• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle sürekli problem yaşıyoruz, tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bence üstüne gitme, biraz sabırlı ol ve akışına bırak, hep böyle devam edecek değil.

Madem değişmeye karar verdin, bunu ona hissettir, göster ve bunaltma canım.

anladığım kadarıyla sen yalnızlıktan sıkıntıdan eşine çok sarmışsın üstüne çok gitmişsin adam da artık dolmuş bu son olayda artık tuz biber olmuş adam uzatıyor yumuşamıyor:50:öncelikle sakin ol kocanı kendi haline bırak fevri davrandım özür dilerim bir daha olmayacak de ve hiçbir şey olmamış gibi davran bunalım takılma gerçekten sıkılsanda bunu eşine çok yansıtma evde kendine uğraşlar bul birkaç arkadaş edin kitap oku yürüyüşe çık imkanın varsa kurslara katıl çocuğun biraz büyüyünce de mutlaka çalış canım belli ki sen ev hanımı olacak bir kadın değilsin evde sıkıldıkça eşinle ara bozuluyor mutlaka çalışmalısın:31:

anladığım kadarıyla sen yalnızlıktan sıkıntıdan eşine çok sarmışsın üstüne çok gitmişsin adam da artık dolmuş bu son olayda artık tuz biber olmuş adam uzatıyor yumuşamıyor:50:öncelikle sakin ol kocanı kendi haline bırak fevri davrandım özür dilerim bir daha olmayacak de ve hiçbir şey olmamış gibi davran bunalım takılma gerçekten sıkılsanda bunu eşine çok yansıtma evde kendine uğraşlar bul birkaç arkadaş edin kitap oku yürüyüşe çık imkanın varsa kurslara katıl çocuğun biraz büyüyünce de mutlaka çalış canım belli ki sen ev hanımı olacak bir kadın değilsin evde sıkıldıkça eşinle ara bozuluyor mutlaka çalışmalısın:31:

hemde nasıl onu çok yıpratmışım bu derece olduğunun farkında değildim o da emdiğim sütü burnumdan getiriyor.yumuşamamasının bi sebebide maddi olarakta sıkışmamız sanırım aracımızı satacakmış ben arkadaşımdan öğrendim.bende destek olamayınca oda çığrından çıktı acısını benden çıkarıyor.kesinlikle çalışcam ama en az 1 senem daha var offf

merhaba
okurken biraz kendimi gördüm yani ben yeni evliyim evlenmeden işten çıktım ve aylardır evdeyim eve alışmam zor oldu ilk başlarda bende eşime sarıyordum tartışmalar çıkıyordu ama baktım olmuyor işe girmemi de henüz erken biraz dinlen diyor eşim kursa başladım şimdi kurslar bitti eve de alışıyorum sana tavsiyem şu olur canım eğer eşine güveniyorsan seni kırdığı lafları sende ona söylemissindir muhtemelen affedilir şeyler ama erkekler herzaman ilk adımı atmaz sen yap gurur herzaman işe yaramıyor bence kendini affettir seni seviyorsa zaten inadı geçer ve herşey yoluna girer.Ne bilim güzel bir sofra hazırlayabilirsin küçük bi hediye güzelce giyinip akşam karşıla özürünü dile tabi bida yapmamak şartıyla bir telefon alabilirsin mesela ailenin yanına gitmeyide düşünme bence halledilemez bir sorun değil sadece çok bunaldığın için çıkmaza girmişsin umarım herşey yoluna girer...

merhaba
okurken biraz kendimi gördüm yani ben yeni evliyim evlenmeden işten çıktım ve aylardır evdeyim eve alışmam zor oldu ilk başlarda bende eşime sarıyordum tartışmalar çıkıyordu ama baktım olmuyor işe girmemi de henüz erken biraz dinlen diyor eşim kursa başladım şimdi kurslar bitti eve de alışıyorum sana tavsiyem şu olur canım eğer eşine güveniyorsan seni kırdığı lafları sende ona söylemissindir muhtemelen affedilir şeyler ama erkekler herzaman ilk adımı atmaz sen yap gurur herzaman işe yaramıyor bence kendini affettir seni seviyorsa zaten inadı geçer ve herşey yoluna girer.Ne bilim güzel bir sofra hazırlayabilirsin küçük bi hediye güzelce giyinip akşam karşıla özürünü dile tabi bida yapmamak şartıyla bir telefon alabilirsin mesela ailenin yanına gitmeyide düşünme bence halledilemez bir sorun değil sadece çok bunaldığın için çıkmaza girmişsin umarım herşey yoluna girer...

allah mesut etsin cnm.bana göre hiç uzatılacak bişey değil ama eşime göre bardak taştı.özür diledim konuşmaya çalıştım kapıları tamamen kapalı evde ben yokmuşum gibi davranıyor bana ceza veriyor akıllı ama beni tüketiyor zar zor aldığım 2 kiloyu vermişimdir 49 kiloyum :(moralim bozuk onunla kötü olunca hayattan tat almıyorum ama o işte ne güzel kafasını dağıtıp akşam bana surat yapmaya devam edecek.ben onu tavırlarımla şüphelerimle acıtıyormuşum oda laflarıyla kalbime yumruk oturtuyor cnm aslında bu 1 yıldır başımızda kavgalarımız olurdu ama 1 gün en fazla 2 güne biter kimse uzatmazdı ben bir daha aynı hatayı yapmayayım diye yapıyor şimdi.tel almayı çok isterdim çalışıyor olsam düşünmezdim bile hemen alırdım ama malesef

kanka olmaya karar verdim konuştuk biraz gayet ciddi tamam dedim ev arkadaşı olalaım o zaman ben yine görevlerimi yerine getiririm bitirmek istersen de giderim dedim bişey demiyor.akşam gelince ne olacak bakalım allahım şu sinirim olmasa kendimi baya toparladım o gelip ters davranınca benimkilerde geliyor ama gırgıra vurayım diyorum varmı tavsiyeleriniz.mesela ev arkadaşı çay içermisin gibi gırgırla anlarmı ki :1:

kanka olmaya karar verdim konuştuk biraz gayet ciddi tamam dedim ev arkadaşı olalaım o zaman ben yine görevlerimi yerine getiririm bitirmek istersen de giderim dedim bişey demiyor.akşam gelince ne olacak bakalım allahım şu sinirim olmasa kendimi baya toparladım o gelip ters davranınca benimkilerde geliyor ama gırgıra vurayım diyorum varmı tavsiyeleriniz.mesela ev arkadaşı çay içermisin gibi gırgırla anlarmı ki :1:

gideyim kelimesini niye kullanıyorsun ben onu anlamdım,evliliği eğlenceli hale getirnekte sizin elinizde monotonlaştırmakta,ama bu giderim ederim yani bunlar çok hoş şeyler değil birgün tepesi atıp git derse ne yapıcaksın gidicekmisin dönmemek üzere

gideyim kelimesini niye kullanıyorsun ben onu anlamdım,evliliği eğlenceli hale getirnekte sizin elinizde monotonlaştırmakta,ama bu giderim ederim yani bunlar çok hoş şeyler değil birgün tepesi atıp git derse ne yapıcaksın gidicekmisin dönmemek üzere

ben dönmemek üzere gideyim demiyorum bana öyle davranıyor yanlızmış gibi hayatını devam ettiriyor sanki istiyorda söyleyemiyorsa diye ben teklif ediyorum ehh biraz toparlanalım dese 10 günlüğüne falan gideceğim ama demiyor bir dahada demem zaten.bu ay onun ve benim anneleriimiz gelecek doğum günü yapıcaz oğluma inş o zamana kadar toparlarız

birde nasıl sakin ve ılımlı olabilirim beni tersleyince deli oluyorum o terslesede bende laylaylom olmak istiyorum.nasıl sabırlı olcam ben

Benim sıkılmaya vaktim olmasa da bende ara ara eşime sararım, sebepsiz kıskanır hayatı zehir ederim.Ama hiç küs kalamayız.Bir arkadaşın eşide çok küsermiş hayret etmiştim.Arkadaşım gönlünü almayınca barışmazmış Allah'ım ne cins erkekler var.
Bence sen normal davran her zaman ki gibi, o da fazla devam ettiremez bence, arada şirinlik yap.Suyuna git biraz erkekler çocuk gibidir.Valla fazlada bişey bulamadım arkadaşım herkesin yapısı farklı eşini en iyi sen tanıyosun.Herkesin ilişkisi farklı mesela bizde küsen taraf hep ben olurum, gönlümü alan eşim olur.
İnş barışırsınız da herşey istediğin gibi olur.

Benim sıkılmaya vaktim olmasa da bende ara ara eşime sararım, sebepsiz kıskanır hayatı zehir ederim.Ama hiç küs kalamayız.Bir arkadaşın eşide çok küsermiş hayret etmiştim.Arkadaşım gönlünü almayınca barışmazmış Allah'ım ne cins erkekler var.
Bence sen normal davran her zaman ki gibi, o da fazla devam ettiremez bence, arada şirinlik yap.Suyuna git biraz erkekler çocuk gibidir.Valla fazlada bişey bulamadım arkadaşım herkesin yapısı farklı eşini en iyi sen tanıyosun.Herkesin ilişkisi farklı mesela bizde küsen taraf hep ben olurum, gönlümü alan eşim olur.
İnş barışırsınız da herşey istediğin gibi olur.

aminn cnm tşk ederim haksız bensem süründürür böyle küserr ama o beni kırdıysa akşam muhakkak gönlümü alır kestane getirir çikolata getirir yine gönlümü alır:2:ayy bak aklıma geldi şimdi ama malesef o kendini haklı görüyor ve öylede ama biraz anlasın isterdim benide normal davranıcam bugün dualar ettim okudum allahım kabul ederse insan huzurunu kendi bozuyor yok yere kaç günümüz gitti geri dönüşü yok işte

bu gece inanılmaz şekilde iyiydim hiç umuruma gelmedi hatta komik geldi tavırları güldüm durdum.ama gerçekten bişey arıyor sormuyor ve vazgeçiyor :1: hhatta o kadar iyiydimki çay istersen kaşığı normal istemiyorsan üstüne kapat ben anlarım dedim :1: ama gece yatarken artık bunu söylicem öküz gibi yatınca sinirlendim şimdii yaa hiçmi iyi günümüz olmıcak sanıyor ne yapıyor bu iyi geceler insan dedim hatta ona bile cvp vermedi bende yatacaktım geçtim pc başına söylene söylene konuştum.delirtcek beni hiçmi yumuşamaz yada gerçekten nefretmi ediyor benden ya bendeki sevgiyi nefrete dönüştürecek işte o olacak az kaldı zaten sinirlendim yine :47:

bu gece inanılmaz şekilde iyiydim hiç umuruma gelmedi hatta komik geldi tavırları güldüm durdum.ama gerçekten bişey arıyor sormuyor ve vazgeçiyor :1: hhatta o kadar iyiydimki çay istersen kaşığı normal istemiyorsan üstüne kapat ben anlarım dedim :1: ama gece yatarken artık bunu söylicem öküz gibi yatınca sinirlendim şimdii yaa hiçmi iyi günümüz olmıcak sanıyor ne yapıyor bu iyi geceler insan dedim hatta ona bile cvp vermedi bende yatacaktım geçtim pc başına söylene söylene konuştum.delirtcek beni hiçmi yumuşamaz yada gerçekten nefretmi ediyor benden ya bendeki sevgiyi nefrete dönüştürecek işte o olacak az kaldı zaten sinirlendim yine :47:

sakin ol canım aklınca seni cezalandırmaya çalışıyor işte bidaha aynı şeyi yapmayasın diye.sen umursamaz tavrını biraz sürdür bakalım.

sakin ol canım aklınca seni cezalandırmaya çalışıyor işte bidaha aynı şeyi yapmayasın diye.sen umursamaz tavrını biraz sürdür bakalım.

ama bu kadar olur mu ya ben ondan aşkım cicim beklemiyorum dedim zaten bu gece varya tam bir öküzdü yemeğini yedi kalktı eline sağlık demedi kendine gitti çekirdek aldı geldi sormadı bile bana en sonda yattı işte.ayyy sanırım soğuyorum bennn hani fazla naz derler ya aşkım cnm olmada gereken cümleleri kur be adam

ama bu kadar olur mu ya ben ondan aşkım cicim beklemiyorum dedim zaten bu gece varya tam bir öküzdü yemeğini yedi kalktı eline sağlık demedi kendine gitti çekirdek aldı geldi sormadı bile bana en sonda yattı işte.ayyy sanırım soğuyorum bennn hani fazla naz derler ya aşkım cnm olmada gereken cümleleri kur be adam

niye bukadar uzattıki öyle ortada fazlaca büyütülecek bi olayda yok.nekadar küsersen küs sonuçta ortak bi alanı kullanıyosun nasıl hiç konuşmadan durabiliyor anlamıyorum.dediğin gibi aşkım canıma gerek yok ama normal şeyler söyleyebilir eline sağlık yada iyi geceler gibi.o uzattıkça sende soğuyorsun iş çıkmaza girecek böyle devam ederse bu adam.

niye bukadar uzattıki öyle ortada fazlaca büyütülecek bi olayda yok.nekadar küsersen küs sonuçta ortak bi alanı kullanıyosun nasıl hiç konuşmadan durabiliyor anlamıyorum.dediğin gibi aşkım canıma gerek yok ama normal şeyler söyleyebilir eline sağlık yada iyi geceler gibi.o uzattıkça sende soğuyorsun iş çıkmaza girecek böyle devam ederse bu adam.

dediğin gibi bana ceza veriyor ama ben bunun ceza olduğunu biliyorum düzeleceğinide sadece şuan aptalca ve yabani gibi hareket ediyor.beni yok sayıyor ama yemeğimi yiyip çaylarımı içiyor valla bende ters döncem bıktırdı

dediğin gibi bana ceza veriyor ama ben bunun ceza olduğunu biliyorum düzeleceğinide sadece şuan aptalca ve yabani gibi hareket ediyor.beni yok sayıyor ama yemeğimi yiyip çaylarımı içiyor valla bende ters döncem bıktırdı

tamam geçecek düzelecek ama boşu boşuna kaç gününüzden oluyorsunuz böyle görmüyormu bunu.birazda seni anlamaya çalışması lazım.insanın ailesinden uzakta olması bazen insanı depresyona bile sokabiliyor.tamam sen hatalı davranmış olabilirsin ama altında yatan nedenleri bi düşünmesi gerekiyor bence.erkekler işte hiç ayrıntılarla uğraşamak istemezler.

ha bu arada yarında böyle devam ederse yemekten sonra çay demleme :)yavaş yavaş hizmetinden yoksun kalsın.öbür günde devam ederse o gelmeden doyur karnını bence.

ha bu arada yarında böyle devam ederse yemekten sonra çay demleme :)yavaş yavaş hizmetinden yoksun kalsın.öbür günde devam ederse o gelmeden doyur karnını bence.

çay suyunu kendi koydu demlermisin derdi onu bile demedi.:47:hizmetimi yapmazsam hoş olmaz yemek tamamda 3 kere çay taşımak zorunda değildim tabiki.daha bu devam edecek bir daha asla yapmamam için yapıyor.iyi geceler insan dedim normalde delirirdi yine üstüne bir sürüde konuştum gıkı çıkmadı kızmadı bile herhalde kaile bile almıyorum demek istiyor gidip boğazlamak geliyor şuan içimden oysaki o yokken bütün gün yumuşuyorum sevgi besliyorum iyi oluruz diye hayal ediyorum yine aynı ehhh ama yetti.ya böyle olacaksa otelemi git desem ben gidemiyorum

Candan evet ailenden uzaktasın, yalnızsın ama bu şekilde devam edersen eşinden de olacaksın. Ben onun çocuğu gibiyim demişsin öncelikle sen onun çocuğu değil hayat arkadaşı eşisin. Bak eşin maddi sıkıntıdan arabanızı satmaya karar vermiş ama senin haberin bile yok. Ben evde yalnızım o işe gidip kafa dağıtıyor demişsin ama eşinin işyerinde ne durumda olduğunu bilmiyorsun. Eşinin maddi sıkıntıları varmış belki kendini bu kadar geriye çekmesinde bu da bir etkendir. Bırak adam biraz kafasını toparlasın. Sürekli gitmekten bahsediyordun şimdi de acaba söylesemde o otele mi gitse diye sormuşsun. Kesinlikle böyle birşey söyleme, sonunda eşinin ters anına denk gelecek ya seni gönderecek yada kendi gidecek ki bunun olması ilişkinizi çok yıpratır. Eşinin çapkınlığı yok, eşine ailesine bağlı, seni seviyor, aranız bozuk olduğu halde işinden çıkıp direkt evine geliyor, elindekinin kıymetini kaybetmeden bilmelisin.
Eşi tarafından aldatılan, eşinden şiddet hakaret gören ama yinede eşinin etrafında pervane olan kadınlar o kadar çok ki eşin bunları görüp duyuyorsa kendini sorguya çekmiş olabilir ben nerde hata yapıyorum diye, bilmem anlatabildim mi?
Umarım kısa zamanda aranız düzelir ve sende aynı hataları tekrar yapmazsın.

Back