• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum yinede sizlerle istişare etmek istedim

4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
Severek mı evlenmıstınız?

Severek mı evlenmıstınız?
Görücü usulü bu evlilikten onncesi hikayem daha içler acısı aslında bu devede kulak ama böyle olacağını hiç ummadim çok aci dolu bir hayat gecirmiştim çok güzel olacagini umarak evlendim ama hala umudum var. Herşey icin

Hocalara gidip muska yazdırsalar, peşinize musibet taksalar hiç kimse size kendinizin verdiğinden daha büyük zarar veremezmiş.
Cinselliği olmayan, madde kullanılan, mutsuzluğun dibi görünen bir evlilikten üç tane çocuk yok artık yani.

Olabilir her türlü eleştiriye açığım çünkü kusurlarım olabilir Hatay'da yaşayacağım gidersem İstanbul gibi pahalı ve geçinmesi zor bı yer değil ama bilmiyorum. Annem ve kizkardesim çocuklara bakarsa çalışacağım
Depremden dolayı Hatay biraz sıkıntılı olmaz mı ? ev bulamayabilirsin yada kiralar yüksek olur.

4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
4 senede 2 cocuk 3 su yolda.Allahtan bıtmıs cıncel hayatınız bıtmese nolacaktı kımbılır🤦🏻‍♀️

2 cocuk bir de yolda bunların sucu ne bilinçsizce dünyaya getirmek, lise bitmemiş daha ünv bitirenler işsiz gezerken bu ne özgüven. Ayaklarınız yere bassın lütfen erken yasta evlendin 15 yas büyük adamla. Yasıtlarınız ünv de iken siz bunca sıkıntıyla ugrasıyorsunuz eşiniz de iyi sizi mutlu edecek biri cıksa bari. Elle tutulur bir yanı yok bu cocuklar ne olacak kiralar olmus dunya para hayatı tozpembe görmeyin kimse de yardım etmez cocuklar a üzüldüm.

Okulu Bitir atanması olan önlisans okuyun tez zamanda cocuk büyürken işi halledin cocuklar ac kalmasın

kurban olduğum siz ne yiyip içiyorsunuz bu kafalara gelmek için. işim gücüm evim arabam var yine boşanmak istesem düşünürüm 2 çocuğuma maddi manevi yetebilir miyim diye.
şu pahalılıkta 3 bebekle işsiz güçsüz kiralarda nasıl yaşayacaksın cidden merak ediyorum. bi bebeğin kakasını silip attığın bir paket ıslak mendil 20 lira olmuş bezini vs saymıyorum bile. çalıştın diyelim küçük çocukları bırakıp ki kimse 3 bebeğe bakmaz-asgari ücret çocuklarının bezine bakımına yetmez evi kirayı yemeyi içmeyi geçtim
biraz mantıklı düşün. dışardan liseyi bitir bi meslek edinmeye çalış belediye halk eğitim vs den çocukları biraz büyüt sonra çalışmaya başla ve yolunu çiz.
böyle paldır küldür olmaz o iş
bi de lütfen artık üreme yazık günah o bebelere

Back