• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istiyorum yinede sizlerle istişare etmek istedim

Önce okulunu bitir elinde birsey olsun lise mezunu olmadan nerede ne iş bulurum zannediyorsun nafaka dediğin çocuk başı 500tl alırsan ancak öp başına koy devlet çocuklar para vermez neden versin.
4. Çocuğu da yapma o çocuklar şimdiden dünya kdr fiziksel sorun ihtimali yaşıyor Esrar kullanan adamdan çocuk mu yapılır ya

Düşünsene annen b*k gibi hayatına, esrarcı kocasına filan dayanamayıp hayata tutunmak için seni yapıyor.

Yine tutunamiyor, bir de kardeşini yapıyor o da yetmiyor cinsel açıdan yetersiz esrarcı, 35 yaşında 20 yaşında kadınla evlenecek kadar ağır sorunlu kocasından bir kere daha hamile kalıyor.

Bacım olmuyorsa olmuyordur ne bu tutunma merakı hayata böyle.
Üç çocuğuna verdiğin kadere bak.
Evet anneler verir çocuğunun kaderini.

Boşanıp üç çocukla ne yapacaksın, çocuklar küçük çalışamazsin.
Muhtemelen senin esrarcı kocan ailene dirlik vermez, silahla kapıya dayanır.
Bir sorun çıkarır, kendini ve cocuklarini yakman yetmiyor gibi bir de aileni yakarsın.

Sen kendin mi istedin? Seni bu adama zorla mi verdiler?

Vallahi helal olsun tam olarak bu
Esrarci baba ile dünya kadar hastalık var mı yok mu farkında bile değil..

Lise 4de çıktım okuldan mezun olamadım.

geçinmekle ilgili sıkıntın yok mu? biraz gerçeklik algınız zayıf geldi kusura bakmayın
Olabilir her türlü eleştiriye açığım çünkü kusurlarım olabilir Hatay'da yaşayacağım gidersem İstanbul gibi pahalı ve geçinmesi zor bı yer değil ama bilmiyorum. Annem ve kizkardesim çocuklara bakarsa çalışacağım

Önce okulunu bitir elinde birsey olsun lise mezunu olmadan nerede ne iş bulurum zannediyorsun nafaka dediğin çocuk başı 500tl alırsan ancak öp başına koy devlet çocuklar para vermez neden versin.
4. Çocuğu da yapma o çocuklar şimdiden dünya kdr fiziksel sorun ihtimali yaşıyor Esrar kullanan adamdan çocuk mu yapılır ya
Surekli ve bağımlı derecesinde değildi benim iradem var istediğim zaman içmem diyordu.

Doğru ama boşanmak için evlenmedim ki.boyle olacağını hiç tahmin etmedim ilk zamanda hamile kaldım gurbetteyim hiç tanımıyordum. çocuklar bana hayatımda tutunacak dal.olur diye düşündüm
Allah yardımcınız olsun

4yildir evliyim 24yasindayim iki kızım var biri 3 diğeri 2 yaşında 3bucuk aylık hamileyim çok cinsel hayatımız olmamasına rağmen hamile kaldım istemiyorum ama aldırmakta ağır geliyor neyse doğurmaya karar verdim eşimle aramızda 15 yaş var ve yaşın aramızda sorunlar çıkaracağını hiç düşünmemiştim çok yanılmışım neyse bana çok piskolojik baskılar uyguluyordu zindan hayatı yaşıyorum aşırı hastalık derecesinde kıskançlığı var herşeyden biseyler çıkarıyor cinsellik konusunda ise çok zayıf hiç mutlu edemiyor yatak odasında da bitmiş durumdayız ...çok neşeli ve hayat dolu biriydim çok zayıfladım çöktüm memlekete gittiğimde ailem arkadaşlarım gördüğünde ne oldu sana böyle diyip mutsuzluğumun dışardan çok belli olduğunu söylediler neyse sonra esrar içmeye başladı ben hep sabrettim şimdi bıraktı hata yaptığını söyledi bidaha içmedi beni çok ihmal etti arkadaşlarıyla sabaha kadar gezdi ben iki çocukla evde yanlız kaldım hep bunlar geçti şimdilik artık yeni sayfa açalım.duzelicem ben dedi şimdilik iyi gidiyor ama çok soğudum yoruldum eskisi gibi olamiyorum onunla yatamiyorum konuşmak istemiyorum hatta görmek.bile istemiyorum ayrılmaya.karar verdik sonra o vazgeçti ben hala istiyorum sizce ne yapmalıyım böyle yaşamaya dayanamıyorum ruh gibi duygusuz mutsuz hiç bişey hissetmiyorum ona
24 yaşında 2 çocuk ve yeni hamilelik iyi ki cinseliginiz kötüymüş. Mutsuz evliliginize her yıl yeni bir çocuk doğurma çabanizi da anlayamadım.

24 yaşında 2 çocuk ve yeni hamilelik iyi ki cinseliginiz kötüymüş. Mutsuz evliliginize her yıl yeni bir çocuk doğurma çabanizi da anlayamadım.
Aynen öyle 27 olacağım evlenme ve çocuktan korkuyorum bir tanesinden korkarken 3 tanesi rüyamda ki kabustan bile kötü

Nafaka veririm diyenleri unut...oyle bi dunya zor esiniz yuzde 1 lik dilimde ise ala ama sanmam.
sen teksin bosaninca daha iyi anlayacaksın plansiz 5 kurussiz bosanma helede 3 cocukla.
bosanan insanların hikayelerini oku kendine nasil yol cizersin ona bak

Herhangi bir çaba yok çok aptallik ettim tam anlamıyla korunmadiğim için

Mutsuz bir evliliğe, bağımlı bir adama 3 çocuk neden be kardeşim? O çocuklara yazık günah değil mi? Mutsuz bir evde büyüyecekler.
Aileniz destekliyorsa ayrılın tabiki. Sizde dışarıdan önce liseyi bitirin sonra okumak istiyorsanız açıktan veya örgün eğitimden okuyun veya çalışın.
Nafaka verir evet ama o parayla çocukların bezi, maması ya karşılanır ya da onlara bile yetmez. Ha o da verirse. Boşanmadan veririm nafaka demek kolay.

Ben çocuklar için mutsuz bir evlilige katlanmak yerine ayrılıp sağlıklı mutlu bir anne ile büyümelerini daha doğru buluyorum kendime göre planlarım var çalışmıyorum ev hanımıydim. Ama iş bulabilirim ailemin bana destek olacağına inanıyorum madiyatt ise nafaka ve devlet çocuklar için para verirse o başka bir gelirim olmaz heralde.. gecimden yana bir endişem yok manevi destege ihtiyacım var okadar
Maddi sıkıntınız yokmuş,bu çok iyi.

Manevi olarak da aileniz de arkanızdaymış bu da süper!

Son olarak desteği bizden bekliyorsanız biz de boşanın diyoruz.

Eee neyi bekliyorsunuz acaba?

Boşanıp ailenin yanında mi yaşayacaksın beterin beteri durumu olmasın ailen nasıl 3 tane torunu kabul edebilecekler mi Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin her şeyi kafanda ölc tart ona göre karar ver bence

Boşanıp ailenin yanında mi yaşayacaksın beterin beteri durumu olmasın ailen nasıl 3 tane torunu kabul edebilecekler mi Kendi ayaklarının üzerinde durabilecek misin her şeyi kafanda ölc tart ona göre karar ver bence
Aynen annem sigamadi tek çocukla
Bende tek çocukla gelsem sigamam bence 3 çocuk bambaşka

Bebeği dogurana kadar sonra başka eve taşınacam kızkardesimle

Bebek hazırlığı yapan birisi olarak bu dönemin eskisi gibi olduğunu düşünmüyorum. Herşeyin en iyisi olmasın denilse bile orta halli iş görecek şeyler alınsa bile inanılmaz fiyatlar tutuyor o hazırlık. Hamilelikte ve doğunca bebeğin sağlık giderlerinden bahsetmiyorum bile. Maddi boyutun yanında birde manevi boyutu var işin. Yargılamıyorum, kınamıyorum inan ki ama bir kesim çocuğun daha mercimekken ki halinde ailesinin gelişimine yatırım yapması bir kesim çocuğunda dikkatsizlikler/isteksizlikler/yetersizlikler içerisinde bu dünyaya gelmesi ve aslında hakkı olan şeylere zor yoldan ulaşacak olması beni bir miktar üzüyor. Umarım iyi bir annesinizdir de evlatlarınız sevgi ve ilgi açlığı olsun çekmiyordur.

Bir üye yazmış. Gerçeklik algınız bana da düşük geldi. Üniversite mezunu değilsiniz, 3 aylık hamilesiniz, 3 çocuğunuz var. Problemli bir eski eşisiniz olacak. Buna rağmen sorunum olmaz diyorsunuz. Eşiniz nafaka veririö demiş (asla bel bağlamayın ondan gelecek paraya, 3 çocuğun 4 4 lük bakımını karşılayabileceğine inanmıyorum bu profilin), aileniz kapımız açık demiş ( iş ciddiye binince de aynı fikirde olacaklar mı? Çok emin değilim.) buna rağmen ben size direkt boşanın veya boşanmayın demem.

Söyleyebileceğim tek şey, önce bir koşullarınızı netleştirin. Hayal dünyasında değil gerçek dünyada planlar kurun. Mesela bir bakın hatayda kiralar nasıl? Aylık mutfak alışverişleri ne kadar utuyor? Sizin geçinmeniz için nelere ihtiyacınız bar? Aileniz samimi ve ciddi mi? Önce mevcut durumu her yönüyle analiz edin. Herşey tamamsa tabiki boşanın. Ama değilse b planı kurun.

Kaderin en püf noktası eş seçimidir
Yaşayacağın tüm olaylar bu seçimle şekil alır
Eğer hakkını yanlış kişiden yana kullanırsan bedelini çok ağır bir şekilde ödersin
Yalnızca seninlede bitmez, evlatların öder, eş dost öder, çevrende kim varsa bu bedelden nasibine düşeni alır
Dünyanın en mutlu insanı kimdir diye sorsalar eş seçimini doğru yapanlardır derim

Sana üzüldüm ayrı ama evlatlarına daha çok üzüldüm

Back