklınca ama iyi günlerimizde ona fitil fitil ödeteceğim bişey söyleyin ne yapayım küssem olmuyor konuşsam olmuyor gitsem olmuyor.hani gitmeyecekmiydin diyecek kadar bile umurunda değilim yüzüğü yine takmadı gr ilerleme yok ben yatağıda ayırır diyordum ama yatakta yatıyor.bu kadar uzatması normal mi biz 3.gün muhakkak barışırdık ne yapmaya çalışıyor bir daha asla yapmamam için kendince göz dağımı veriyor

canım sen bayağı bi bunaltmışsın adamı.şimdi işyerinde bir sıkıntı yaşamış olabilir,arkadaşlarıyla sıkıntısı olabilir,ailesiyle olabilir insanın bir anı bir anını tutmuyor.bence çok üstüne gitme senden istediği biraz anlayışlı olman buda çok zor değil,sende haklısın ama gerçekten iş stresi çok başka bişey sende çalışınca anlayacaksın.yeri geliyo ben eşimin suratına telefonu kapatıığımı biliyorum suçu varmı yok ,ama inan öyle bir ana geliyorsunki hiçbiişeyi gözün görmüyor.sonrada arayıp özür diliyorum,işimin ne kadar stresli olduğunu bilir üst üste defalarca aramaz.bende aramam çünkü oda araba kullanıyor yolda birine sataşır meşgule düşürüyorsa ısrarla aramam yani .sende biraz gitme üstüne iş bak kendine çocuğunu kreşe vermek için hazırlık yap evde bişeylerle ilgilen ,inat ters tepiyo erkeklerde.

vicdan azabı çeksin istiyorum bozuk olan ruh halimi bozmaya devam ediyor yanlış insana arkamı yaslamışım olurda bu kadar olmaz.kendime ne yapabilirim ki ona bunu yaşatayım hastanelik olmak istiyorum bu durumu ters çevirmek için

durumu ters çevirmek için illa hastanelikmi olmak gerekiyor hala inat yapıyosun,adamla uğraşmayı bırakıp kendine gelsen en büyük değişmini yapmış olursun.evli bir kadın gibi değil çocuk gibi düşünüyosun.kendini değiştirmek yerine kocanı değiştirmeye çalışıyorsun

Son düzenleme:

Biz kadınlar zaman zaman ne kadar zor olabiliyoruz yahu. Sizin şu yazdıklarınız beni bile bunaltmışken adam ne yapsın?

Ne için vicdan azabı cekecek söyler misiniz?

sabahtan beri ağlıyorum düne nazaran bugün kötü durumdayım psikolojim iyice gidiyor.kocamı değiştirmek değil onada söyledim tamam fazla üstüne geldim ama uzatma diyorum hala aynı soğuk yüzüme bile bakmıyor arkadaşıma yaptığının cezasını ödeyecek o ağlıyor ben ağlayamıyorum bile demiş.bana ceza veriyor tam tersi olsun o benim için üzülsün istiyorum :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…