4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona