• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum yinede sizlerle istişare etmek istedim

Bebek hazırlığı yapan birisi olarak bu dönemin eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. Herşeyin en iyisi olmasın denilse bile orta halli iş görecek şeyler alınsa bile inanılmaz fiyatlar tutuyor o hazırlık. Hamilelikte ve doğunca bebeğin sağlık giderlerinden bahsetmiyorum bile. Maddi boyutun yanında birde manevi boyutu var işin. Yargılamıyorum, kınamıyorum inan ki ama bir kesim çocuğun daha mercimekken ki halinde ailesinin gelişimine yatırım yapması bir kesim çocuğunda dikkatsizlikler/isteksizlikler/yetersizlikler içerisinde bu dünyaya gelmesi ve aslında hakkı olan şeylere zor yoldan ulaşacak olması beni bir miktar üzüyor. Umarım iyi bir annesinizdir de evlatlarınız sevgi ve ilgi açlığı olsun çekmiyordur.

Bir üye yazmış. Gerçeklik algınız bana da düşük geldi. Üniversite mezunu değilsiniz, 3 aylık hamilesiniz, 3 çocuğunuz var. Problemli bir eski eşisiniz olacak. Buna rağmen sorunum olmaz diyorsunuz. Eşiniz nafaka veririö demiş (asla bel bağlamayın ondan gelecek paraya, 3 çocuğun 4 4 lük bakımını karşılayabileceğine inanmıyorum bu profilin), aileniz kapımız açık demiş ( iş ciddiye binince de aynı fikirde olacaklar mı? Çok emin değilim.) buna rağmen ben size direkt boşanın veya boşanmayın demem.

Söyleyebileceğim tek şey, önce bir koşullarınızı netleştirin. Hayal dünyasında değil gerçek dünyada planlar kurun. Mesela bir bakın hatayda kiralar nasıl? Aylık mutfak alışverişleri ne kadar utuyor? Sizin geçinmeniz için nelere ihtiyacınız bar? Aileniz samimi ve ciddi mi? Önce mevcut durumu her yönüyle analiz edin. Herşey tamamsa tabiki boşanın. Ama değilse b planı kurun.
İşte konuya yapılacak en güzel yorum 👏👏

4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
4 Yıllık evlilikte 3 çocuk muhabbetinden sonra okumayı bıraktım hayatta başarılar

Çiftler arasında 10 yaş bile çok fazla sorunlara neden olurken 15 yaş farkı ile evlenmiş siniz yetmemiş 24 yaşında 3 tane çocuk yapmışsınız. Kendi hayatını mahfetmek için elinden geleni yapmışsın ve başarılı da olmuşsun. Bari 4. çocuğu yapma

Tamam bunu yapmaya calisicam ❤️
Canım bak zaten lise son sınıftan ayrılmışsınya önce bir diplomanı al.Sonra da özel güvenlik olmak için kurslar var git sertifikanı al.Garanti bir işin olsun önce.Sana bakarız diyen ailene de koşulsuz güvenme.3 çocukla çıktığın eve muhtaç olmak kolay değil iyi düşun.Kendini nasıl kurtarabilirsin bunun çözümünü bul.Allah yardımcın olsun.

Lutfen her sene bir cocuk dogurmaya devam etmeyin, 3.cocuktan sonra tuplerinizi baglatin. Muhtemelen bu sartlarda bosanamazsiniz ama onceliginiz cocuk sahibi olmanizi engellemek olsun.

24 yaş 3.cocuga hamilelik. gerçekten kabus gibisiniz. bu saçma sapan hayatinizinin bedelini ne anneniz ne de kiz kardeşiniz ödemek zorunda değil. niye 3 çocuğa bakmak zorunda olsun ki insanlar? ustelik hepsi küçük bakıma muhtaçlar. onlara da yazık değil mi? her insan hatalarının bedelini öder ama maalesef aile de burada çok buyuk sorunlar yasıyorlar kızlarının yaptığı mantıksız hareketler yüzünden. onlara da üzüldüm açıkçası. çocukları zaten saymıyorum. kiyamam esrarci bir baba sürekli doguran bir ana ve ucu açık bir hayat. lütfen doğru insanlar sevin, yanlışsa da 4 senede 3 tane dogurmayin kızlarrrrrrr. doğurmak marifet değil yapmayın bunu. büktü hayatında 1 covukneyine yetmedi de 3.ye hamile kaldın ablacim?😔seni olduğu kadar aileni de bebeklerini de zor bir hayat bekliyor. keşke sihirli bir değnek olsa da kızlarımız yanlışlar yapmasa...

Lise 4de çıktım okuldan mezun olamadım.
Üniversite mezunlarının iş bulamadığı ülkede liseyi bile bitirmeden nasıl iş bulacaksın?Önce bir hedef belirle en azından liseyi dışarıdan bitir. Liseyi 4e kadar okuduysan 1 yıl içinde mezun olursun.Sonra da en azından bir kaç tane bilgisayar Office programı kullanmayı öğren.

4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
Kendinden 15 yaşça büyük biriyle evlenmek için savunmaya geçen kk kızları vardı , hayatınız onlara ders olsun.
Bosanin ailenizin yanına gidin aileniz çocuklara baksın siz de çalışın.
4 yıla istenmeyen cinsellikle 3 çocuk ayakta alkışlıyorum. Hadi o korunmadi senin hiç mi akıl verenin olmadı bir hap alıp kullanmadın ? Devlet ucretsiz spiral taktiriyor ,ücretsiz kondom dağıtıyor. Esin sağlıklı biri bile olsa 24 yaşında kendine hiç mi acimadin, rahminin sagligini düşünmedin.

Olan olmuş demeyi çok isterdim ama bu yazınızı okuyanlardan belki yolun başında olacaklara özellikle yazdım yorumumu.

Hayatınız mahvetmek için elinizden ne geliyorsa yapmışsınız. 15 yaş büyük herif , 24 yaş , 3 çocuk. Para veririm dediklerine bakmayın erkeklerin. İcraata gelince çok güzel yan çiziyorlar. Gerçekten kızlarımızın hiç mi aklı yok diye düşünüyorum artık.

Neden bu kadar çocuk yaptınız?

Nasıl bir ışık görmüştünüz bu 35 yaşındaki esrar içen adamda?

Sizin gibi insanların çocukları ihmale ve istismara açık oluyor..

Çocuklarına çok dikkat et, gözünün önünden ayırma, biraz büyüsünler öyle çalış.

Off ya o dünyadan habersiz, masumlara çok üzüldüm. Dilerim hep iyi insanlar çıksın karşılarına:KK43:

Bosanin ya da boşanmayın diyemem ama devam edecek olursanız mutlaka bi destek alın cift terapisi özellikle

Baştan sona hatalar dolu.
Gençsin bir an önce kurtul ve yoluna bak.
Zor olacak ama inan şu yaşadıkların daha zor.

Küçücük yaşta bu kadar üreme merakı nedennnn , yaşıtların hala üniversite okurken hayatına 3 çocuk ve de saçma sapan eşşek kadar bir adam sığdırmışsın sadece çocuklara acıdım...

Canım bak zaten lise son sınıftan ayrılmışsınya önce bir diplomanı al.Sonra da özel güvenlik olmak için kurslar var git sertifikanı al.Garanti bir işin olsun önce.Sana bakarız diyen ailene de koşulsuz güvenme.3 çocukla çıktığın eve muhtaç olmak kolay değil iyi düşun.Kendini nasıl kurtarabilirsin bunun çözümünü bul.Allah yardımcın olsun.

Teşekkür ederim düşünceleriniz için fikirleriniz yolumu aydinlatti.

Hayatım boyunca bekarligimda gerek okul hayatımda hiç birzaman sağlam ve sağlıklı fikirle bana yardımcı olan bir ailem olmadı hep tek kaldimm ve yanlış kararlar aldım aslında hep yanlizdim kendimi çok cehalet içerisinde ve bir aptal gibi hissediyorum..

Back